Hempking  Avis

2 387
TrustScore 4.5 sur 5

Noté 2 sur 5 étoiles

Ponownie klientem firmy nie będę. 1. Zapakowana paczka większa niż skrytka paczkomatu - w rezultacie musiałam wyrywać karton, by go wyjąć z paczkomatu. To wina nadawcy, który w wysyłce wskazał za małą... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Stosuje od jakiegoś czasu naturalny dezodorant konopny w kremie i jestem zachwycona tym, że jest to produkt wegański, jest wykonany w 100 % składników naturalnych. Dbam o swoje ciało i zależy mi na ty... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Znalazłam Was Kochani i Wasze cudne,naturalne kosmetyki i nie tylko w internecie,postanowiłam niezwłocznie przekonać się jak one działają w realu i szybciutko zamówiłam.Teraz już i ja mam to cudo dez... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Santé & médecine

Écrit par l'entreprise

Hempking is a company with passion and love for products made of cannabis sativa.At Hempking we focus on innovation and flexibility.In the production process of we use only natural components, pure extracts of the highest quality. In this matter, we do not compromise, that's why our lead on the local and global market. All our products are thoroughly examined by external laboratories, and the results of the analysis are public, that is why our clients are sure that they receive a product that meets their expectations.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(2 387)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Szybko, sprawnie przesyłka dotarła do celu.Duży plus za umieszczanie suplementów w szklanych opakowaniach, a nie jak to jest zazwyczaj u innych producentów w plastikowych pojemniczkach.Trudno mi ocenić skuteczność samego suplementu, bo na efekty trzeba trochę poczekać.

9 février 2023

Pani Marzeno,

bardzo dziękujemy! Ekologia, dbanie o naturę są dla nas bliskimi tematami. W końcu czerpiemy z natury wiele dobrego przy tworzeniu naszych produktów - możemy się odwdzięczyć jej chociażby stosując rozwiązania less i zero waste w przypadku opakowań :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Produkt świetnie spełnia swoją rolę i w…

Produkt świetnie spełnia swoją rolę i w pełni mnie zadawala. Starannie opakowany i przekazany do wysyłki.

Pani Grażyno,

dziękujemy za pozytywną recenzję oraz ocenę na 5 gwiazdek. Każda taka opinia wiele dla nas znaczy :) Zapraszamy ponownie!

❤️ 😄 pozdrawiam Walentynkowo

Good sleep otrzymałam w tempie kosmicznym

12 février 2023

Pani Łucjo,

bardzo dziękujemy za pozytywną opinię, wiele ona dla nas znaczy :) Cieszymy się, że zaufała Pani nam oraz naszym produktom :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Wasza sprzedawczyni w Galerii…

Wasza sprzedawczyni w Galerii Jurowiecka - Pani Ania Hus. Doradziła mi kurację narine, graviolę, olej z oregano w kapsułkach, wit d3 i k2 oraz adek. Bardzo polecam!

Pani Katarzyno,

dziękujemy za 5 gwiazdek :) W naszych sklepach pracują ludzie z pasją do zdrowia i z ogromem wiedzy w tym temacie - to dlatego u nas zawsze można liczyć na rzetelne doradzenie w wyborze produktów :)

Bardzo szybka dostawa

Bardzo szybka dostawa. Świetny produkt. Na allegro ceny są niższe, co zadziwia.

Pani Małgorzato,

dziękujemy za 5 gwiazdek oraz pozytywną opinię :) Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z zakupów w naszym sklepie :)

Super produkt

Świetny, naturalny produkt. Długo szukałam i w końcu mam!

Pani Ewo,

Wszystko było super

Wszystko było super. Polecam.

7 février 2023

Panie Pawle,

bardzo dziękujemy za pozytywną opinię, wiele ona dla nas znaczy :) Cieszymy się, że zaufał Pan nam oraz naszym produktom :)

Szybko i bezproblemowo

Pani Sylwio,

Pozytywnie

Obsługa telefoniczna na bardzo dobrym poziomie, Pani wytłumaczyła co i jak stosować. Wysyłka szybka. Nie powiem jeszcze odczuć co do samego produktu bo jestem na samym początku :😄

Pani Magdaleno,

Cudowny produkt

Z polecenia pewnej ambasadorki, zamowilam dezodorant i choc dopiero kilka dni to moge pewnie stwierdzic, ze jest to produkt, ktorego juz nie zamienie na zaden inny. Dezodorant jest delikatny dla skory i nadaje piekny swiezy zapach przez caly dzien. Konsystencja jest lekka i latwa w rozprowadzeniu. Planuje zamowic dezodorant mietowy dla meza.
Chce tez zaznaczyc, ze mieszkam w Stanach, lecz przesylka bardzo szybko do mnie dotarla bez zadnych zawirowan po drodze. Poza tym wspolpraca z firma Hempking byla bardzo latwa, przyjemna i zwinna. Dziekuje Hempking :).

8 février 2023

Pani Kasiu,

bardzo dziękujemy za tak piękną recenzję naszego dezodorantu! Naprawdę, to my dziękujemy! Cieszymy się, że nasze produkty docierają prawie do każdego zakątka świata :)

Wszystko super

Pani Magdo,

dziękujemy za 5 gwiazdek oraz pozytywną ocenę :) Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z zakupów w naszym sklepie! Zapraszamy ponownie :)

Pozdrawiamy, Zespół Hempking

Świetna rozmowa z doradcą

Świetna rozmowa z doradcą, po której dowiedziałam się jaki produkt jest odpowiedni dla mnie. Jeśli chodzi o produkty na razie nie oceniam ponieważ minęło zaledwie kilka dni od momentu ich otrzymania.

Dziękujemy :)

Tak rzetelna opinia na pewno będzie pomocna dla tych, którzy dopiero szukają o nas informacji i nie wiedzą, że możemy im doradzić w wyborze produktów. Mamy nadzieję, że zamówione produkty spełniają Pani oczekiwania, a jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania - jesteśmy do dyspozycji :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Czas wysyłki i informacje na bieżąco

Czas wysyłki i informacje na bieżąco. Był mały problem z adresem do mnie. Własciwy adres to ul. Konarskiego 5/17 a nie 517/17

Panie Adrianie,

dziękujemy za 5 gwiazdek oraz pozytywną ocenę realizacji zamówienia. Mamy nadzieję, że jest Pan równie zadowolony z zakupionych produktów :)

Noté 3 sur 5 étoiles

Sprawna obsługa sprzedaży

Sprawna obsługa sprzedaży. Trochę szkoda, że nie ma płatności kartą kredytową. Wolałabym też otrzymać kod do paczkomatu w sms niż w e-mailu.

Pani Halino,

dziękujemy za rzetelną opinię :) Przekazujemy te uwagi do odpowiedniego działu i mamy nadzieję, że kiedyś zasłużymy u Pani na więcej niż 3 gwiazdki - może z powodu jakości naszych produktów, a nie spraw technicznych? :)

Pozdrawiamy ciepło, Zespół Hempking

Do 3 razy sztuka

Do 3 razy sztuka- szukałam olejku w innych sklepach- wydałam mnóstwo kasy, niestety na podróby. Stwierdziłam że spróbuje ostatni raz gdy trafiłam tutaj. I mam!!! O tutaj już zostanę! I dobrze, że weszłam w te opinie, bo zaczęłam czytać, i wszyscy w kółko o gratisach-a ja nic? Zanurkowałam wiec do kosza na śmieci po pudełko z przesyłka i znalazłam cudowne jogurtowe masło do ciała 😀😀😀 o mały włos poszło by na wysypisko😂dziękuję!!

Pani Agnieszko,

fantastycznie, że udało się Pani w porę uratować gratis przed wyrzuceniem :) Czasem faktycznie w wypełnieniu przesyłki może się coś zagubić! Bardzo się cieszymy również z faktu, że przekonaliśmy Panią do olejków konopnych :) Na zdrowie!

Noté 5 sur 5 étoiles

No najlepsza witamina D3 z olejem…

No najlepsza witamina D3 z olejem konopi mówi samo za siebie zamiast jakies sztuczne GMO otoczki przemysłowe :)

12 janvier 2023

Panie Michale,

dziękujemy! Nasze witaminy w oleju to zdecydowanie produkt dla każdego, kto ceni naturalny skład i wysoką biodostępność witamin :) Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupów i oczywiście zapraszamy ponownie :)

Wszystko było okej

Wszystko było okej . Szybka dostawa . Mogła by tylko być informacja przy zakupie ze to ekstrakcją co2 a nie alkoholową. Chciałem kupić alkoholową ale mimo to sprawdzę ten produkt .

2 février 2023

Panie Robercie,

dziękujemy za uwagę. Na naszej stronie dużo piszemy o ekstrakcji CO2, ale za Pana komentarzem postanowiliśmy dodać tę informację w większej ilości miejsc - by na pewno była dobrze widoczna :) Życzymy przyjemnego testowania produktu!

Z Firmą spotkałam się na wykładzie…Mądra Babcia

Z Firmą spotkałam się na wykładzie MĄDRA BABCIA.
Zaciekawiły mnie tabletki GOOD SLEEP na sen które są ziołowe i nie uzależniają. Ponieważ mam mały kłopot z zasypianiem więc zamówiłam i muszę powiedzieć ze
są super.Wysypiam się z jestem wypoczęta bardzo dziękuję za tak wspaniały produkt.

Pani Wando,

bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z naszego produktu na sen! Sen to bardzo ważna część naszego zdrowia i samopoczucia :) Dziękujemy za taką rzetelną i pozytywną ocenę! To wiele dla nas znaczy :)

Bardzo dobry produkt

Bardzo dobry produkt , w akceptowalnej cenie , szybka przesyłka .

2 février 2023

Panie Tomku,

bardzo dziękujemy za Pana opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony zarówno z jakości naszych produktów, jak i ich ceny. Jako producent oferujemy bardzo wysoką jakość w dobrej cenie :)

Szybka przesyłka

Szybka przesyłka , dobrze zabezpieczone opakowanie .

Pani Sylwio,

dziękujemy za 5 gwiazdek i pozytywną ocenę :) Życzymy przyjemnego korzystania z zamówionych produktów i mamy nadzieję, że zdecyduje się Pani ponownie do nas zajrzeć za jakiś czas :) Zapraszamy!

Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Hempking

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus