Lisez les avis des autres
Kevin var mega sød og meget nede på jorden🌸 nem at snakke med og rolig - hqvde foretåelse for hvir svært det er at miste. Man kunne altid skrive eller ringe hvis man havde spørgsmål- mega dejligt🙏�... Voir plus
I forbindelse med nær familie bisættelse af ham er vi yderst tilfreds med besøg af hvordan det skulle foregå. Rigtige gode forslag til både før og efter alt er til UG.  Meget imødekommende og g... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Lokal Bedemand med hjertet på rette sted, som tilbyder begravelse og bisættelse til en god og fair pris
Coordonnées de contact
Gammel Hammelvej 39, 8450, Hammel, Danemark
- 91913131
- Begravelse@hairing.dk
- www.hairing.dk
Demande des avis aux clients
Meget professionel og empatisk
Meget professionel og empatisk. Alt blev klaret med stil, og som vi ønskede det.
TAK.
Vi kom i kontakt med bedemand Heidi Nielsen, da jeg som nærmeste pårørende skulle hjælpe med min kære onkels bisættelse. Det var et forløb med mange svære overvejelser, og Heidi guidede os trygt gennem hele processen.
Vi fik kompetent rådgivning om både de praktiske og økonomiske forhold, og hun hjalp os med at træffe de rigtige beslutninger, så min onkel fik den afsked, vi ønskede. Også efter bisættelsen var hjælpen uvurderlig, blandt andet i forhold til skifteretten.
Vi er dybt taknemmelige for den store omsorg, faglighed og tilgængelighed, vi oplevede gennem hele forløbet. De varmeste anbefalinger.
Personlig
Personlig, nærværende og god til at fornemme hvad vi havde brug for. Kan varmt anbefales.
Vi blev betjent af Heidi Nielsen
Vi blev betjent af Heidi Nielsen, og det gjorde hun på en alle måder fin og respektfuld måde, så vi kan give Hairing Begravelse vores bedste anbefalelse.
Kevin var mega sød og meget nede på jorden
Man kunne altid skrive eller ringe hvis man havde spørgsmål- mega dejligt🙏🏻 vil klart anbefale ham når man desværre mister nogle🥲
Fint og ligetil
Fint og ligetil, vi havde ikke der store behov, men mor blev leveret hvor hun skulle
Tusind tak for alt vedrørende min mors…
Tusind tak for alt vedrørende min mors bisættelse 🙏🏻
Super proff., og med god støtte undervejs
Kevin Hairing har forestået bisættelsen…
Kevin Hairing har forestået bisættelsen af vores voksne datter på den fineste måde. De mange detaljer der indgår i en bisættelse, er blevet håndteret hurtigt og i henhold til vores ønsker og aftaler. En meget trist begivenhed blev således til en smuk oplevelse.
Kevin har gennem hele forløbet informeret sagligt om de valg der skulle træffes på en empatisk og behagelig måde.
Jeg kan kun anbefale Hairing Begravelse på det varmeste.
Preben Juul
En ordentlig bedemand
Vi har brugt Kevin til to begravelser og har været rigtig tilfredse begge gange
Meget professionel og hjælpsom
Meget professionel og hjælpsom, samt alt som aftalt 👍
Kan absolut anbefales
En meget hurtig og fin betjening
En smuk og varm afsked med livet
Ved min hustrus bortgang d. 6. marts 2026, var jeg ikke i tvivl om hvem der skulle forstå bisættelsen, jeg havde læst om hvordan havde behandlet en sag hvor det var ved at gå i hårknude, det havde Kevin klaret med stor respekt.
Derfor valgte jeg Hairing Begravelse, det havde min hustru og jeg talt om forvejen, Heidi Nielsen var yderst behagelig og meget respektfuld i alle deltaljer både ved udsyngningen og ved selve bisættelsen, jeg fik at vide hvis der var noget jeg var i tvivl om, skulle jeg blot ringe, det var en smuk og varm måde det hele blev behandlet på. Heidi var med til at give min hustru smuk afsked med livet.
med ærbødig hilsen
Elo Bjerking
Ordentlighed gennem hele forløbet.
Oplevet god behandling gennem hele forløbet med bisættelse af søn. Der har været ordentlighed generelt. Så tak til Heidi som var gennemgående.
Heidi Nielsen er topprofessionel
Heidi Nielsen er topprofessionel - udviser samtidig stor medfølelse. Giver sig god tid til at gennemgå alle forhold med stor tålmodighed og igen - professionel.
Økonomien blev lagt klart frem fra starten - ingen extra udgifter.
Altid med et smil og stor hjælpsomhed gennem hele processen.
Heidi har været nøjagtig den vi havde…
Heidi har været nøjagtig den vi havde brug for. De varmeste anbefalinger
Da vi stod i situationen og skulle…
Da vi stod i situationen og skulle bruge en bedemand uden for vores eget lokalområde, faldt valget på Hairings Begravelse. Og det har vi på ingen måde fortrudt. Kevin er en utrolig sympatisk og behagelig person , der forstår de problemer man kommer med.
Vi giver vores fulde fem stjerner til Kevin.
Helt ubeskrivelig b❤️❤️ehagelig bedemand
Bisættelse af familiemedlem.
Rigtige gode forslag til både før og efter alt er til UG.

Meget imødekommende og giver sig god tid til samtale med os alt var udført helt efter vores ønske.
Kevin er bare meget professionel og vi kan kun helt sikkert anbefale Kevin som bedemand😊😊😊
Stort tak herfra.
Professionel og værdig
Virkelig professionel og en værdig måde at tackle døden og sorgen på hos os som pårørende.
Kevin tager hensyn til alles behov og ønsker. Er lyttende og vejledende.
Rar og venlig og omsorgsfuld.
Stor pli og en stille venlighed
Stor pli og en stille venlighed. Virkelig en god oplevelse
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.