Vi kontaktede dette firma i forbindelse med en skade, der senere viste sig at være ca. 90 % dækket af forsikringen. Resten var en privat udgift. Forløbet burde have været enkelt – men det... Voir plus
The company put a three phase cable for electric car charging 20cm into the ground without any protection. The protection that I paid for they just buried into ground next to the cable. The company n... Voir plus
SUPERHURTIG OG GOD KUNDESERVICE. RINGEDE EN FREDAG FORMIDDAG , DA URET I MIT FJERNVARMEANLÆG LØB HELT LØBSK. ALLEREDE SIDST PÅ EFTERMIDDAGEN , VAR EN DEFEKT FØLER SKIFTET UD , OG ALT FUNG... Voir plus
Vi har brugt Holm El & VVS i flere år uden de store problemer, men nu er vi skuffet, vi føler os mildt sagt dårlig behandlet. Vores toilet stod og småløb, deres montør var her over 2 gange, han skif... Voir plus
God og hurtig servicering
Fik udskiftet min varmefordeler til fjernvarmen, hvor Holm el og VVs var det billigste tilbud jeg fik indhentet. Hurtig aftale med serviceleder samt fleksibilitet i forhold til betaling + flink og hurtig montør.
Super flot installation - og god service efterfølgende
Vi har bygget nyt hus og fik hele VVS installationen fra Holm VVS i Vodskov. Super fin dialog under byggeprocessen. Dygtige til at rumme de ændringer, som uvægerligt opstår under byggeriet. Efter aflevering har der altid været prompte respons på vores henvendelser - og en god positiv indstilling til at servicere os som kunde. Jeg kan varmt anbefale dem.
Ufattelig ringe service
I forbindelse med et salg af hus var firmaet på som udførsel af elrapport, hvor den byggesagkyndige have anbefalet dem. Da jeg så kommer til mit hus efter de har været der er min dør ikke låst. Desuden da jeg får rapporten fra firmaet står der flere ting i rapporten, som jeg ikke kan forstå og derfor efterprøver jeg disse ting og får anden el installatør til at kigge på dette og han kan ikke konstatere de samme fejl som firmaet har skrevet i deres rapport.
Jeg kontakter så firmaet og ber dem vudere deres rapport igen og de lover vende tilbage til mig. Da dette ikke er sket efter nogle dage ringer jeg igen. Dette står på flere gange (4 eller 5) og jeg bliver ikke kontaktet. Da jeg så får regningen og jeg ringer til dem og får fat i deres bogholderi vil de kontakte mig, men dette skete ikke. Desuden siger bogholderen at de vil sætte fakturen i ro til jeg har snakket med dem igen, men da første fakturedato er udløbet får jeg en rykker og jeg tager kontakt til dem igen. Igen bliver jeg lovet de kontakter mig. Igen sker det ikke. Da jeg så endnu en gang snakker med dem lykkes det at få et svar (ubehøvlet dog) og vi bliver ikke enig.
I det hele taget en meget dårlig oplevelse og ikke et firma jeg vil anbefale nogle at bruge. Utrolig dårlig service og moral.