Stort og dejlig udvalg, man lader sig friste af alle de dejlige muligheder. Købte en embossing-måtte, lidt karton og nogle andre ting - lynhurtig ekspedition, super godt og sikkert pakket ind og det... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hobbyboden er fantastisk. Jeg elsker at de fører mærker, som man ellers ikke ser andre steder i Danmark. De leverer altid lynhurtigt, og servicen er altid i top. De er også virkelig gode og hurtige, t... Voir plus
Stort udvalg af skønne varer. Fantastisk service. Hurtig levering. Altid en fornøjelse at handle i Hobbyboden scrapworld.
Stort udvalg af materialer og tilbehør til den skæremaskine jeg har købt. Andre butikker har ofte kun maskinen og en enkelt type vinyl eller kniv, så man skal handle flere steder. Derudover var jeg... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Hos Hobbyboden kan du finde et bredt udvalg af hobbymaterialer til især Kortfremstilling og Scrapbooking Her finder du et af Danmarks største udvalg af hobbymaterialer til scrapbooking og kortfremstilling, bl.a. fra førende mærker som Ranger, Tim Holtz, Sizzix, Spellbinders, Prima, WRMK, Silhouette, Hero Arts, Marianne Design og mange andre. Vi har et stort udvalg af f.eks. dies, punches, stencils / templates, mønsterpapir / designpapir, karton, værktøj samt pynt og tilbehør.
Coordonnées de contact
Østervej 1, Kolby, 8305, Samsø
- post@hobbyboden.dk
- www.hobbyboden.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Rigtig god service
Nemt at finde rundt på hjemmesiden. Mange ideer på hjemmesiden. Hurtigt at bestille. God info undervejs. Muligt at vælge afhentning på Samsø. Outlet på siden er en fantastisk idé.
Wonderful shop
Wonderful shop, wonderful service. I have ordered from here many times over the years and never had anything but a fantastic experience each time. The lady owner is always so polite and quick to respond to any enquiries and I cannot recommend this place highly enough.
Kun positivt herfra
Hurtig levering og ordren er rigtig fin. Lille sød gave med😀 god pris.
2 dage senere har jeg pakken.
Meget tilfreds
Man kan ALTID regne med jer
Man kan ALTID regne med jer - lynhurtig levering, jeg er vild med jer ♥ Glædelig jul
Alt godt
Alt godt - dejligt at være med til at bakke op om forretning på Samsø
Altid god service.
Altid god service.
Ordrer pakkes og afsendes hurtigt og de meget få gange der var været problemer med en vare, er det blevet løst til UG.
Dejlig webshop og handle ved
Dejlig webshop og handle ved, så nem og overskuelig.
Bestilte i går middags og allerede kl 8.30 næste dag fik jeg besked på min pakke lå i pakke shoppen. Så når PostNord spiller med går det lynhurtig med levering.
Kan klart anbefales
De har virkelig et stort og alsidigt vare sortiment og af god kvalitet. Nu har jeg efterhånden købt derfra en del gange og det skuffer aldrig, de er hurtige til at sende tingene afsted og har en god kundeservice. Kan klart anbefale hobby folket at handle her.
Stort udvalg af materialer og tilbehør…
Derudover var jeg utroligt imponeret over hvor hurtigt min ordre blev pakket og afsendt. Jeg havde det hele dagen efter.
I fremtiden vil jeg helt sikkert tjekke Hobbyboden først, når jeg skal bruge noget til mine projekter!
Fantastisk service
Altid hurtigt levering og fantastisk god service. Mine bedste anbefalinger herfra!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(+ en ekstra ⭐️)
Fantastisk udvalg og lyn hurtig levering!
Elsker at handle her! Der er et kæmpe udvalg af varer og gode tilbud i outlet-delen også. + Man optjener loyalitetspoint, der kan bruges til senere rabat 👍🏼 Varerne kommer hurtigt og sikkert frem + er i god kvalitet 👏🏼
Kan varmt anbefales
Super fin vare samt super hurtig forsendelse. Kan varmt anbefales
Lyn levering
Jeg bestilte mine varer fredag eftermiddag og kunne allerede hente min pakke lørdag formiddag. Ordren bliver ekspederet, lige så snart den kommer ind. Super god service, en fantastisk hjemmeside med et kæmpe udvalg... Det må være himlen 😅🤗👍
Dag til dag levering.
Når man handler med Hobbyboden, sendes varen som regel indenfor et døgn. Hvis det tager længere tid, bliver man oplyst om det, så snart man kommer ind på hjemmesiden. Altså dag til dag levering. Det er god service. Tak for det.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Fedt I fører Mod Pudge og rigtig gode priser.
Vist den bedste kreashop i hele verden
Vist den bedste kreashop i hele verden. Fantastisk service og særdeles kyndig vejledning. Jeg er kort sagt kæmpe fan. Tusind tak til Gitte & co.
Aldrig har jeg mødt sådan en fantastisk…
Aldrig har jeg mødt sådan en fantastisk kundeservice. Hurtig ekspedition og levering.
Fantastisk service
Fantastisk service. Pakkerne bliver sendt med det samme ordren er givet, og jeg får den hvergang senest to dage efter. Produktet lever fuldt ud op til forventningerne.
ALTID HURTIG OG KOMPETENT BETJENING.
Altid hurtig og kompetent betjening.
Lavede 2 ordrer søndag aften, men have spørgsmål til dem, før de skulle sendes.
Det fik jeg svar på mandag formiddag, og tirsdag 13.55
Var pakken til udlevering.
L’expérience Trustpilot