agressief personeel
Service duurde lang , waren drie personeel aan de bar met elkaar aan het kletsen. Na 10 minuten liep ik er zelf maar heen. Biertjes gedronken , sfeer prima. Maar toen moest ik plassen, wc was heel smerige pis overal. Schijt liep bijna wc uit en zat verstopt. Toen ik daarna naar boven liep wilde ik meneer bij de bar over situatie van de wc attenderen. Omdat ze nog steeds met elkaar in gesprek waren , tikte ik even op zn schouder. Heel normaal zoals elk persoon zonder kwade intenties zou doen. Nou ik kreeg een Jackie Chan elleboog naar mijn hoofd gerecht , is dat ik goede reflex had anders was die raak. Barman toen sorry sorry sorry roepen , ik maar gelijk zeggen : hello your toilet is full of shit and dirty. Toen ik zijn vrouwelijke collega bij verrek hierop aansprak : zei ze ; ja iederen zou schrikken van een tik op de rug. Ja , dan moet je niet achter de bar gaan werken als je bang aangelegd bent , want dan tikken duizenden mensen je aan voor vragen en verzoeken. Nooit meer hier heen!!!!