Hudklinikkeninyborg Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Umulig at komme i kontakt med - afventer svar!

Min mor har først i maj fået taget en prøve og fik at vide, hun ville modtage svar i E-Boks inden 3 uger. Der er nu gået 5,5 uge og intet svar. De kan kun kontaktes på tlf. men er umulige at komme i kontakt med.
Ærgeligt, da lægen er kompetent!

23 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ventetid urimelig og kontakt ikke mulig

Umulig at komme i kontakt med, både telefonisk men også ved fremmøde i klinikken. Der er ikke en sekretær til stede, hvor man kan spørger eller henvende sig til. Vi har været der over to gange. Første gang var vente tiden over en time ingen forklaring, undskyldning eller blot en udmeldelse om at der er forsinkelser. Da vi kommer ind snakker lægen om singe egne problematikker og holdninger. Er ikke faglig professionel, vi bliver afvist ift. behandling. Efterfølgende får vi second opinon, hvor behandlingen godkendes. Forleden dag var vente tiden 2,5 time, hvor vi vælger at gå da vi simpelthen har en bagkant ift. anden aftale.

16 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bevarer ikke telefonopkald - umuligt at bestille tid.

Det ikke muligt at komme i kontakt med dem via telefon, som de skriver er den eneste måde at bestille tid på.
Når man ringer, får man efter lidt information besked om at der er travlhed og man skal prøve igen senere... Det kan man så gøre i hele telefontiden uden held...
"Hvis I har SÅ travlt, burde I ansatte en til at besvare de telefonopkald I får!"

6 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Endelig en hudlæge

Endelig en hudlæge, der tog sig tid til at lytte til både problemet med eksemen og tidligere behandling, der ikke duede for mig. Klart svar på eksemet og klar anvisning på videre behandling og ikke mindst gode råd. Virkelig en empatisk og omsorgsfuldt læge. Tak til Lisbeth.

28 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Man kan ikke komme i kontakt med dem

Man kan ikke komme i kontakt med dem. Når man ringer dem op bliver der sagt i telefonen at der er travlhed og så lægger den på. Ikke noget med at man kan trykke for at blive ringet op. Jeg skal i kontakt med dem og har ingen mulighed for dette og det er vigtigt !

30 janvier 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Er kørt til Nyborg 2 gange for at få…

Er kørt til Nyborg 2 gange for at få fjernet en basal celle kræft ! Første gang var der ikke sat tid af til operation ! Og idag møder jeg op til en låst dør . Hudlægen mente det var en fejl, at jeg havde fået den tid ! Trods det, jeg modtog en sms igår, at jeg skulle huske min tid idag kl 9.00 ! Så det har været en ualmindelig dårlig oplevelse !

13 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig svære at få fat på

Var nr 3 i køen og ventet 25 min inden jeg blev nr 2 efter at have været nr 2 i 20 min blev forbindelsen afbrudt og nu kan jeg så ikke ringe igen da der er travlt . Virkelig dårlig service .

20 octobre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har også prøvet forgæves at ringe…

Jeg har også prøvet forgæves at ringe og onsdag lukket.Der er jo nogen der har arbejde og ikke lige kan ringe inden for den tid.
Jeg finder en anden nu for det gider jeg ikke at vente på. Så kan hun være nok så god.

15 juin 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Helt umulige at komme i kontakt med

Helt umulige at komme i kontakt med. Ringede 6 gange fordelt på de 2 timers telefontid, og alle gangene fik jeg at vide at jeg ikke kunne komme igennem. Det er simpelthen under alt kritik!

Så ringede jeg til hudklinikken i Fredericia med samme telefonsystem, kom i kø og kom derefter igennem på 5 minutter.

1 mars 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har nu i 2 uger forgæves forsøgt at…

Jeg har nu i 2 uger forgæves forsøgt at kontakte klinikken med henblik på at få svar på en biopsi, der blev taget for 5 uger siden.......ligesom jeg har yderligere spørgsmål til behandlingen, jeg ikke kan få svar på.......sådan kan man da ikke drive en lægepraksis.

3 décembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Fuldstændig umulige og komme i kontakt…

Fuldstændig umulige og komme i kontakt med, virker som om der er lukket og stænget.
Ret frustrerende, da henvisning er låst til Hudklinikken i Nyborg, problemet er ikke forsvundet af sig selv, min datter er stadig foruroliget og bekymret.

3 novembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Fik hurtigt en tid hos Lisbeth

Fik hurtigt en tid hos Lisbeth, da jeg havde et sår på min læg som ikke ville hele. Frygtede det værste, men blev hurtigt beroliget om at det nok ikke var andet end et gammelt myggestik der drillede. Fik creme og speciel plaster som var drøn-effektivt. Har idag, 3 uger senere, været til tjek-up og alt var helet op og så meget bedre ud ☺️👌🏼
Super profesionel, sød og behagelig hudlæge.
Kan absolut anbefales! 😁

6 juillet 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Hvorfor er I umulige at komme i kontakt…

Hvorfor er I umulige at komme i kontakt med...
Når man ringer ryger man i en telefonkø som nr. 6 i køen - Når man så venter 20 min.... "Nu nr. 1 i køen" - Så bliver telefonen lagt på.
Ingen email man kan skrive til heller - dårlig kundeservice!
Jeg kan se at I er nye - så jeg håber i får rettet op på disse fejl...

25 juin 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus