Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Alt respekt for valget af guider på Netto båden, men dagens guide Sune, burde ligger mikrofonen på hylden. Han gebrokkent engelsk og manglende viden om København er et kæmpe minus. Han mistede folk på... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var i fredags på Kanalrundfart med Nettobådene. Skipperen hed Hans og guiden Christoffer. Det var en virkelig god tur, og guiden gjorde det super godt. Han fortalte flydende på dansk, tysk og engel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hver gang jeg har gæster på besøg, er en tur med Netto Bådene fast tradition – og det er især takket være den fantastiske service fra Christofer og Capitain Arash! De skaber en super hyggelig stemni... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,2

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Støjgener

Det er ærgerligt at bådene og deres “værter” speaker højt inden i kanalerne. Det er til stor gene for beboer og andre som færdes på Christianshavn.
Der er i øvrigt heller ikke lovligt på hele dele af sejladsen.
Så kære turister - Book med bådselskaber, der benytte moderne audioteknik.

17 avril 2023

En dejlig oplevelse!

Jeg var på kanalrundfart sammen med et par veninder og vi nød det virkelig! Ud over det gode vejr var det en virkelig dejlig tur. Guiden talte engelsk og dansk og lidt tysk og vi fandt ud af han var englænder. Han var meget hjælpsom (min veninde havde brug for hjælp for at komme ned og op af båden), hans måde at præsentere København på var meget spændende og frisk. Man kunne høre han vidste hvad han talte om. Vi fik masser af historie, og der kom også nogle spændende fakta som jeg ikke kendte og et par jokes inde imellem. Alt i alt en fantastisk oplevelse. Tak ☀️

21 août 2022

Trunterne 🤨

0 ⭐️. Vi havde den 12/8 en rigtig kedelig oplevelse i forbindelse med en Polterabend. Vi var 10 glade piger i alderen 18 til 62 år. Der stod på i Nyhavn. Kaptajnen havde en lang tynd hestehale. På et tidspunkt under sejladsen, gik han pludseligt fra førehuset og kom farende ned og skældte os voldsomt ud over vi larmede for meget og hvis det ikke stoppede øjeblikkeligt, ville vi blive sat af. Vi larmede faktisk ikke specielt meget, ikke noget der kunne ødelægge turen for andre ihvertfald. Flere andre med båden, foran os og bagved sagde efterfølgende, at det ikke var i orden, at han talte, SÅ grimt til os. Konsekvent tiltalte han os, som Trunterne, hvilket virkelig slet ikke er i orden. Sådan tiltaler man IKKE kvinder her i 22 !!! Virkelig en ubehagelig oplevelse.
Der løb ca 6-7 turist børn rundt i mellem gangen og de sang og dansede og fik revet skraldespande ned, de larmede en del mere end os. Såååå det er en ommer Netto Både. Som minimum skal jeres medarbejdere vist lære, at tale pænt til jeres kunder !!! Hvis han virkelig synes vi skulle have en reprimande, kunne han bare stille og roligt have bedt os om det. Den unge mand der fortalte om turen, var rigtig sød ved os og den kommende brud, så tak til ham.
Jeg har før sejlet med jer til en Polterabend og det var en helt anden dejlig og sjov oplevelse 🥳😊🙏

14 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Magen til dårlig service findes ikke.

Magen til dårlig service findes ikke.
Har ringet og ventet en time med dårlig vente tone, blev smidt af efter en time.
Skrev en mail ang. et stort arrangement, men fik dårligt svar tilbage efter et måned.
Jeg forstår ikke at sådan et firma kan eksister.
Efter 1 1/2 måned har jeg stadigt ikke hørt noget.

1 juillet 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Ikke til at komme i kontakt med

Ikke til at komme i kontakt med. Jeg kan ikke klage over kundeservice fordi man kan ikke komme i kontakt med dem. Vi har booket online til ca. 50 personer men har ingen bekræftelse fået og har hængt i kø i dag i 2 x 60 minutter. Efter 60 minutter bliver man bare smidt af. Nu har jeg sendt en mail og håber måske på svar!!!!

21 juin 2022

Absolut ingen service

Desværre en rigtig ringe service eller mangel på samme. Nedladende tone på både skrift og telefon samt afbestillingsregler, der i min optik er urimlige. Det bliver Stromma fremover.

1 juin 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Ikke Corona venlig

Der var ikke noget galt med turen og guiden. Begge dele var gode.
MEN i disse Corona tider var der alt for mange om bord. Næsten alle sæder var optaget, og det var umuligt at holde afstand. Derud over ingen afspritning mellem turene. Jeg spurgte efter det, men fik at vide at det havde de ikke.

9 août 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg skriver normalt ikke dårlige…

Jeg skriver normalt ikke dårlige anmeldelser, men min oplevelse med Netto bådene i går, får mig til undtagelsesvis at gøre det
Jeg er planlægger af en udflugt for en busfuld mennesker fra Nordsjælland d. 27-8-2019. I maj måned talte jeg i tlf. med en medarbejder hos selskabet, hvor jeg bookede påstigning ved Holmens kirke kl. 13.55, og fik mundtligt bekræftet, at vi havde en aftale.Jeg kontrolringede 26-8, dagen før udflugten og spurgte ind til, om det hele var i orden. Fik at vide at hvis jeg var der og havde betalt mindst 15 min. før afgang var pladserne sikret. Jeg betalte 20-25 minutter før og gik straks ind i Holmens kirke og ledte deltagerne ud til båden. Da jeg igen kom udenfor stod hele flokken på broen og sagde, at der slet ikke var plads til os.Jeg havde en snak med billetdamen, som faktisk var meget forstående, men kun kunne tilbyde os at komme med den næste båd. Det kunne vi desværre ikke nå på grund af bestilt kaffe servering på restaurant. Hele problemet opstår ved, at ikke alle medarbejdere er bekendt med selskabets regler på nettet, hvor der står "I sommerperioden indtil den 26 august kan der ikke reserveres pladser" Jeg, og de af jeres med arbejdere som jeg talte med forstod det sådan, at den 27-8 gjaldt der en anden regel. Jeg stod tilbage i en pinlig situation med 47 skuffede borgere og en busregning på 6-7000 kr. Min betaling for sejlturen fik jeg dog tilbage uden problemer.
Jeg har for nogle år siden brugt Netto-Bådene til fuld tilfredshed, og derfor valgte jer igen, men det slutter så her.

28 août 2019

Crooked company

I would not recomend anyone in the world to use this company! We tried to get in contact with them for nearly 1 month, we called all the numbers we could find many times, all with the same voicemail saying they are too busy to answer, we wrote tons of emails - no reply. We even went to the 2 adresses of the company and guess what, 1 place was a construction site and the other some random guys privat address, who had nothing to do with this company. Finally we went to some of the "guides" at Nyhavn selling tickets, they would not give us the number for their boss and said we could find what we need on the webpage - which we know is a lie.

STAY AWAY

4 juillet 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Umulig at komme i kontakt med

Det er fuldstændig umuligt at komme i kontakt med Netto Bådene. Jeg ville leje en båd til et bryllup og forsøgte først at ringe. Hver gang skete det samme: Jeg kom i en ventekø og efter ca. 15-20 minutters ventetid blev jeg nr. 1 i køen, og så blev opkaldet afbrudt. Har også udfyldt deres formular for bådleje og kontaktformular på deres hjemmeside. Har i stedet lejet en båd hos Stromma, som godt nok er noget dyrere, men til gengæld er servicen i top. Retfærdigvis skal det tilføjes, at Netto Bådene nu (efter 2 måneder) har svaret, at de ikke har ledige både...

18 juin 2019

Ingen kontakt

Har behov for at booke til et stort arrangement. Sidder i kø i telefonen og hver gang jeg efter lang tid bliver nummer 1 i køen, bliver jeg smidt af. Jeg har forsøgt at maile dem flere gange, men får ikke svar. VIRKELIG den RINGESTE service jeg har oplevet! ÆV!
Har tilmed lige erfaret at den e-mail adresse de opgiver på Trust Pilot ikke eksisterer.

21 mai 2019
Noté 4 sur 5 étoiles

Fin start på konfirmationsfest!

Havde bestilt en båd til 45 gæster til konfirmation der skulle sejles rundt en times tid inden ankomst til Teaterøen.
Vi havde betalt lang tid i forvejen, og fandt så en del dårlige anmeldelser. Vivar noget skræmte af disse og forsøgte flere gange at få fat på nogen fra firmaet, og stødte på de samme udfordringer mht at hænge i telefonkø etc.
Så det var lidt med hjertet oppe i halsen at vi stod i øsende regnvejr - men båden var skam kommet i god tid!
Og vi havde en fin tur rundt i havnen, som aftalt!
Så ros for at det fungerede som aftalt - eneste minus som sagt at det først var ved personligt fremmøde man kunne få fat på kontaktperson i firmaet.

20 mai 2019

DÅRLIG SERVICE!

DÅRLIG SERVICE! Vi havde en rigtig ærgerlig oplevelse i forbindelse med en båd, som vi havde booket lang tid i forvejen. Ærgerlig kundeservice. Vil ikke anbefale dette firma til nogen!!!

3 juillet 2018

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse!
I forbindelse med booking af en åben båd til privat arrangement (til 34 prs og booket og betalt flere måneder i forvejen) kom en forkert (lukket) båd for at hente os.
Vi fik besked på at acceptere den lukkede båd, hvis vi ville ud og sejle som aftalt. Vi mødte ingen forståelse hos "damen" fra kundeservice, som tilmed tilbød os ubrugelige erstatningsforslag i form af billet til en anden dag.

Jeg har efterfølgende skrevet flere emails og forsøgt at kontakte Netto-bådene pr. tlf flere gange uden svar overhovedet. Man kommer på en venteliste og når du så bliver nr. 1 i køen, bliver du smidt af!!!! Ganske urimeligt....
Generelt rigtig dårlig service og vil ikke anbefale det til nogen andre.

3 juillet 2018

Tyveri

Jeg skulle betale for en person, men da der var problemer med maskinen sagde de skulle jeg kører kortet igennem en gang til.

Jeg endte med at betale 140kr for en tur der kun skulle koste 70kr.

Jeg klagede til nettobådene men de nægede at svarer.

Elendig service og jeg sætter aldrig mine ben der igen.

2 septembre 2017
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus