Overvejer man en efterskole ville jeg vælge Halstedhus Efterskole. 10 stjerner er ikke nok. Super hyggelig, kompetent personale, ser den enkelte, de unge udvikler sig både fysisk og mentalt. Samme... Voir plus
Lisez les avis des autres
Et helt fantastisk sted med engageret lærer der møder både børn og voksne i øjenhøjde. ( som vores søn siger, her findes ingen sure lærer ;-) En skole der er velholdt og med grøn profil. Der oser af a... Voir plus
Halstedhus Efterskole skal have min bedste anbefaling. Tak for et uforglemmeligt år. - Et år hvor jeg fik fyldt min rygsæk op med oplevelser, læring og venskaber for livet. Personligt udviklede... Voir plus
Et år på Halstedhus Efterskole er helt klart det hele værd. Det er en skole hvor der bliver lagt stor vægt på dig som person og din udvikling både på det sociale plan, men selvfølgelig også det fagl... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Halstedhus efterskole
Coordonnées de contact
Halstedhusvej 2, 4900, Nakskov, Danemark
- Kontor@halstedhus.dk
- www.halstedhus.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
En fremragende Efterskole
En fremragende Efterskole.
Skolen du skal vælge hvis du vil give dit baren god læring og en masse oplevelser. Det er skolen med fokus på børnene. De får så meget andet end en efterskole. De får super gode friske lærer, flotte omgivelser ude og inde, mange overraskelser i løbet af året med input ude fra, som bruges i undervisningen.
Halstedhus er skolen som gør noget ekstra... det er en stor familie.
ps. Har haft to meget forskellige børn på skolen. Det var begge en succes.
Ophold på Halstehus Efterskole
Et år på Halstedhus Efterskole er helt klart det hele værd. Det er en skole hvor der bliver lagt stor vægt på dig som person og din udvikling både på det sociale plan, men selvfølgelig også det faglige.
Skolen bliver dit hjem og både eleverne og lærerne bliver en form for familie som man tilbringer stort set hver dag med.
Du får venner for livet og en masse oplevelser, både med din linje, kontaktgruppe, hele skolen osv.
Bedste efterskole
Jeg gik der i årgang 14/15 og det er det BEDSTE år jeg nogensinde har haft! Jeg snakker stadig med en del derfra, så man får virkelig venskaber for livet. Lærerne er også super og de formår virkelig, at gøre det hele mega fedt.
Mvh
Bini
En oplevelse for livet
At tage på Halstedhus Efterskole er nok det bedste valg jeg nogensinde har taget! Det var det vildeste år, og jeg lærte sindssygt meget om mig selv.
Efterskolen byder på en masse fed sport, aktiviteter, overdrevet fede ture, skønne mennesker og ikke mindst lækker mad;)
Jeg har fået nogle af mine bedste venner på skolen, og jeg vil aldrig være året foruden.
MEN lærerne tager også meget af æren for et uforglemmeligt år!
De er mega nærværende, og det er tydeligt, at de ELSKER deres job. De er mere end bare lærere på en efterskole, for man knytter med det samme et bånd til dem.
Det var alt i alt en vanvittig oplevelse. Intenst, sjovt og ikke mindst lærerigt!
Halstedhus efterskole - bedste år i mit liv
Halstedhus efterskole er et helt fantastisk sted. Det er det sted hvor jeg har udviklet mig mest personligt - og det grundet skolens dygtige personale, der vil gøre alt for at man har det godt. Ud over det, ligger efterskolen i dejlige omgivelser, hvor man kan gå dejlige ture.
Men der gør HHE til noget specielt (i følge mig) er at man skal gå i skole, så her kan man skille skole mæssigt ting med alt det andet fra hinanden - hvilket var en god ting, for så kunne man når man var i skole koncentrere sig om det og ikke alt mulig andet. Til sidst skal det nævnes at maden er helt fantastisk mad (men nu er jeg også et stort madøre).
Så til sidst vil jeg konkludere at det var eller er det bedste år der er sket i mit liv indtil videre.
HHE er en fantastisk efterskole
HHE er en fantastisk efterskole, den ligger især stor vægt på det sociale, men også det faglige.
Lærerne er nogle af de bedste du kan få, de er med til at gøre dit ophold til noget helt specielt og du kan altid komme til dem og snakke om alt.
Du udvikler dig både personligt men også i forhold til dit linjefag, jeg gik på håndboldlinjen og fik nogle super gode oplevelser og udfordringer sammen med mine holdkammerater og mine trænere.
Havde ikke selv tænkt jeg skulle på efterskole, men er glad for, at jeg valgte det alligevel.
Halstedhus efterskole er en skole der…
Halstedhus efterskole er en skole der ligger høj vægt på de sociale kompetencer samt undervisningen og man bliver lynhurtigt venner med både de andre elever og lærer, personligt kunne jeg ikke have drømt om at bruge mit efterskole år på nogen anden efterskole
Halstedhus efterskole er fantastisk!
Halstedhus efterskole er fantastisk. Jeg gik fra en rigtig dårlig folkeskoleoplevelse, hvor jeg ikke gad at gå i skole, til at elske skole igen! Halstedhus lærte mig rigtig meget, både fagligt, men også rigtig meget om mig selv!
Alt i alt, er Halstedhus efterskole en virkelig god efterskole, som man helt klart burde overveje!
Fantastisk efterskole
Fantastisk efterskole, med de bedste lærer og en god ledelse. Et år man aldrig vil fortryde.
Elev i 15/16-16/17
Jeg var elev på Halstedhus Efterskole i 15/16 og 16/17, en oplevelse som både ændrede min opfattelse af verden og som gjorde mig klar til at tage skridtet videre.
Idag er jeg stadig evigt taknemmelig for lærerne, som lærte mig at se tingene i et andet lys, vennerne, som jeg har grinet og grædt med, og oplevelserne, som har givet mig fantastiske minder for livet!
Halstedhus er et fantastisk sted, om man så er der for det faglige, det sociale eller for den personlige udvikling.
Jeg kan kun anbefale Halstedhus Efterskole
Uden tvivl de fedeste og bedste år i…
Uden tvivl de fedeste og bedste år i mit liv. Virkelig kompetente og medmenneskelige lærer, pædagoger og forstandere. Uanset hvad jeg måtte gå igennem af personlige ting, så var de voksne der til at hjælpe, og snakke med. Jeg skylder dem så meget! Udviklede mig utroligt meget i min tid på Halstedhus Efterskole. Blev den voksne og ansvarlige kvinde jeg er den dag idag. Jeg tog endda både 9. Og 10. klasse dér, da et år i disse rammer ikke var nok. Så tak for jer og tak for alt. Vil til en hver tid anbefale unge mennesker at tage på efterskole her.
Rikke Wollesen
Derfor skal DU vælge Halstedhus
I perioden jeg befandt mig på Halstedhus Efterskole fik jeg udvidet mit:
Social engagement (Venskaber for livet)
skriftlighed (God faglige undervisning)
uddannelse parathed (God baggrund til Gym start)
Gode linjer(fællesskab samt god karriere startende hjælp)
God næringsrig kost (Fantastisk mandskab bag køkkenet, som er meget professionelle omkring deres mad)
Sin aktivitet (Mange Aktiviteter som giver mere fælleskaber og ens aktivitets niveau hæves)
Tak for et fantastisk år
Jeg gik på Halstedhus årgang 19/20
Jeg gik på Halstedhus årgang 19/20 - Det var et fantastisk ophold, og jeg ville ønske man kunne spole tiden tilbage!
Det der er specielt ved lige netop Halstedhus er, at det er en meget social efterskole, som virkelig kan skabe de bedste venskaber, både med lærere og andre elever!
12/10 herfra!
#HHE2024
Jeg gik på Halstedhus 19/20. Det var det bedste år jeg kunne ønske mig, og savner det utroligt meget. Jeg synes at Halstedhus er meget gode til at tage hånd om enhver sjæl så man bliver en del af fællesskabet. Lærene har alle et personligt forhold til eleverne, så man får ikke kun gode venner i sin egen alder men også blandt de voksne. Alt i alt 10/10 - skøn efterskole
Halstedhus efterskole er en fantastisk efterskole
Fantastisk efterskole hvor der er plads til alle og hvor lærerne er der 100% for en. I løbet af året kommer man på mange ture og laver en masser aktiviteter som dyrker fællesskabet. Sports mæssigt er der også plads til både den dedikeret og den der dyrker sport for hyggen. Trænerne er rigtig god til at udfordre dem der rigtig gerne vil sport samtidig med at gør det sjovt for dem der bare synes sport er sjovt. Man lærer også rigtig meget skole mæssigt, hvor lærerne også sørger for at give sin tid til hver elev.
Kan 100% anbefaldes
Halstedhus er et år væk fra Det…
Halstedhus er et år væk fra Det normale. Hvor at Det sociale Kan få love at blomste. Et af de bedste år I mit liv
Tiden til at finde sig selv med nye venner
Halsted hus er et sted hvor der er plads til alle om du er nørt, kæmpe justin bieber fan, elsker fodbold eller bare vil prøve noget nyt. Da jeg startede der kom jeg fra ingen venner og virkelig indtrovært men jeg fik nogen skønne venner jeg stadig snakker med idag, jeg lærte at ride, om venskab og kom igennem skolen med gode karakterer, skolens lære er noget helt særligt de går op i hver enkel elev lige fra rengøring personalet til køkkenet til forstandern.
Opholdet er hvad du gør det til og der er ingen der siger du skal gøre som alle de andre efterskolen er din tid til at finde ud af hvem du er og hvad der er vigtigt for dig selv. Jeg gik der i 2011/2012 men det er stadig så stor en del at den person jeg er idag
Fantastisk sted
Har en datter der har det fantastisk og vi forældre føler i den grad at hun er i trykke hænder. Vores datter havde rigtig svært ved at være hjemmefra i starten og der ydede lærer og ledelse en fantastisk støtte både for hende, men også for os som sad herhjemme og havde det svært med situationen. Der er en fantastisk hyggelig og hjemlig stemning og de laver vanvittig mange sjove, spændende og anderledes ting. De start problemer der nu engang opstår bliver løst med stort engagement fra lærernes side og stor forståelse for de unge mennesker og deres individuelle situationer. Kan på det varmeste anbefale Halstedhus. Tusind tak for at give vores datter en "once in a lifetime" oplevelse.
God efterskole!
Jeg gik der i 2 skoleår, og det er en rigtig god efterskole. Man får lært utroligt meget, ikke kun fagligt, men også hvordan man gør rent :)
L’expérience Trustpilot