Homecove Avis

TrustScore 2 sur 5

2,0

Handle aldrig herfra, det er snyd og humbug. Jeg bestilte en gave herfra, fik den hjem og kvaliteten var ikke 300 kr værd, jeg kunne sagtens returnere den, men den skulle sendes med tracking, helt ti... Voir plus

Ekstrem lang leverings tid! Bestiller man her må man forvente min 3 ugers levering eller længere. Varerne er ikke pakket ret godt ind så derfor er de totalt ramponerede ved ankomst. Så selvom selv... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har været udemærket tilfreds med at handle med homecove. Det tog bare lidt lang tid inden min bestilling nåede frem. Jeg købte en akvarelvifte, den er god og særdeles smart, nem at have med ud... Voir plus

Jeg stødte lige på jeres Facebook reklame hvor i har været så snu at tage "Nano tape" og simpelthen bare omdøbe navnet til "Viking-Tape", for derefter at kunne tage kæmpe overpriser for det. Norm... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Overpriser på at skifte navn

Normalpris 399,95,-?

Normalpris på NANO TAPE i Silvan samt Jem og Fix: 80,- eller derunder.

Kæft en omgang svindel

Réponse de Homecove

Kære Joe, Det lyder ikke som om at du rent faktisk har købt vores Viking-Tape. Det giver ikke så meget mening at anmelde et produkt, du ikke har købt. Mvh. Henriette

Pengene trækkes og jeg har ikke…

Pengene trækkes og jeg har ikke modtaget min vare. Fup og svindel

Réponse de Homecove

Kære Lisbeth, vi har i øjeblikket leveringstider på 8-15 hverdage grundet de nye Covid-19 foranstaltninger. Det fremgår af vores leveringsbetingelser. Hvis du sender os en email på support@homecove.dk, så skal jeg undersøge status for din ordre. Vi er bestemt ikke ude på at snyde nogen. Mvh. Henriette

Bestilte for 23 dage siden....stadig…

Bestilte for 23 dage siden....stadig ingen varer😳

Réponse de Homecove

Hej Louise, jeg er ked af at du har måtte vente så længe. Hvis du kontakter os på support@homecove.dk med dit ordrenummer, så skal jeg tjekke for dig hvad status er. Mvh. Henriette

Jeg bestilte for 3 uger siden

Jeg bestilte for 3 uger siden, og min vare er Ikke kommet endnu, og der stod at den vil være der efter senest 4dage, og de bliver ved med at ændre min modtagelse af datoen 😠

2 juin 2020

Réponse de Homecove

Kære Selma, jeg kan godt forstå du synes du har ventet længe! Dog kan jeg fortælle, at vores leveringstid er 8-15 arbejdsdage fra varen forlader vores lager, så jeg kan ikke forstå det med de 4 dage. I øjeblikket oplever vi desværre forsinkelser pga de nye Covid-19 foranstaltninger. Hvis du vil skrive en email til support@homecove.dk med dit ordrenummer, så skal jeg tjekke din ordre og se hvor den befinder sig henne. Mvh. Henriette

Mine varer kommer ikke, men pengene har de trukket!

Har afgivet to forskellige ordrer, pengene blev trukket straks efter. Men varerne kommer ikke.
Nu er der gået 27 dage...
Tracking nummeret viser nu, at varerne er ankommet til Gladsaxe og vil blive sendt retur til afsender, da de ikke har den korrekte adresse??? Men jeg har angivet min adresse og bor i Lyngby, så hvorfor i al verden skulle varerne ende i Gladsaxe?
Har i dag skrevet til firmaet og bedt dem sende varerne til den rigtige adresse eller penge retur.
Spændt på hvad der nu sker?

Hej Elisabeth
Hvis du har nogen spørgsmål angående din ordre, så kontakt venligst kundeservice på email support@homecove.dk og så vender vi tilbage hurtigst muligt. I mellemtiden, så check venligst vores FAQ side for at se om der er svar på dit spørgsmål der: https://www.homecove.dk/pages/faq
Hav en rigtig god dag! - Thomas

Penge er trukket

Penge er trukket, ingen varer - snyd :-(

Hej Ina,
Hav en rigtig god dag! - Thomas

Har bestilt en vare…

Opdatering
Har bestilt en vare og afventer at modtage den. har modtaget en mail om at den er afsendt, og trakkingsnummer virker