Holdsport app makes it very helpful to navigate between multiple profiles and sports. Very organised and crisp. I have a couple of feedbacks: 1. When we request a coach/ trainer to remove my ch... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi besluttede i vores bokseklub at bruge Holdsport, da GDPR reglerne trådte i kræft. samtidig var vores gamle medlemsadministration 100% analog. her 4-5 år senere kan vi konstatere at vores kontingen... Voir plus
L'entreprise a répondu
dinskiklub.dk har skiftet system til holdsport, og er meget tilfredse. Vi har naturligvis oplevet små ting der ikke har virket efter hensigten. Det har mest været brugerproblemer pga. nyt system man... Voir plus
L'entreprise a répondu
Langsomt og helt ubrugeligt site - indbakken bliver spammet med meddelelser, og man kan ikke slå det fra. Har markeret alle indkommende mails fra Holdsport som spam, da meddelelserne ellers hober... Voir plus
L'entreprise a répondu
Online tilmeldingssystem som kan benyttes til koordinering af al holdsport. Et gratis online værktøj til trænere og andre til at holde styr på alt fra målscorer, bøder til kampe og tilmeldte.
Filmbyen 23, 3. Sal, 8000, Aarhus C, Danemark
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Super godt lavet ,bare det mig der havde lavet det
Det er meget betydningsfuldt for mig at gå til gymnastik, fordi jeg er 88 år gammel. Jeg har brug for at gå til det 3 gange om ugen i halvanden time hver gang, så at jeg stadig kan holde gang i den gamle krop. Alle de andre deltagere er meget yngre end mig, men det er ikke noget problem. Og jeg er enormt tilfreds med vore tre læreres indsats. Derudover er der en god stemning blandt deltagerne. Jeg synes at folk behandler hinanden med respekt.
Hvad gjorde vi før Holdsport???
Som 60+++er tager jeg ikke så let nye IT-redskaber til mig.
Men Holdsport er blevet helt uundværlig - alle oplysninger ligger klar, til-og framelding let at bruge, man kan holde sig á jour.
Jeg er en begejstret bruger🥰
Modtog besked om kontingent betaling, fint.
Da jeg har fået nyt betalings kort skal jeg rette det i min profil indstilling men vejleding i mail passer ikke på den hjemmeside der henvises til.
Jeg finder min kort oplysninger, men kan ikke ændre eller tilføje et nyt kort. Da jeg slettede kortet kan jeg indtaste en nyt. Den skal godkendes ved at lave en betaling på 0kr - ikke særlig logisk. Siden viser at konto oplysninger er ok, men så kan jeg ikke komme videre, ingen tastefelter eller meny punkter at gå videre med. Prøvede browser retur, så skiftede siden til en roterende cirkel, og blev der indtil jeg opgav.
Jeg har ALDRIG haft en bare nogenlude oplevelse på holdsport.dk - det er heldigvis sjældent jeg er tvunget til at benytte platformen.

Réponse : Holdsport.dk
Nemt at bruge app`en. Bruger den kun til opslag og se klubbens aktiviteter.

Réponse : Holdsport.dk
Jeg er blevet trukket 200kr fra Holdsport UDEN at være tilmeldt nogen klubber/hold herigennem! Meget dårlig oplevelse!

Wow.
Der nærmer sig jo snyd.
Jeg er ikke medlem , har ikke været et i tre år og vil ikke tilbage .

Réponse : Holdsport.dk
Holdsport giver mig en masse unødvendig uro i min mailbox m.m. Ugentlige mails-reminder for de hold jeg går på, hvilket er helt unødvendigt. Reklamer og værst af alt tilbagevendende besvær med at tilmelde mig hold igen efter hver sæson, for så skal systemet til at sammenlægge en ny profil med den gamle, og det kræver ekstra skriveri med foreningen. Sidst har jeg to gange prøvet at betale for næste sæson, via en grøn betalingsknap på mail fra Holdsport, og betalingen ser ikke ud til at gå gennem nogle af gangene. Det ville være dejligt enkelt og befriende bare at betale sin træning med en almindelig opkrævning og undgå al den uro, som Holdsport medfører.

Réponse : Holdsport.dk
Den er bare super god - nem at bruge og kanon når ens hold skal have en besked👍🏼

Réponse : Holdsport.dk
Sportshold for enhver smag - godt kammeratskab. Gode trænere.

Réponse : Holdsport.dk
Har ikke stiftet bekendskab med en APP som Holdsport tidligere. Den virker og jeg er en glad pige på 73 år som har nemt ved at bruge app'en. Stor Applaus til jer.

Réponse : Holdsport.dk
Der er alt for mange bugs i jeres app(s).
På mobil (iPhone 15 Pro) virker chat-funktionen ikke. Det har den ikke gjort i en måneds tid. Den eneste måde at tilgå en chat er at clicke en push-notifikation.
Derudover kan jeg ikke tilgå min forælderprofil. Når jeg prøver at logge ind på den bliver dialogen nulstillet, og jeg ender på mit barns profil igen.
Er der ingen udviklere/PMs der selv bruger app'en? Jeg bygger at alternativ og markedfører det på jeres Google keywords hvis I ikke snart fikser det.

well well well
da jeg vågnet og skulle tække om jeg skulle til kamp opdaget jeg at....... en kæmpe stor shlong ud af min skræm og den tvang mig til at sutte den
send hælp nuuuuuu
Unødvendig kompleks, besværlig og general fejlbehæftet produkt. Et irritationsmoment at man skal benytte dette produkt fordi ens barn ønsker at gå til sport. Super belastende, jeg kan ikke se værdien. Derudover er der tvungen reklamer ikke noget jeg gider se på når jeg i forvejen har betalt for at mine børn går til sport.

Réponse : Holdsport.dk
Aalekvasen Anna er et veteranskib som ejes af en forening med 75 medlemmer. Vi er glade for at kunne organisere alt om skibet, så nemt som Holdsport muliggør!
Vagn Mørch, skipper