L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Har nu handlet der flere gange og altid modtaget mit hundemad inden for få dage. De overholder hvad de lover og GLS leverer til hoveddøren.
Hurtig levering og en rigtig god pris Jeg syntes denne butik fortjener lidt god omtale. Jeg var i hvert fald super tilfreds med både prisen og leveringstiden på de 2x17 kg hundefoder jeg bestilte.... Voir plus
Hurtigt ,nemt og billigt ..... leveret dagen efter med GLS ... intet at udsætte på dem ! .. laver normalt ikke mange positive anmeldelser men dette virkede bare !
Hundefoder.dk - køb hundefoder billigt online. Danmarks største udvalg af KVALITETS-foder fra mærker som Acana, Orijen, ZiwiPeak, Essential, Wolfsblut oma.
Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Virkelig god service og de er så søde
Sender meget hurtigt og er altid meget fair i deres priser
Altid det foretrukne sted
Jeg er fast kunde hos hundefoder.dk. Oplevelsen er altid i top, og der er lynhurtig levering!
Fantastisk service, vildt hurtig afsendelse og godt udvalg af produkter :)
Hurtig ekspedition, venlig tone og prisen er, som den er..
Jeg er godt tilfreds.
Svarer ikke på mails, hvilket er virkelig ærgerligt når de ellers lover god service, råd og vejledning. Sendt fra to forskellige emails. Det er selvfølgelig fair nok hvis deres mailadresse er nede, men så skal de nok lige få tjekket op på det.
Andre oplever dog det samme herinde kan jeg læse.

Réponse de Hundefoder.dk
Nemt og hurtig levering - alle er glade, særligt hunden :-)
Hurtig levering og en rigtig god pris