Vestegnens Hestebeslag Avis

TrustScore 3 sur 5

1. Forgeron
  2. Centre de randonnée équestre

Écrit par l'entreprise

Vi udfører alle tænkelige opgaver inden for beslag til spring-, dressur- og rideheste, samt div. sygebeslag.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

12 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

venlig , dygtig og proffsonel

5 stjener her fra til Per og han havde fået flere stjener hvis man kunne give det.

jeg har haft en hest der nærmest var panisk angst for smede, per var altid rolig og tog den tid det tog.

taber hesten en sko kan man ringe og per forsøger at komme samme dag ,eller senest dagen efter

ud over han er en dygtig smed ,han har altid været sød rar og venlig og altid frisk på en snak.

Per har et par regler til sine kunder ,og det er helt ok da de er til gavn for hesten, desværre er det så åbenbart ikke alle kunderder helt forstår disse regler.jeg synes det er meget trist en af hans kunder køre en hertz fordi hun er blevet fornærmet over nogle af hans regler , som bla er hesten skal kunne stå stille , samt at underlaget skal være fladt og ikke grus og småsten.

med andre ord per er venlige over for heste som mennesker,jeg vil altid anbefalde Vestegnens Hestebeslag

29 août 2025

Jeg pjejer altså ikke at skrive på…

Jeg pjejer altså ikke at skrive på teust pilot, men efter de 2 seneste “1 stjerne” anmeldelser der er blevet lagt, gør jeg det alligevel. Vi har brugt Per til da vi havde hest, og har kun positivt at sige. Med titler som bestyrelsmedlen i “Hestens værn” & en af kbh’s Zoo fortrukne , og en kolosal interesse , viden & erfaring, så virker det altså som om der er nogen gen der prøver at “save” Per , pga. et eller andet personlig kemi der er gået galt. Det er ikke fair. Man må gerne synes at Per fra “Vestegnens Hestebeslag” er alt mulig negativt, men fagligt er han suveræn på området. Ret skal være ret

29 août 2025

Hold jer væk

Hold jer væk. Manden er ustabil og udøver verbale overgreb på mennesker. Forlader en hest i arrigskab over fluer, så den står med en sko med søm strittende ud. Hvordan det er muligt at drive virksomhed på den måde, det forstår man ikke!!!!!!

26 août 2025

Hold jer LANGT VÆK fra Vestegnens…

Hold jer LANGT VÆK fra Vestegnens beslagsmed.

[smed/ejer af firma] kom for at sko min hest, men fra det øjeblik han ankom blev jeg verbalt overfaldet. Han talte nedladende til mig, kritiserede at hesten går på løsdrift, og brokkede sig over fluer.

Han behandlede min hest hårdhændet og uden respekt, som om den var en genstand, og efter kun 10 minutter gik han sin vej og efterlod arbejdet ufærdigt: én hov uden sko, ujævnt og revnet, og en anden hov med en sko, hvor sømmene ikke engang var klippet.

At en professionel kan forlade en hest i den tilstand, er fuldstændig uacceptabelt. Vestegnens beslagsmed bør man holde sig langt væk fra.

26 août 2025

Super dygtig Smed

Uden vestegnens heste beslag som smed, var min hest sandsynligvis ikke blevet til ridehest igen. Dårligt smedearbejde fra tidligere smed og en sømstikning, gjorde at hesten udviklede hovekløfter på begge forben. Efter 2 års kamp med disse, har Per fået rettet så meget op på hovene, at hesten idag er super fint gående. Kan kun anbefale det grundige og omhyggelige håndværk der laves. Samtidig er der styr på, hvornår han kommer igen, da dato for ny skoning, står på regningen. Supernemt og skønt, man ikke selv skal huske at ringe for ny tid. OG sidst men ikke mindst: prisen er yderst overkommelig.

2 septembre 2017

stor tilfredshed med Vestegnens Hestebeslag

Vi har brugt vestegens Hestebeslag i nok 17 år og har været meget tilfredse. Vi har aldrig haft problemer selv om vi ikke altid har haft de letteste hest at sko. Arbejdet har været kompetent udført og af dygtige og hestekyndige smede.
Til Louise er man ikke voksen nok til at give sig tilkende, så flet næbet.

altid god betjening

Kommer altid den dag der er aftalt :-) har forståelse for hvis hesten skal til stævne. Prøver altid at få en evt tabt sko presset ind i tidsplanen på trods af vi bor langt væk . Og som medlem af hestens værn sættets hestens velfærd altid højt :-)

21 mai 2015

den bedste smed til min hest

Henrik havre laver Super flot arbejde . Min hest skulle have sko på for første gang . Og han hader smede . Men henrik haure er han helt vild med og stod bom stille . Super service og rolig omkring hesten . . Kan varmt anbefales hilsen lotte på Bornholm

21 mai 2015

Inkompetent og ikke dyrevenlig beslagsmed

Vi oplevede ved skoning af vores hest, at beslagsmed [Navn fjernet] og hans hjælper brugte værktøjet til at slå hesten i maven, fordi den ikke ville løfte bagbenene og fordi den havde krampet en gang. Derudover bandt de bagbenene sammen, fordi de gik i kramper. Normalt burde man have tilkaldt en dyrelæge. En ikke høflig og rar oplevelse for hverken hest eller os.

20 mai 2015