Jag Beställde En Eversolo streamer och den levererades över förväntan snabbt. Det blev ett konstigt fel med den för det lät jättekonstigt när jag rippade skivor till den. Butiken svarade snabbt... Voir plus
Fantastisk service. Bilxtsnabba leveranser. Beställde Eversolo Play på en söndag, på måndagen såg jag att de redan hade notifierat PostNord om kommande leverans. Dagen efter (tisdag) kunde jag h... Voir plus
Beställer väldigt mycket från hemmabiobutiken har aldrig blivit missnöjd ,och då har jag beställt en hel del från dem ,leveranserna går med blixtens hastighet också ,tycker det är bra beskrivningar av... Voir plus
Köpte en projektor, Epson EH-LS1000W. Inför köpet fick vi mycket hjälp, tips och information av Victor, han kändes kunnig, påläst och mån om oss som kunder. Blev för övrigt mycket bra bemötta av alla... Voir plus
Årets ehandlare med över 10000 verifierade kundomdömen hos prisjakt med snitt på 4.8 i omdöme.
E A Rosengrensgata 19, 42131, VÄSTRA FRÖLUNDA, Suède
- 031456000
- order@hembiobutiken.se
- www.hembiobutiken.se
Demande des avis aux clients
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Jag Beställde En Eversolo streamer och…
Jag Beställde En Eversolo streamer och den levererades över förväntan snabbt.
Butiken svarade snabbt och kom med flera olika tips.
Nu var det inte apparatens fel utan sladden från cd-spelaren som tog in störningar.
Det känns tryggt att köpa över nätet från Hembiobutiken.
Magnus Axelsson
Bra kundservice
Jag köpte en Pro-Ject skivspelare som levererades snabbt. Tyvärr upptäckte jag att en del till ena foten saknades men fick snabbt hjälp av kundtjänst som såg till att Pro-Ject skickade en ersättningsartikel direkt hem till mig. Mycket bra och jag kommer att återkomma för fler köp!
Mycket bra support
Mycket bra support! De rättar till det när något blir fel t.e.x. Airmee slarvar bort försändelsen som man aldrig kommer att mottaga.
Hembiobutiken har bra priser!
Fantastisk service, blixtsnabba leveranser
Fantastisk service. Bilxtsnabba leveranser.
Beställde Eversolo Play på en söndag, på måndagen såg jag att de redan hade notifierat PostNord om kommande leverans. Dagen efter (tisdag) kunde jag hämta ut paketet.
Samma procedur när jag beställde Fosi Audio Q6 DAC.
Jag är super nöjd med både Eversolo Play och Fosi Audio Q6 DAC. Tar ut signalen via COAX på Eversolo Play och matar in den i Fosi Audio Q6 DAC (COAX), sedan ut från Fosi Audio Q6 DAC (analogt) in till en separat förstärkare (analogt). Fungerar perfekt.
Jag vet att Eversolo Play har en inbyggd förstärkare, med bara 2 x 60W, som är för lite för mina Elac högtalare. Via den andra förstärkaren får jag ut 2 x 120W.
Mycket bra service och kunnig personal
Mycket bra service och kunnig personal som svarar snabbt på frågor både via telefon och mejl.
Kanonservice
Fantastisk support och återkopplar alltid. Duktiga och trevliga.Speciellt tack till Johannes
Vänlig och professionell support
Vänlig och professionell support. Löste ett garantiärende på bästa tänkbara vis. Snabbt, enkelt och trevligt. Rekommenderas!
Svindyr retur-frakt
Köpte en 65” tv åt min son, beställt direkt till honom.
Inget fel på tv’n men han ville ändå skicka den retur då han var missnöjd med ljudet i denna.
Man kan beställa vad som helst i Sverige och kostar sällan mer än 100-200 kr i frakt men att skicka en tv retur till Hembiobutiken skall enligt deras prislista kosta 2700kr? Det är ju löjligt dyrt och helt utan proportion i förhållande till fraktpriser i övrigt i Sverige. Man kan flyga till London med Ryanair för 300 kr men att skicka en tv retur till Hembiobutiken skall kosta 2700kr…..kommer aldrig handla hos dem igen.
Hembiobutiken kan verkligen sina saker...
Utomordentligt bra butik med mycket kunnig personal. Jag hade problem med en utrustning som hade några år på nacken. Fick otroligt bra hjälp av Supportavdelningen samt den verkstad som de samarbetar med. Kan speciellt framhålla Christian som hjälpte mig på bästa sätt med mina problem och som aldrig tröttnade på mina frågor.
Fantastisk kundsupport och snabb…
Fantastisk kundsupport och snabb återkoppling via mail. Vänligt bemötande och tydliga instruktioner. Kan bara varmt rekommendera Hembiobutiken.
Klockrent
Klockrent! Supernöjd! Skickade bara ett par timmar efter beställning. Bra priser och utbud dessutom. Mycket bra!
Bra Servis …
Bra information och råd från Västra Frölunda-butiken. Leveransen från DHL var bra, inte ett enda märke på den mycket stora kartongen.
Ohederligt bemötande.
Köpte en Klipsch Flexus Core 300 ljudlimpa. Upplevde inte ljudet bra och returnerade den. Fick betala returfrakten. Besked från företaget av att ett baselement var sprängt.Förklaring till ljudupplevelsen? Man insisterade att vi två 80 plussare skulle kunna ha orsakat det. Vi köpte den för att höra dialogen bättre på tv programmen. Lyssnade på tv mellan 17.00 och 21.00. Nyheter mest utan att få en bättre dialog upplevelse av denna limpa. Baselementen? Returnerade den och fick ovannämda besked samt att man skulle utreda om vi orsakat detta. Hur? Kopplat HDMI kabel till vår Sony tv. Man tog inte detta såsom en reklamation vilket det ju borde varit med returfrakten krediterad.
beställde ett slutsteg som hade en…
beställde ett slutsteg som hade en leverans tid 2-4 dagar effter 5 dagar så hade det inte hänt något och då ligger importören även i Göteborg (Septon expertis) och hur länge skall det ta för ett företag att skicka från samma stad till ett annat företag dom ligger i praktiken vägg i vägg och sedan vidare till kund.
Dom hade kunnat kommunicera med kund om leverans men inte inte ett ljud från dom så det blev en avbeställning.
och en beställning från ett annat företag där dom inte hymlar med att dom beställer från ett leverantörs lager.
Gjorde samma omdöme på prisjakt men dom tog bort omdömet så döm själva
Snabb och personlig service
Bemötandet då jag ringde och kompletterade orden var utmärkt (Sasha). Jag fick även en snabb leverans.
Leveranskostnaden ingick och det har t.ex. inte Elgiganten.
Trevlig affär igen hos hembiobutiken!
Ytterligare en affär avklarade på hembiobutiken. Denna gång köpte jag ett par högtalare från Perlisten.
Som alltid fantastisk support av Marcus, hjälpsam, trevlig och tillmötesgående!
Fantastisk upplevelse
Handlat här många år.
När det kommer till ljud och bild är det bara korkat att gå till någon annan återförsäljare.
De har koll på vad som gäller, grymt duktig personal och trevliga.
Beställde ett par fästen för mina…
Beställde ett par fästen för mina triangle bakhögtalare, passa ej oss. De var hjälpsamma med returen och svarade fort på mail.
Hel nöjd🙂
Snabb och trevlig kundservice som gör…
Snabb och trevlig kundservice som gör sitt yttersta för att hjälpa till!