Pænt sted, men skuffende oplevelse. Pariserbøf: toastbrød ikke ristet, men taget direkte fra pose og på tallerken. Italiensk toast: brød ristet✔️ resten kold… OG serrano skinken var en mangelvare... Voir plus
Vi har lige afholdt en dejlig firmajulefrokost på Café Humle Chok. Fantastisk velsmagende og flot pyntet julemad med et tvist. Stort udvalg af lækre drinks, øl, vin og shots. Hele aften blev top... Voir plus
Super hurtig og god betjening af friske unge tjenere. Absolut lækker og veltilberedt mad Rigtig meget kvalitets kød til noget billigere pris end lignende restauranter i Silkeborg Vi var 2 perso... Voir plus
En stor oplevelse at spise frokost på Cafe Humle Chok. Vi var 6 personer - fra henholdsvis København og Helsingør - som havde fået anbefalet cafeen, da vi skulle til Silkeborg for at fej... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Caféen, der ligger på Silkeborgs travleste strøg har et meget omfattende menukort med noget for enhver smag
Nygade 16, 8600, Silkeborg
- 86819103
- www.humlechok.dk
Super oplevelse!!!
Fint og hyggeligt sted god mad og glutenfri brød til sandwich virkeligt lækkert
Mega lækker brunch og dejlig stemning
Skøn oplevelse i dag med datteren min
Skøn oplevelse i dag med datteren min, super service
Manglende forståelse
Pænt sted, men skuffende oplevelse.
Pariserbøf: toastbrød ikke ristet, men taget direkte fra pose og på tallerken.
Italiensk toast: brød ristet✔️ resten kold… OG serrano skinken var en mangelvare🧐
Nævner det ved betaling, og bliver mødt med, så var der nok mere i den ene af sandwichene🤬
Betalte og gik.
Håber de bruger denne kritik positivt.
En stor oplevelse at spise frokost på…
En stor oplevelse at spise frokost på Cafe Humle Chok.
Vi var 6 personer - fra henholdsvis København og
Helsingør - som havde fået anbefalet cafeen, da vi skulle til Silkeborg for at fejre min fødselsdag.
Jeg fik det største stjerneskud, jeg nogensinde havde fået og det smagte vildt godt.
Alle frokostretterne vi indtog, smagte utrolig godt og priserne var absolut rimelige.
Tak for en dejlig frokost samt et smilende og venligt personale.
Cafe Humle Chok kan absolut anbefales.
Silkeborgs hyggeligste og bedste café
Fantastisk sted - Silkeborgs bedste og hyggeligste sted!
Super mad, men især verdensklasse service! De får 5 stjerner her fra!
Søde mennesker og lækker mad 😁
Hyggeligt, God mad til fine priser
Hyggeligt. God mad til fine priser. Mine unger elsker at komme der.
Og som det lille ekstra, er det flot indrettet, med ekstra udsmykning ift. højtider og sæsonen.
Oplevelse i topklasse
Stemningen hos Cafe Humlechok i Silkeborg er rigtig hyggelig, medarbejderne leverer service i topklasse. Samtidig er maden på et meget højt niveau i forhold til prisen. Alt i alt, er det klart et besøg værd, og vi kommer regelmæssigt forbi til en god oplevelse.
Humle Home skuffer heller aldrig, og er tit vores foretrukne leverandør når vi vælger den hurtige løsning i hjemlige rammer.
Fik det lækreste stjerneskud
Fik det lækreste stjerneskud, med masser af fisk og rejer, der smagte SÅÅ… dejligt. Og fantastisk betjening var der også 🌸
Dejlig spiseoplevelse.
Dejlig spiseoplevelse.
Skønne personaler.
Flot interiør og pæne toilettet.
Gode priser!
Storslået julefrokost
Vi har lige afholdt en dejlig firmajulefrokost på Café Humle Chok.
Fantastisk velsmagende og flot pyntet julemad med et tvist.
Stort udvalg af lækre drinks, øl, vin og shots.
Hele aften blev toppet med en storslået service af de søde tjenere.
Vi havde alle, den bedste aften.
Vi giver Humle Chok de bedste anbefalinger og ønsker dem alle en glædelig jul ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mette Munkholm
Dejlig aften!
Dejlig aften. Spiste med en veninde.
Laksesalat og wrap.
Begge retter var tital iorden.
Tjeneren var sød og alt iorden. Humle får vores bedste anbefalinger!
Dejlig caféoplevelse
Dejlig café! Vi var afsted 2 voksne og 2 børn. Menuen var bred og god. Alle fik hvad de havde lyst til. Burgeren bar særlig god ✨ Pastaret var meget stor og børneneretterne var lækre.
Vi kommer igen snart og anbefalet gerne til andre. Ps meget sød tjener det havde fokus på børnene. Gav dem tegneren mv. 🎨
Kan helt sikkert anbefales!
Kan helt sikkert anbefales!
Bredt menukort. Mange lækre retter.
Jeg fik deres kyllingeburger og min veninde fik deres wrap.
Begge dele var 100% iorden!
Meget flinke og søde tjenere 🥰
Meget flinke og søde tjenere 🥰 . Rigtig god madoplevelse og selv vores hund fik noget vand uden at vi spurgte efter, altså meget opmærksom personale,kan varmt anbefale det 👍👍
Super flammegrillet burger med…
Super flammegrillet burger med tilbehør, sød og venlig betjening mvh Jørgen Engelbreckt
Virkelig lækker mad super betjening
Vi var 2 personer der fik Grill menu m 4 slags kød med Tzatziki, salat og ristede kartofler til, den anden fik Steak 250 gr med den skønneste hjemmelavede bearnaise sovs med rigelig pomfritter og frisk salat til.
Forfærdelig oplevelse!
Forfærdelig oplevelse!! Flabet personale
Vi fik serveret vores drikkevare med det samme, dog var mojitoen udrikkelig da den flød med rørsukker.
Der gik hele 60 minutter før at vi fik serveret vores mad….. Da maden kom, var det slet ikke som forventet. Deres sandwich var blot billigt toastbrød.
Da vi pænt spurgte pænt om servietter ( da der kun lå to på bordet til fire mennesker) blev tjeneren fornærmet og sagde “ Nej vi er udsolgt” …. ikke flere servietter på en restaurant, det må være en joke.
Ikke tag herind…
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Ingen service. Vi ventede 35 min på vores mad. Og fire borde der kom efter os fik mad længe før os. Da maden endelig kom fortalte vi tjeneren at vi ikke synes det var ok at vente så længe på maden, hvortil hun svarede at det var lørdag middag og der var mange mennesker, og at de nok skulle ha nævnt ved bestillingen at det tog lidt længere tid med en pastaret.
Jeg har aldrig set eller smagt en så kedelig clubsandwich. Kyllingen var tydeligt, posekylling, det er hvad det er, men den var helt bleg og kold. Brødet var hvidt toastbrød som knap var ristet så det var helt slattent. Der var meget lidt karry dressing klasket på bunden. Spiste kun den halve hvor jeg fjernede det slatne brød på toppen. Fritterne var gode.
Der var ingen der kom og spurgte om alt var som det skulle være, det havde været en go service efter at have ventet så længe.
Det var ganske enkelt spild af penge den clubsandwich.
I trak vores drikkevarer fra som kompensation for ventetiden. Men hun ville intet gøre ifht clubsandwich for som hun sagde "det har altså været i ovnen" 😳
Det er dælme ikke sådan jeg ellers husker jeres cafe 🤷🏼♀️