Jag ville sälja min bil och blev kontaktad av Elliott som höll en god ton från första samtal tills affären var genomförd. Snabbt, trevligt och smidigt på alla sätt. Bilen hämtades av trevlig personal... Voir plus
- Marché automobile
- aussi dans
- Concessionnaire automobile
- Courtier automobile
- Garage automobile
- Société de crédit et de prêt automobile
- Vendeur de voitures d'occasion
Haninge Bilpark är en serviceorienterad bilförmedling i Stockholm. Oavsett om du ska sälja eller köpa bil så kan du lita på våra erfarna bilförsäljare.
Söderbytorpsgatan 5, 13667, Vendelsö, Suède
- 08-12212020
- info@haningebilpark.se
- www.haningebilpark.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Snabba på att sälja bil men absolut…
Snabba på att sälja bil men absolut ingen hjälp eller respons när vi fått problem med bilen inom några dagar. Detta trots tecknad extra garanti så ta absolut inte denna och förvänta dig att lösa felen själv eller gå genom ARN. Avråder för köp genom dem!
Fantastisk service
Fantastisk service! Alla som arbetar där är väldigt trevliga, hjälpsamma och uppmärksamma. Jag har redan köpt två bilar av dem och även sålt en bil till dem. Jag kommer definitivt att fortsätta rekommendera dem. Riktigt bra service och ett trevligt bemötande! 👍😊Stort tack till Sebastián och Elías för den fantastiska servicen! Jag är verkligen tacksam för ert trevliga bemötande, er hjälpsamhet och er professionalism. Det uppskattas verkligen att få så bra service och känna sig väl omhändertagen. Tack för allt! ❤️😊
Varning! Undvik!
Första delen av affären var faktiskt riktigt bra. De var trevliga, bilen såldes till ett bra pris och allt kändes professionellt.
Men så fort affären var klar förändrades allt.
Var beredd på att du enligt avtalet kan få vänta 30 dagar på dina pengar – något som är lätt att missa. I mitt fall tog det 55 dagar innan jag fick över 200 000 kr utbetalda. Under tiden var kommunikationen i princip obefintlig. De lovade att återkomma men gjorde det inte, och jag fick jaga dem gång på gång.
Pengarna kom först efter att jag hotade med polisanmälan och Kronofogden.
Att behandla privatpersoner så här när det handlar om så stora belopp är fullständigt oacceptabelt. Bra på att sälja bilen – katastrofalt dåliga när det är dags att betala ut dina pengar. Undvik.
Fin bil, strulig att hämta ut den
Jag är nöjd med min bil och till slut fick jag också allt som vi kom överens om i köpeavtalet, men jag fick åka dit 3 gångar och bemötandet var lite blandad beroende vem som jobbade just då (2 var trevliga, en 3:e vände mig ryggen när jag sa att jag skulle bara hämta mina däck).
Först var bilen inte besiktigad, den andra gången saknades vinterdäcken och vid 3:e besöket fick jag vänta rätt länge för att verkstadsmedarbetaren inte visste om vinterdäcken och sedan inte kunde hitta dem.
Utan att behöva komma flera gångar hade jag nog gett 5 stjärnor, bilen kör fint.
Den bil vi reserverade var ej…
Den bil vi reserverade var ej färdig.fel som inte hade blivit åtgärdade gjorde att vi bestämde oss för en annan bil
Bra köp å hoppas allt går bra med min…
Bra köp å hoppas allt går bra med min bil som ni ska sälja
100% nöjd med Haninge Bilpark.
100% nöjd med Haninge Bilpark.
Gustav var trevlig och bra att handla med
Mycket bra lätt göra affär med .
Bilen vi köpte i maj 2026 annonserades…
Bilen vi köpte i maj 2026 annonserades och varudeklarerades som nyservad.
Senast en service utfördes var i oktober 2023, så det påståendet anser jag var ren bullshit.
Vi köpte bilen fredag kväll, på söndag förmiddag gick den inte att starta då batteriet var helt dött och så dåligt att det inte ens kunde fås igång med startkablar.
Kort och gott, än så länge är jag hyfsat nöjd med bilen, men beredd på att fler ”översminkade” fel mycket möjligt kan inträffa.
Jag har troligen betalat ett rejält överpris och jag tycker inte bilhandlarn gav ett helt ärligt och pålitligt intryck med facit i hand.
Mitt tips till dig som funderar på att köpa bil hos dom är att granska bilen VÄLDIGT noga.
Jag köpte min Kia Picanto för ungefär…
Jag köpte min Kia Picanto för ungefär en månad sedan och jag måste verkligen säga att jag är otroligt nöjd med hela upplevelsen. Efter köpet upptäckte jag några fel på bilen som gjorde mig både osäker och orolig, men sättet de hanterade situationen på har gjort att jag idag känner mig ännu tryggare med mitt köp.
Ett extra stort tack till vd:n Tobbe som verkligen har ställt upp från första stund. Han tog fullt ansvar direkt, lyssnade på allt jag hade att säga och såg till att alla problem blev åtgärdade utan krångel och utan någon kostnad för mig. Det märks verkligen att han bryr sig om sina kunder även efter att affären är klar, och det uppskattar jag enormt mycket.
Jag har alltid fått snabb hjälp när jag behövt komma i kontakt med honom, och han har varit väldigt trevlig, professionell och engagerad genom hela processen. Det är sällan man känner sig så trygg och väl omhändertagen som kund idag.
Jag vill också ge ett stort tack till säljaren Dawid som har varit otroligt trevlig, hjälpsam och tillmötesgående hela vägen. Både Tobbe och Dawid har fått mig att känna att de verkligen lyssnar på sina kunder och bryr sig på riktigt, även efter att bilen redan var köpt.
Det som imponerade mest på mig var att de inte försökte undvika ansvaret när fel upptäcktes i efterhand, utan istället tog situationen på största allvar och löste allt på ett väldigt smidigt och professionellt sätt. Det gav mig verkligen känslan av att jag gjort mitt bilköp hos rätt företag.
Nu känns det fantastiskt att köra min nya Kia Picanto och jag känner mig både säker och glad över mitt köp. Deras kompetens, service, engagemang, ödmjukhet och sätt att behandla kunder är verkligen något utöver det vanliga. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som funderar på att köpa bil och vill känna sig trygga även efter köpet.
Jag var väldigt nöjd med säljaren som…
Jag var väldigt nöjd med säljaren som både varit hjälpsam vid köpet och efteråt när jag fått lite små saker att hantera. Känns tryggt med en bilfirma som inte bara glömmer en när köpet är klart
Är mycket nöjd med bilen också 🥰
Tack Bil Park för dina tips
Tack Bil Park för dina tips, du är underbar, jag rekommenderar Bil Park till mina vänner..
Snabb o smidig affär och mycket bra…
Snabb o smidig affär och mycket bra personal.
Köpte v50 med massa fel men de hjälpte…
Köpte v50 med massa fel men de hjälpte mig mkt proffessionellt speciellt Dennis. Deras verkstad gjorde ypperligt jobb med alla fel jag upptäckte och som kom fram under garantitiden. Kan rekommendera de varmt men kolla noggrant igenom bilen innan köp lita ej på varudeklarationen. Mvh Peter
Oseriös bilpark
Oseriösa! Skulle aldrig välja att köpa en bil där. Har en bekant som har stora problem efter köp av bil där. Varning!