Halstedhus efterskole får de varmeste anbefalinger fra os. Fra første dag formår de at møde de unge mennesker med tydelighed, respekt, struktur, omsorg og glæde. Der opleves en fantastisk atmosfære... Voir plus
Lisez les avis des autres
Halstedhus Efterskole får vores allerbedste anbefaling. Vi har vores datter på skolen i år på ridelinjen, og det er imponerende at se, hvilket stærkt fællesskab og hvilken personlig udvikling de... Voir plus
Halstedhus er en helt fantastisk efterskole. De voksne, der arbejder på efterskolen er helt eminente til at skabe en hjemlig, tryg og omsorgsfuld stemning. Der er styr på hvordan alt skal fungere,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Halstedhus efterskole
Coordonnées de contact
Halstedhusvej 2, 4900, Nakskov, Danemark
- Kontor@halstedhus.dk
- www.halstedhus.dk
Et fantastisk sted
En fantastisk skole hvor det er tydeligt, at tryghed og nærvær er meget vigtigt. Professionelle ansatte hele veje rundt, der kun vil de unge mennesker det bedste. Kan varmt anbefale denne skole, vi har en dreng på fodbold linjen, som er utroligt glad for at være der, og som udvikler sig personligt, socialt og faglig.
En helt igennem fantastisk efterskole…
En helt igennem fantastisk efterskole med engagerede voksne som møder de unge mennesker i øjenhøjde og tager dem alvorligt. Stort fokus på trivsel. Omgivelserne er pæne og velholdte og der er altid pyntet flot op efter årstiderne med masser af hygge både inde og ude i loungeområderne. Mine allerbedste anbefalinger.
De ser det enkelte menneske ...
Vores datter kom ind på skolen på svømmelinjen i november 2023 efter at være stoppet på en anden efterskole. Hun og vi som forældre blev budt velkommen på forbilledlig vis, og hele tiden var der et øje på, hvordan vores datter havde det som ny på skolen. Der blev lavet justeringer med udgangspunkt i hendes trivsel, når der var brug for det. Det var meget trygt og har givet vores datter en oplevelse for livet.
Faciliteterne er velholdte og velfungerende på Halstedhus. Skolen har fine traditioner, som vi glæder os til at bakke op om i fremtiden. Lærerne og personalet generelt er fantastiske - opmærksomme, kærlige og omsorgsfulde. Vi oplevede flere gange at blive ringet op, bare fordi man lige ville give en melding om, at det gik godt med vores datter efter, at hun havde skiftet til efterskolen. Det var dejligt og meget betænksomt. Halstedhus får vores varmeste anbefalinger.
Giv din teenager den bedste oplevelse
Den bedste efterskole 🙌🙌🙌
Masser af forskellige linjer, fantastiske omgivelser, gode og stabile voksne, der skaber trygge, udfordrende og sjove rammer for de unge mennesker.
Her skabes der venskaber og oplevelser for livet.
#enganghalstedaltidhalsted
HHE er den fedeste efterskole
HHE er den fedeste efterskole
Jeg var elev på HHE på årgang 22/23.
Jeg synes HHE er en hyggelig efterskole.
Jeg havde et fantastik år og det var lærerne en af de største grunde til. Man kunne altid komme og få en snak. Jeg var tryg ved at snakke med dem. De var også gode til at lave sjov med os elever.
Fagligt havde jeg et rigtig godt år. Jeg var i klassen hvor der var ekstra hjælp, hvis man havde det fagligt svært. Det har jeg. Jeg er meget ordblind og det var der god hjælp til. Jeg fik al den hjælp jeg havde brug for. Det er jeg så glad for i dag.
Hvis du mangler en skole med god mad, så bare tag til Halsted Hus. Jeg kunne tage et år mere, bare på grund af den gode mad - og lærerne.
Der er 2-6 mands værelser. Så der er mulighed for alle. Jeg boede på tomandsværelse og man kunne altid hygge inden man gik i seng og få dagens nyeste gossip.
Du skal tage afsted med et åbent sind og klar på at prøve alt muligt. Har du en ide til en fællesaktivitet, så sig det til lærerne, de vil gerne se om de kan lave det. De vil virkelig gerne give jer et fantastisk år.
Jeg gik på danselinjen og man skal være virkelig glad for dans, for man danser hele tiden.
Jeg har gået på en anden efterskole før HHE og jeg havde ønsket, at jeg havde taget to år på HHE i stedet.
Du kan taget et kig forbi HHE på efterskolernes dag eller aften. Det vil jeg varmt anbefale.
Møsser fra sort-gang nummer 20
Vores søn går på håndboldlinjen 2023/24…
Vores søn går på håndboldlinjen 2023/24 og han har bare det bedste år ever. Han er super glad og han stortrives sammen med alle hans nye venner på skolen.
Stor ros til lærernes engagement, det mærkes tydeligt.
Skolen er i det hele taget meget imødekommende og meget professionelle.
Vi er yderst tilfredse og vi har nu også skrevet vores mindste søn op til året 2026/27
5 store stjerner
Vores søn går på Halstedhus efterskole i skoleåret 23/24.
Vi får altid en glad dreng hjem og vi kan mærke at han allerede er vokset på mange måder. Han har gode venner, er super glad for håndboldlinjen, skolen og ikke mindst maden 😉.
Han har helt sikkert fået et hjem nr 2 og får mange fantastiske venner og minder.
Tidligere elev på HHE
Fantastisk år på efterskole. Skolen er helt vildt dygtige til det de laver, og har styr på det hele. Det er et helt uforglemmeligt år. HHE tilbyder en helt masse aktiviteter udover dit linjefag. Hele året rundt.
HHE er helt klart et besøg værd
tidligere elev på Halstedhus
Det er fantastisk efterskole, men en helt masse fantastiske oplevelser. Det er 100% det værd at starte på skolen eller tage der ned på efterskolernes aften/dag og høre mere. Skolen har genneralt super meget styr på tingene og lærerne på skolen er super venlige og imødekommende. De ansatte på skolen giver 100% til at det bliver det bedste år i ens liv. Og som tidligere elev kan jeg med garanti sige at det er det hele værd at starte :)
Ridelinjen, skole og hverdag
Hej,
Jeg er elev på efterskolen og går på ridelinjen, hvor de har nogle dejlige heste og gode undervisere.
Selve linjen er sjov og lærerig, hvor du rykker dig meget, både som rytter og person. Du vil lære at tage mere ansvar og hvad det vil sige bl.a. at have egen hest. Hvis du ønsker kommer du til at lære både spring og dressur fra de dygtige lærere.
Den Alm. Undervisning er god og udfordrende på den gode måde. Intet er for svært og alt er meget let at løse, da lærerne lyttet meget til eleverne og hjælper.
Hverdagen er hyggelig, hvor der bliver planlagt en masse forskellige aktiviteter, der binder os alle meget sammen. Man vil få mange forskellige venner i forskellige grupper så man altid har nogen at snakke med.
Ekstra pakkeliste tips:
- Rejsekort
- Gummistøvler til ridelinjen
Mvh. Ridepigerne
fantastisk
Det er en god efterskole
Begge mine børn har gået på HHE
Det er en rigtig god skole, det kan klart anbefaledes
De finder på rigtig mange aktiviter for ens børn, og der er rigtig mange forskellige linjefag så der er til lidt af værd
Vores søn har netop afsluttet opholdet…
Vores søn har netop afsluttet opholdet på Halstedhus Efterskole 21/22. Et helt fantastisk år med masser af gode minder og en masse nye venskaber ♥️
Fagligt virker i også til at få bygget på hele vejen rundt 👏
Lillesøster plejer aldrig at følge storebrors fodspor, men her er hun ikke i tvivl. Hun vil på Halstedhus i 24/25 og er allerede skrevet op så vi ses igen.
En investering i vores børns liv ♥️
Et lille fif … skriv jeres barn op i god tid. Det er en populær Efterskole 👍
Fantastisk efterskole hvor der er styr…
Fantastisk efterskole hvor der er styr på alt - ned til mindste detalje og min søn har haft et strålende år 21/22.
Jeg kan varmt anbefale skolen som valg af efterskole til andre unge mennesker.
Halstedhus efterskole overgår alle forventninger
Den her efterskole, Halstedhus efterskole overgår alle forventninger... Det er det bedste sted man kan sende sine børn hen. Min Datter går der nu på ridelinjen og hun elsker det. Hun får så mange fede oplevelser, hun udvikler sig personligt og får venner for livet... Super fantastisk personale og ejere, lækkert mad, dejligt sted og miljø, helt i særklasse, 5 stjernet efterskole, stort tak til jer 🙏🤩
Super skole
Hej. Halstedhus efterskole,,,,
Er bare super !!! Har søn på fodbold linjen årgang 2021.
Han er så glad for skolen . Dygtige lærere, Fantastisk køkken med det lækkerst mad, nogle super Evens på de forskellige linjer. Flot ridehal stor hestestald.
Der er bare så flot med nips og møbler, have møbler , julelys og pynt... I skal vælge Halstedhus efterskole til jeres barn der har de det godt. Hilsen Betina og Henrik og Mikkel.
Her får både elev og forældre valuta…
Her får både elev og forældre valuta for pengene . Det er helt fantastisk med oplevelser, lækker mad hver dag osv der er på den skole.
Jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale den til andre.
Halstedhus 5 stjerner værdig
Halstedhus efterskole er yderst professionel. Virkelig kompetente, fagligt forankret og empatiske lærere, ledelse samt administration.
Skolens profil emner af nærvær, trivsel og faglig udvikling på alle niveauet.
Vi har en søn på fodboldlinien som virkelig udvikler sig i trygge rammer og vi vil absolut vælge denne til vores to døtre.
Skolen er virkelig 5 stjerner værd og anbefalings værdig på ALLE parametre.
Vi har en søn som nu har været på…
Vi har en søn som nu har været på Halstedhus efterskole siden august 2021. Han er så glad for skolen, lærere og elever og bliver der gerne i weekenderne! Vi har selv som forældre været der nogle gange nu og Halstedhus emmer af “hjemlig” hygge. Der er altid lys i udendørs lanternerne, skind i stolene så man kan sidde udendørs, pynt på bordene udendørs, hængekøjer og et stykke med sand og palmer som indbyder til sommerhygge og vinter bål! Der er altid imødekommende personale og de unge mennesker får virkelig god og varieret mad i deres hyggeligt indrettede kantine. Halstedhus har i det hele taget rigtig fine faciliteter og ligger lige midt i et stykke dejlig natur. Desuden byder skolen på et væld af oplevelser ud af huset og foredrag mm på skolen. Vi kan kun anbefale Halstedhus Efterskole😀!
Halstedhus efterskole får 5 stjerner…
Halstedhus efterskole får 5 stjerner fra os. Skolen rummer enorm hygge, skønne medarbejdere og dejlige faciliteter. Hver medarbejder gør meget for at skolen føles som "hjem". Maden er i top. Mange fantastiske aktiviteter og spændende foredrag på skolen. Man bliver altid mødt med åbenhed og samarbejdsvillighed. Vi har en søn der her i år 21/22. Og han er super glad. Han har på 3 mdr rykket sig utrolig meget både personligt og fagligt. Datteren gik også på efterskole for flere år siden. Men det var en anden efterskole, og vi har set flere andre efterskoler, men må sige at Halstedhus efterskole bestemt er anbefalingsværdig.
Et helt fantastisk sted med engageret…
Et helt fantastisk sted med engageret lærer der møder både børn og voksne i øjenhøjde. ( som vores søn siger, her findes ingen sure lærer ;-) En skole der er velholdt og med grøn profil. Der oser af atmosfære lige fra lounge områder, lanterner, store krukker med blomster, hængekøjer etc. der er rent og pænt overalt. En skole der tilbyder inspirerede foredrag med henblik på bedre trivsel. Kan varmt anbefales.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.