Vi holdt vores sølvbryllup på Hjoerlundegaard, og mødte i forløbet en utrolig hjæpsomhed og interesse. Vi havde god tid til planlægning og fik mange gode råd fra Lone undervejs. På selve dagen kom... Voir plus
Lisez les avis des autres
VI holdte 40 års fødselsdag på Hjørlundegaard i maj 2013 og kan kun anbefale stedet. Beliggenheden er skøn, rummet og inventaret tip top og køkkenets indretning og muligheder giver store mulighed... Voir plus
Vi holdt bryllup på Hjørlundegaard og var meget begejstrede for stedet. Super smukke omgivelser med en sø i "haven" som vi fik taget nogle gode bryllupsbilleder ved. Der var alt hvad vi skulle brug... Voir plus
Festlokale booket til konfirmation
Festlokale booket til konfirmation. Fantastisk smukke omgivelser.
Både inden- og udendørs.
Super service og hjælpsomhed af udlejer Lone Hansen.
Perfekte rammer til en vellykket fest.
Alt i alt en god oplevelse.
Vi havde en fantastisk fest
Vi havde en fantastisk fest, i et helt igennem vidunderligt lokale. Smukke omgivelser og mulighed for at skrue musikken op. Udlejer er sød og meget hjælpsom, og vi fik mulighed for at pynte op i god tid, så vi ikke skulle stresse op til den store dag. Lokalet er utroligt hyggeligt og muligheden for at dæmpe lyset, gør det endnu hygligere. Ydermere fik vi taget nogle smukke billeder ved søen.
Kan helt klart anbefale dette lokale til andre.
Vi holdt vores sølvbryllup på…
Vi havde god tid til planlægning og fik mange gode råd fra Lone undervejs. På selve dagen kom Lone også
flere gange og sikrede sig at alt fungerede optimalt.
Vi kan kun give Hjoerlundegaard vor varmeste anbefaling. Vi kommer helt sikkert igen, hvis lejlighed byder sig.
De bedste hilsner - Aase og Henrik
Skønt sted!
Vi holdt vores bryllupsfest på Hjørlundegaard og har bestemt ikke fortrudt!
Lone var meget imødekommende og venlig under hele forløbet. Vi fik lov at komme og besigtige lokalerne inden booking, og alle spørgsmål blev besvaret hurtigt i mailkorrespondancen op til festen. Hun anbefalede et par serveringsdamer, som vi benyttede os af. De var stedkendte og klarede opgaven til ug+.
Lokalet er lyst og neutralt og man får lov at pynte op, som man selv ønsker det. Toiletfaciliteterne er moderne og pæne. Anretterkøkkenet er fuldt udstyret og der er alt, hvad man har brug for. Omgivelserne er dejlige med terasser, græsplæne og en sø.
Som en super dejlig ting fik vi lov at hente nøglen til lokalet tidligt, så der var god tid til at gøre klar til den store dag.
Hjørlundegaard festlokale og Lone får vores varmeste anbefalinger.
Hjørlundegaard festlokale er bare det perfekte sted
Hjørlundegaard festlokale er bare det perfekte sted, super lokale med alt hvad der skal bruges til festen og perfekte omgivelser. Lone er super imødekommende og meget hjælpsom
Gode lokaler og dejlige omgivelser
Gode lokaler og dejlige omgivelser og med meget fleksibel og imødekommende ejer - her holder vi gerne fest en anden god gang..
Helt fantastisk sted at holde en skøn …
Helt fantastisk sted at holde en skøn fest i smuk natur! Lone og hendes familie, der ejer stedet leverer service og fleksibilitet på højeste niveau! Kan kun anbefales!
Super hyggeligt sted og meget gæstfri …
Super hyggeligt sted og meget gæstfri udlejer.
Lokalerne er hyggelige og køkkenet er meget velassorteret. Der er en flot udsigt over søen og mulighed for at boldre sig på græsplæne mv.
Meget anbefalingsværdigt.
De perfekte rammer til den skønneste fest!
Hjørlundegaard er det super flotte festlokale man fuldstændig kan sætte sit eget præg på og skabe den fest man har lyst til. Vi havde vores drømmebryllup og det kunne kun blive så godt fordi Hjørlundegaard skabte de perfekte rammer.
Og udlejeren er den sødeste man forstille sig :-)
Et perfekt sted til din fest med super lokalitet
Vi holdte vores bryllup på Hjørlundegaard, og vi har allerede booket lokalet til endnu en fest, der står for døren. Et unik valg hvis du vil have meget for pengene. En perle i sig selv. Udlejer giver udover fantastisk service, rigelig mængder af hjælpsomhed, og hun er hurtig til at vende tilbage med svar på spørgsmål. Fleksibiliteten hersker på Hjørlundegaard - vi fik nøglen til lokalet 3 dage før vores fest.
Super dejligt sted - fantastisk service og lokalitet
Dejligt lokale, hvor man nemt kan sætte sit eget præg.
Funktionelt køkken og dejlige omgivelser. Skønt med lidt græs og den smukke sø lige uden for til når gæsterne skal 'strække ben'.
Meget serviceminded og imødekommende udlejer, hvor alt kan lade sig gøre. Vi følte os i særklasse velkomne og vil bestemt ikke tøve med at anbefale stedet til andre.
Super lokaler i skønne omgivelser
Tak for lån af Jeres dejlige lokaler.
Super gode lokaler med en skøn sø ved siden af.
Super god og positiv service.
Vi kommer ihvertfald igen
Dejligt festlokale, i skønne omgivelser
Rigtig dejligt festlokale og alt hvad man har behov for af køkkenudstyr.
Vi havde en dejlig konfirmation i lokalerne og har været yderst tilfredse med Hjørlundegaards festlokale og samarbejdet med Lone.
Kan varmt anbefales.
Hold din fest på Hjørlundegaard og vær sikker på succes!
Jeg har lige holdt min 40 års fødselsdag på Hjørlundegaard og det var en kæmpe succes. Skønne lokaler, en høj grad af service og en fleksibilitet fra ejeren Lone, som overgik alle forventninger. End ikke stormen Egon formåede at ødelægge noget af den gode oplevelse. Jeg vil til hver en tid anbefale Hjørlundegaard til venner og bekendte.
Dejligt selskabslokale i smukke landlige omgivelser
Der var alt hvad vi skulle bruge og Lone tog rigtigt fint i mod.
Klart anbefalelsesværdigt.
Dejligt sted at holde fest
Vi har været yderst tilfredse med Hjørlundegaards festlokale og samarbejdet med Lone i forbindelse med vores søns konfirmation. Vi kan varmt anbefale det.
Skal du holde fest, SÅ er det her.
Vi lejede Hjørlundegaards festlokaler til en 40 års fødselsdag, gæsterne blev inviteret til galla. Det skal siges at omgivelserne og lokalet levede fuldt ud op til det.
Her mangler ingen ting, køkkenet fungere helt optimalt, lokalerne er dejlig lyse og her er god plads.
Så om i skal holde konfirmation, bryllup, fødselsdag eller bare en fest, så kan i roligt tage til Hjørlundegaard.
Rigtig hyggeligt sted
Rigtig hyggeligt sted, hvor der er hvad man behøver for at holde en god fest. Man føler sig godt tilpas og servicen er i top. Levede klart op til vor forventninger og regner med at komme igen næste gang vi skal holde fest.
Hjørlundegaard var det perfekte sted for os at holde vores bryllup
Vi var på udkig efter et lokale i Nordsjælland, hvor vi kunne holde vores bryllup. Da vi så Hjørlundegaard, var vi solgt med det samme. Lokalet er meget neutralt i farverne og en fin størrelse, og vi havde rig mulighed for at give stedet vores eget præg.
Derudover er omgivelserne virkelig smukke - flot sø og fin badebro. Lone var gennem hele forløbet meget behjælpelig med de spørgsmål vi nu havde, og var ydermere (som vi satte stor pris på) utrolig fleksibel og vi var så heldige at få lokalet i rigtig god tid.
Vi kan på det varmeste anbefale andre at holde deres fest her.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.