1. Décorateur d'intérieur

Informations provenant de diverses sources externes

På Gulvguiden.dk hjælper vi dig med at finde det rigtige gulv til dit hjem. Ikke bare når det handler om at finde et design, du kan lide, men også med hensyn til funktionalitet og holdbarhed. Det er derfor, vi tilbyder at sende en af vores gulveksperter hjem til dig for at sikre, at du opnår det rigtige udseende, den rette kvalitet og alt det tilbehør og gode råd, du skal bruge. Hjemmebesøget vil ikke bare spare dig tid, men gør det også lettere for dig at skabe det fantastiske gulv, du gerne vil have.

4,3

Les gens ont aussi consulté

Super service

Super service - Louisa var super sød og hjælpsom. Vil kontakte dem igen en anden gang.

13 septembre 2017

Hej Lina

Tak for de søde ord.
Jeg er glad for, at jeg har kunne hjælpe dig.

Med venlig hilsen
Louisa

I forbindelse med ombygning købte vi …

I forbindelse med ombygning købte vi Quick-Step gulv til køkkenet. Hele vejen igennem har vi fået god vejledning. Der har været hurtig levering - og resultatet er rigtig godt. Gulvet (Largo med Silent Walk underlag) ser godt ud og er lækkert at gå på.
Vi havde to pakker brædder for meget, og der var ingen problemer med at returnere dem - og er efterfølgende blevet krediteret.
Vi kan klart anbefale Quick-Step.

9 août 2017

Hej Kim,

Det er vi meget glade for at høre!
Tak for din anmeldelse.

Venlig Hilsen

service i top klasse

Kan kun give den varmeste anbefaling. Service som er en top kvalitet helt for selv. Dejligt at der stadig findes virksomheder som finder glade kunder deres vigtigste opgave. Vil anbefale Quick step til alle som skal have nye gulve, og helt sikkert der vi fremadrettet vil henvende os.

7 février 2017

Hej Tine
Tusind tak for de meget fine ord.
Jeg er glad for jeg har kunne hjælpe Jer og I er til enhver tid velkommen til at kontakte mig igen.

Venlig hilsen

Extraordinary service

There is no other place I have got such a good service. Fast response, great solution offer, knowledge in technical requirements, free samples shipment, all you need in one place.
I will definitely recommend Quick Step to everyone who want new floor at their home.

27 janvier 2017

Hej Vitas,

Thank you again for taking the time to write this wonderful review.

KR,

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Quick Step hjalp med at finde det gulv vi skulle bruge. Først fik vi tilsendt en masse lækre samples af forskellige gulve. Det ender dog med at vi finder et gulv fra en anden producent, hvilket vi skriver til Quick-step. Selvom det er en konkurrent vælger hun stadig hjælpe os med at finde det, og får os bla. sendt ud til en butik der havde dette slags gulv tæt på vores bopæl. Det her gør hun selvom butikken er en konkurrent.

Virkelig en god service, hurtig mail besvarelse, altid flink og velformuleret mails.

27 septembre 2016

Hej Jeppe

Tak for din anmeldelse, det er godt at høre i fandt det gulv I ønskede jer og at vi har kunne hjælpe Jer til at finde det.
Jeg håber I er blevet glade for Jeres gulv.

Venlig Hilsen Louisa

Quick Step

Fantastic and super service by Louis- Emile.

27 septembre 2016

Hi Britt,
Thanks again for the kind words.
I hope everything worked out fine!
If you have anymore questions (about installation or so), please feel free to contact me anytime.

Kr,
Emile

Bestilling af varer

Super gode produkter.
Virkelig god og hurtig service.
Hurtig levering af bestilte varer.

21 septembre 2016

Hej Annelise.

Det er vi meget glade for at høre, tak for din anmeldelse.

Venlig Hilsen Louisa