Haft besøg af Højgaard endnu engang
Haft besøg af Højgaard endnu engang. Samme kvalitet og venlighed som sidste gang. Kan varmt anbefales.
Højgaard Vinduespolering - din professionelle partner inden for vinduespolering. Vi sikrer smukke og rene vinduer på klassisk vis, men vi klarer også opgaver i højder op til 15 meter med vores topkvalitets udstyr. Vores fokus på kvalitet og kundeservice gør os til det bedste valg for dig og dine vinduer.
Humlemarken, 3060, Espergærde, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg kontakter firmaet mandag, tirsdag har jeg flotte rene vinduer. En supergod service, venlig og behagelig.
Kan varmt anbefales👍👍😊😊
God service og et veludført arbejde. De har en fantastisk kundekontakt. Jeg kan kun anbefale dette firma.
10/10 will use again. Good job, reasonable price and easy to arrange
Perfekt arbejde og kanon service.
Vil anbefale Morten Højgaard til andre og vil selv bruge Morten fremover.
Hurtig med et super godt tilbud. Meget udførligt flot arbejde , flotte skinnende vinduer. Yderst venlig serviceminded punktlig person. En fornøjelse at have Morten på besøg og ser frem til vores fremtidige faste aftaler hvor han yder en stor flexibilitet, hvis datoen ikke lige passer. Har sendt hans mail videre til mine bekendtskaber.
Meget store varme anbefalinger herfra
Punktlig og præcis, meget tilfreds med arbejdet udført, klar anbefaling herfra. Vinduerne skinner som de aldrig har gjort før.

Réponse de Højgaard vinduespolering
Jeg kan varmt anbefale Højgaard vinduespolering!
Morten leverer et fantastisk stykke arbejde, og har fået mine vinduer til at skinne igen. Derudover er han utrolig flink og imødekommende, hvilket gør det til en fornøjelse at have ham forbi. Professionel og pålidelig – jeg er virkelig tilfreds og kommer helt sikkert til at bruge ham igen.

Réponse de Højgaard vinduespolering
Jeg er ovenud tilfreds med den service jeg bestilte hos Højgaard Vinduespolering. Hurtig og nem bestilling til en rigtig fornuftig pris.
På selve dagen blev jeg mødt af en meget imødekommende, sympatisk og professionel mand ved navn Morten, som er indehaver af firmaet.
Det var en rigtig god oplevelse og jeg har allerede anbefalet ham til min omgangskreds.
Når prisen er så god og når arbejdet bliver udført så ordentligt, ned til mindste detalje, er jeg mere end villig til at få pudset mine vinduer mere ofte end jeg plejer!