Herregaardsfest Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Advarsel til andre

Advarsel til andre kommende brude.!

D. 29/8-2023 blev vi gift.!
Vi havde lejet feststedet igennem herregårdsfest i Greve, vi var ude og se det i god tid og alt virkede fint.

Vi får nøglerne om torsdagen, og allerede torsdag virker det lidt off, det ene rum er fyldt med døde og levende flyvende myrer, hvilket vi informere udlejer om, de kommer fredag og smider noget mod myrer, noget lignede sand, hvilket nu gør at dette rum ikke kan benyttes, og lørdag er der alligevel stadig fyldt med disse flyvende myrer overalt i dette rum.

Alt service tallerkner, glas, bestik, kander m.m skal vi stå og vaske af fordi de er vildt fedtet.

Fredag kl 16 dukker der et par op, som har aftalt med Udlejre at de bare kunne kører ud og se det, og at nøglen var i boksen, vi var i lokalerne men blev meget overrasket da det ifølge vores lejekontrakt var vores fra kl 12.

Lørdag kl 11 dukker der endnu et par op, og går rundt på grunden, jeg sidder og er ved og blive gjort klar, så jeg Beder min veninde finde ud af hvem de er, det viser sig det er endnu et par som skal se stedet, med samme aftale med udlejer som parret om fredagen.
Der får jeg nok, og min svoger Beder dem gå og komme en anden dag da han sidder med en brud.!

Under selve festen vrimler det nu med hvepse, både ude og inde, og flere kvinder får dem under kjolerne, (det viser sig der er et hvepse bo udenfor i bygning)
og idag 27/8 opdager vi at de har stået i buskene og taget billeder af vores gæster uden vores eller gæsternes samtykke, og lagt dem op på deres hjemmeside.
(Har sendt dem en mail og skrevet hvis disse ikke bliver fjernet politianmelder vi dem, da vi ikke har givet samtykke heller ikke i vores lejekontrakt)

29 juillet 2023
Avis spontané
Logo de Herregaardsfest

Réponse de Herregaardsfest

Kære Ditte,
Tak, vi sætter stor pris på din ærlige feedback, da det giver os mulighed for at forstå og rette op på de udfordringer, du har oplevet.

Først og fremmest vil vi gerne beklage dybt for de problemer, du og dine gæster er blevet udsat for i forbindelse med jeres leje af vores festlokale. Det er på ingen måde acceptabelt, at lokalet og servicen ikke levede op til dine forventninger, og vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været for jer.

De udfordringer, du nævner – herunder problemet med myrer og hvepse, de, uventede besøgende osv. – er alle alvorlige sager, som vi tager til os med det samme.

Vi vil gerne informere dig om, at vi har fået en ny Facility manager, som allerede arbejder på at gennemgå og forbedre vores processer, så vi kan sikre en langt højere standard fremadrettet. Dette inkluderer bedre skadedyrsbekæmpelse, strammere koordinering omkring adgang til lokalerne m.m.

Vi vil også gerne følge op direkte med dig for at sikre, at dine bekymringer bliver håndteret på bedst mulig vis.

Vi er oprigtigt kede af den oplevelse, du har haft, og vi beklager.

Rolf -Facility Manager
Herregårdsfest

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus