Uitstekende kwaliteit voor een normale…
Uitstekende kwaliteit voor een normale prijs. De verzending verliep spoedig en de doos was zorgvuldig ingepakt en ruim stevig genoeg om de spullen onbeschadigd bezorgd laten worden.
HandtoolSelect is dé specialist in premium Europees handgereedschap. We verkopen geen goedkope wegwerptools, maar solide gereedschap dat generaties meegaat, van vakmerken als UNIOR (sinds 1919, Slovenië) en WISVO. Rechtstreeks ingekocht bij de fabriek, zonder onnodige tussenpersonen. Zo leveren we premium kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Of je nu een klus in en om het huis klaart, je werkplaats inricht of professioneel aan de slag gaat: bij ons vind je het juiste gereedschap. Waterpassen, moersleutels, schroevendraaiers, tangen, meetgereedschap en complete voordeelsets, stuk voor stuk geselecteerd op kwaliteit en gemaakt om te blijven werken. Waarom klanten voor ons kiezen: - 100 dagen retour, geen vragen. Past het niet of bevalt het niet? Stuur het terug en je krijgt je geld terug. - 2 jaar garantie op alles. Gaat er iets kapot bij normaal gebruik, dan lossen we het op. - Echte hulp van mensen die het gereedschap kennen. Twijfel je welk product bij jouw klus past? Stel je vraag en je krijgt antwoord van iemand die weet waar hij het over heeft. Wij geloven dat goed gereedschap goed werk mogelijk maakt. Daarom kiezen we onze producten met zorg en staan we achter alles wat we verkopen. Heb je een vraag of opmerking? We horen graag van je.
Pays-Bas