Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ten eerste duurde de levering langer dan gezegd. De kwaliteit komt niet overeen met de beschrijving. De pasvorm lijkt nergens op. Denk je eindelijk iets gekocht te hebben dat betrouwbaar lijkt,... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag besteld,morgen verzonden is de leus.Klopt,vanuit China dus 14 dagen.2 herenjasjes voor begrafenis in een zak gepropt en helemaal verkreukeld. Terug zenden naar China dus.zelf betalen 35 eu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onderweg met vriendinnen om heerlijk een terrasje te pakken Helaas onderweg ging de mini raar doen Met hofman gebeld, en we konden gelijk langs komen We werden gelijk geholpen, even een bakje ko... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Concessionnaire de véhicules à moteur
  3. Vendeur de voitures d'occasion

Informations provenant de diverses sources externes

Hofman Leek: Classic en Sportscars.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Bestelling hemd

Het bestellen van een hemdje gaat vlot. Het leveren al wat minder. Binnen de werkdag verzonden betekent voor Hofmalen na een week een verzending vanuit China waar je nog 2 weken op moet wachten. In totaal dus 3 weken wachten.

Bij de bestelling zit dan een hemd dat totaal niet op het bestelde hemd lijkt. Als je het wilt terugsturen en je kijkt bij het retourbeleid op de website blijkt deze een verkeerde link te hebben. Na meerdere malen een mail met vragen krijg je opnieuw reclame voor kleren te bestellen.

Het zou verboden moeten worden dat deze website nog mag open blijven. Absoluut niks bestellen.

8 mars 2026

Oplichters

Ik had een tafellamp besteld. De foute kleur werd geleverd. Ik moest dan door hun fout zelf opdraaien voor de retourkosten naar China. Ik ging hier niet mee akkoord en vroeg om een kosteloze oplossing voor mij als klant. Nooit meer antwoord gekregen. Bestel hier niet!!!!!!!!!

3 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag besteld,morgen verzonden is de…

Terug zenden naar China dus.zelf betalen 35 euro.
Slechte service,ruikt naar oplichting.

24 mars 2026

Bedonderd

Ten eerste duurde de levering langer dan gezegd.
De kwaliteit komt niet overeen met de beschrijving.
De pasvorm lijkt nergens op.
Denk je eindelijk iets gekocht te hebben dat betrouwbaar lijkt, wordt je weer bedonderd.
Hofmalen Amsterdam, vermijden!!!!!

23 mars 2026

Chinese oplichting

Ik schrijf nooit een review maar dit bedrijf is gewoon oplichting.
Snap ook niet echt waarom onze regering hier niks aan doet.
Dus al wil je snel van je geld af, moet je hier bestellen.

Hofmalen steek het geld van mij maar waar de zon niet schijnt

2 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Een jurk die op de foto prachtig leek!

Een jurk die op de foto prachtig van satijn was en mooi getailleerd met ballonmouwen. Heeft weken geduurd voordat de jurk geleverd werd. Kosten€56,95. Zag er meer uit als een oude lap i.p.v. de mooie satijnen jurk. Ik ben misleid door de naam "Hofmalen" met een adres in Nederland. Het is gewoon geïmporteerde ROTZOOI uit China.

14 mars 2026

Schandalig bedrijf,

Schandalig bedrijf,
krijg niets geleverd gewoon opgelicht, ze reageren nog wel op mail en zeggen dat je je geld terug gestort krijgt maar daarna geen reactie, dus niets kopen daar

5 janvier 2026

BESTEL HIER NIET

Broek besteld a rauson 50 euro.
Kreeg gelijk bevestiging en bestel nr.
Daarna niets nada niks na mijn vele e mails.
Dus conclusie
OPGELICHt
Adverteren ook nog op facebook
Bestel hier niet mijn advies
1 ster is nog te hoog gewaardeerd

16 février 2026

Fraude

Fraude, je krijgt nooit je product geleverd ! Opletten. Is fraude website gekend bij het de diensten !!!

1 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Positief verrast door de kwaliteit van…

Positief verrast door de kwaliteit van de lantaarns. Ze voelen zwaar en solide aan, niet zoals veel andere modellen van goedkoop plastic. Het licht is ook mooi en maakt het ’s avonds gezellig buiten.

21 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb de Amaris-kussens net op de bank…

Ik heb de Amaris-kussens net op de bank gelegd en ben er echt blij mee. Ze hebben een subtiele glans en geven de kamer een luxe sfeer zonder kitsch. Nu al mooi, maar straks met de kerstboom erbij vast nog sfeervoller.

20 novembre 2025

Warm licht, mooi design

Mooie, elegante lantaarns met zacht licht. Ik was op zoek naar iets sfeervolle en gezelligs voor buiten en deze zijn precies goed. Ze ogen elegant en geven een rustig, warm licht. Iets kleiner dan ik in eerste instantie dacht, maar daardoor juist handig te verplaatsen. Ze staan prachtig op de tuintafel heel blij mee.

20 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Het is dat ik 1 ster moet geven maar…

Het is dat ik 1 ster moet geven maar het is echt vreselijk wat je ontvangt, hoe misleidend de foto’s en filmpjes zijn en hoe niet klantvriendelijk ze zijn.
Eest 14 dagen moeten wachten op aankoop en dan goedkope shit krijgen. Heel klein en van niet doorzichtig “temu” plastic. Het zou nog geen €3 mogen kosten!

Als ik het bedrijf aangeef dat ik niet heb gekregen wat ik gekocht en verwacht had en dus graag de spullen wil retourneren en mijn geld terug krijg ik een mail met daarin het antwoord dat ik dit tegen uitverkoop prijs heb gekocht en in hun voorwaarden staat dat deze aankopen dus geen geld terug garantie hebben.
Wat een vreselijk bedrijf. Jullie zouden je moeten schamen om op deze manier consumenten te verleiden aankopen te doen bij julli.

16 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Een kristal ornament gekocht wat niet…

Een kristal ornament gekocht wat niet van Kristal is, maar van plastic met sticker van vogels erop. Was €50 voor €29,95. Dit is kopers bedrog omdat ze niet leveren wat ze beloven. Sale artikelen kun je niet retourneren, maar in dit geval ga ik er vanuit dat ik mijn geld terug krijg omdat er niet is geleverd conform afspraak.

16 novembre 2025

Nep spel

Idd. Nep spul. Filmpjes en foto's lijken niet op het geleverde. Retour zenden kan niet omdat je iets in de "sale" gekocht hebt . Terwijl dit wettelijk wel toegestaan is , ik ga het spul toch terug sturen en kom dan misschien met een andere revieuw. Het is aan Hofman & van Dalen!

13 novembre 2025

Puur bedrog!

Puur bedrog!! De kristallen vogelkerstboom is plastic met opgeplakte vogelstikkers.
Niets kopen bij dit bedrijf!
1 ster is nog teveel.

12 novembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus