Bestilte og fik pælene leveret næste dag, det var hurtigt. Ville have været dejligt at de var blevet stillet et andet sted (som skrevet på ordren), men det kunne åbenbart ikke lade sig gøre (har en s... Voir plus

1 x Volieretråd 1.8m.x 25m. 5x5cm. Galv. ø1,9mm. 1 x Volieretråd 1.0m.x 25m. 5x5cm. Galv. ø1,9mm. 1 x Kramper 1,5x25mm - 1kg Købt hos hegnslageret.dk. Hurtigt levering, gode solide pro... Voir plus

Super service. Bestilte pæle og hegn til større grund. Fik opringning om at pælene måske skulle bestilles lidt længere! Super god service og dejligt at de faktisk tænker på hvad jeg skal bruge det ti... Voir plus

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

23 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,6

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bestilte og fik leveret allerede næste dag

Bestilte og fik pælene leveret næste dag, det var hurtigt.
Ville have været dejligt at de var blevet stillet et andet sted (som skrevet på ordren), men det kunne åbenbart ikke lade sig gøre (har en stor ejendom, så et kald havde været rart)

21 avril 2026

Kæmpe ros til hegnslageret

Kæmpe god service hos hegnslageret!

Jeg bestilte hegn på 180x180cm og stolper på 180cm

De ringede til mig et par dage after jeg havde bestilt for at høre om det nu var rigtigt med de stolper. Hvis nu de skulle i jorden var de jo ikke lange nok.
Jeg ville bruge stolpespyd som de desværre ikke havde så de var lange nok.

Men kæmpe ros for at tjekke op på det 😊👍

Varene kom hurtigt, var pakket pænt og fragtmanden kørte det pænt ind i min have.

3 octobre 2025

Købte 21 stolper (…

Købte 21 stolper ( trykim.100x100x2400mm) hos Hegnslagret og er meget meget meget tilfreds med kvalitet af træet og levering. Vores tømrer var ligeledes meget imponeret af prisen og den kvalitet. Vi vender tilbage.

3 juin 2022

anbefaler at handler der

har handlet hos hegnslageret flere gange. Første gang var på grund af prisen, men nu handler jeg der grundet den super service de yder, det store udvalg og faglig rådgivning. vil helst sikkert handle de igen.

29 décembre 2021

Super service.

Super service.
Bestilte pæle og hegn til større grund. Fik opringning om at pælene måske skulle bestilles lidt længere! Super god service og dejligt at de faktisk tænker på hvad jeg skal bruge det til og ringer og guider. Valgte de længere pæle og det hele spiller bare. Og tak for pauseguf :) Og så er priserne også de bedste på nettet.

15 juin 2020

Vinder klart på prisen

Absolut billigste webshop, jeg kunne finde til at købe trådhegn, og endda med mængderabat oveni. Pauseguf falder også altid i god jord! :-)

12 avril 2020

Kundeservice i top.

Kundeservice i top.
Bestilte varer den 28.-6.-2017 ca. kl. 12,15 og fik at vide, at varen først ville blive afsendt dagen efter p.g.a. travlhed i firmaet.
På trods af denne oplysning fik jeg allerede kl. 13,40 SAMME DAG (½ time efter bestillingen) mail om, at nu var varen afsendt, og jeg modtog varen med fragtmand dagen efter.
Om det var fordi firmaet forstod, at jeg virkelig havde brug for varen NU, eller hvad der ellers var skyd i den hurtige ekspedition, står ikke klart for mig, men jeg blev i hvert fald yderst overrasket og glad over denne fantastiske service.
Stor tak til firmaet, som jeg bestemt vil bruge igen, såfremt jeg får brug for det.

30 juin 2017

En super god oplevelse !

Modtog hurtigt mine bestilte varer, godt og forsvarligt indpakket ! Oveni købet vedlagt en lille gave i form af lækre chokolade småkager :) Anbefaler mange gange andre at handle her :)

29 avril 2016

EN GOD OPLEVELSE

Bestilte varer hos Hegnslageret,Tirsdag aften, Torsdag formiddag blev varene leveret på Sjælland, med fragtmanden.
Hegnslageret kan helt klart anbefales.

7 mai 2015

Perfekt service

Bestilte hegnsmaterialer til den store guld medalje.
Hurtig levering til god penge.

Ekstra bonus var en dåse med småkager i pakken.
Pauseguf - god arbejdslyst.

Det er service og en ting der får os til at handle der igen, og igen, og igen!!!

Tak.

24 mars 2014

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit