Altid hurtig levering , alt er i orden , og så bliver der endda skrevet personligt / og svaret igen , dersom der skulle være noget med str, farve og lignende.. Utroligt flot service .Stor ros til per... Voir plus
Søde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtøj der fylder, knap så megen plads til sommertøjet. Dejligt man kan returnere v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i Køb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sikke en fantastisk kundeservice, en forsvundet pakke, her op til jul, blev håndteret yderst professionelt med korrespondance og gode råd og til alles held kom pakken frem. SÅ tak for jer :) i fo... Voir plus
À propos de Gundtoft
Écrit par l'entreprise
Om Gundtoft
Gundtoft er en multibrand butik, der sælger tøj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, København og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.
Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.
Vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 300,- og vælger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfølgelig også bytte dine varer i vores butikker.
Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.
Torvegade 6, 7100, Vejle, Danemark
- kundeservice@gundtoft.dk
- www.gundtoft.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Hurtig bekræftelse på ordren.
Hurtig bekræftelse på ordren.
Hurtig levering.
Perfekte hør produkter - derfor 5 stjerner. Jeg var så tilfreds med min første levering så jeg bestilte 2 nye produkter.
Birgitte

God kundeservice
købte 2 kjoler, fik hjælp af kundeservice endda på Grundlovsdag, slap mig ikke før jeg var fuldt tilfreds.. kommer helt sikkert igen

Réponse de Gundtoft
Synes det tager alt for lang tid at få…
Synes det tager alt for lang tid at få mine penge retur, når jeg har leveret en vare retur.
Bh. Siv

Super lækre bluser.
Super lækre bluser.
Altid en god oplevelse at handle hos Gundtoft.
Hurtig levering.

Réponse de Gundtoft
Altid fine varer til en god…
Altid fine varer til en god pris..hurtig levering

Réponse de Gundtoft
Jeg fik de bestilte varer indenfor en…
Jeg fik de bestilte varer indenfor en rimelig tid. Alt forløb uproblematisk.

Réponse de Gundtoft
Meget tilfreds med service og betjening…
Meget tilfreds med service og betjening af mit køb.

Réponse de Gundtoft
Jeg har været fint tilfreds med handlen…
Jeg har været fint tilfreds med handlen hos Guntoft og jakken var rigtig fin så beholdte den 😃👍.
Jeg vil fremover holde øje med Guntoft for de har faktisk mange fine ting 👍. Kan anbefales 🤗😃👍

Réponse de Gundtoft
Det var nemt at bestille fra…
Det var nemt at bestille fra hjemmesiden, og varen blev hurtigt leveret. Jeg plejede at handle i den fysiske butik på Vesterbrogade, men da jeg flyttede til provinsen blev det for langt. Jeg er rigtig glad for at I har fået en netbutik, for jeres tøj er det bedste.

Besøgte butikken i Kolding Storcenter
Besøgte butikken i Kolding Storcenter. En medarbejder henvendte sig og spurgte, om jeg havde brug for hjælp 👍 Jeg fortalte, hvad jeg kiggede efter, og hvilke kriterier jeg havde.
Medarbejderen kom med et forslag. Denne vare var for lille i str., ..... og pist væk ..... Jeg så ikke mere til medarbejderen og måtte klare mig uden hjælp 🥺
Jeg fandt noget, jeg kunne bruge, men synes, at der var en højst besynderlig kundeservice - eller mangel på samme

Réponse de Gundtoft
Rigtig fin service og et par skønne…
Rigtig fin service og et par skønne bukser.

Réponse de Gundtoft
Stort sortiment og gode priser
Jeg handler hos Gundtoft fordi de har lige det jeg søger og sortimentet er stort.
Mange gode rabatter 😊

Réponse de Gundtoft
Altid tilfreds m både varer og…
Altid tilfreds m både varer og betjening uanset om det er i fysisk butik i Kolding Storcenter eller online👍