Bra servis och det går snabt att få det man beställer. Bra kvalite på varorna. Synd bara att man alltid får de bra erbjudanen någon dag efter man har lakt sin beställning så man missar det. Men det k... Voir plus
Åsikten är satt med glimten i ögat, proteinpulvret från whey fx från gymvaruhuset är det godaste och billigaste proteinpulvret på markanden. Hur kan man vara billigast och godast på samma gång förstår... Voir plus
Har beställt från Gymvaruhuset innan och fått med mina kollegor på det också så nu beställer vi med jämna mellanrum flera stycken tillsammans. Blir lite billigare så. Hittills har vi testat Whe... Voir plus
Industrivägen 1, 449 44, Nol
- 0303 - 741 341
- info@gymvaruhuset.com
- www.gymvaruhuset.com
Aucune trace de demande d’avis
Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans. Riktigt bra priser. Ingen anledning att handla nån annanstans.
gymvaruhuset/ vitaminverket är inte…
gymvaruhuset/ vitaminverket är inte pålitligt. Dom bara låter bli att skicka saker och svarar ej.
Gymvaruhuset är numera Vitaminverket
Gymvaruhuset har alltid levererat produkter av hög kvalite till rätt pris.Deras protein till deras märken kommer ifrån dem bästa i branschen,Glanbia eller Volac.Vilket man märker på kvalitén jämfört med MM sports eller GymGrossisten som säljer ut sitt protein för ibland 4kg för 330 kr mot 3kg för 400 kr.Gymvaruhuset levererar snabbt och är alltid pålitliga.Men det räckte inte hela vägen och dem verkar ha gått i konkurs och blivit ett nytt bolag med mindre utbud.Detta är då Vitaminverket och inte Gymvaruhuset längre.
Tycker att det är synd att konkurrensen har slagit ut kvalitén mot låga priser.Där man tvingar ner priserna,tvingar man ochså fram produkter med sämre kvalité.
Bra pris & leveranstid
+Oslagbart snabba leveranser! (inte som hos mmsports där du får vänta nästan en vecka..)
+Lättlösligt protein i många goda smaker
+Bra urval med kosttillskott med fina kampanjpriser
----------------------------------------------------------------------------------------------------
-Lagerhållningen på olika smaker av protein är UNDER ALL KRITIK! (alltid slut på de flesta smaker)
-Inget vidare utbud på gymkläder eller träningstillbehör. (men förstår att man inte kan hålla på å rea ut dyra GASP-prylar som alla andra...
Väldigt prisvärda och bra produkter!
Jag rekommenderar Gymvaruhusets produkter. De håller hög kvalitet för lågt pris och levereras snabbt.
Snabb leverans. Superbra pris.
Snabb leverans till rimligt pris varje gång.
nästan perfekt
Jag lämnar en stjärna i förbättringspotential.......man kan kan och bör alltid försöka förbättra sig
Bra!
Bra service och bra produkter! Det enda negativa: frakten. Jag beställde från ett annat ställe samtidigt, fick information om att både eran beställning och den andra beställningen skickats samtidigt men ert paket kom fram ett dygn senare än paketet från det andra stället. Avståndet var ungefär lika.
Utmärkt!
Har beställt flera gånger under några år. Ibland ofta, ibland efter längre uppehåll. Alltid snabb leverans och rätt varor. Vid något tillfälle var leveransen delvis skadad i transporten, men då fick jag snabbt ersättningsprodukter levererade. Exemplariskt!
Allt gick fint
Snabb leverans, whey fx vanilla var bra. Utmärktär mitt omdöme, men fan vad mail de skickar. La en beställning och fick 6 mail om den. Det kan väl ändå inte vara nödvändigt? Mycket bra annars.
Bra, snabbt och smidigt
Bra priser på det som jag köper och snabba leveranser (köpt 2 ggr)