Hundested Kro & Hotel Avis 88

TrustScore 4 sur 5

4,1

Vi var spændte på vores første besøg på hotellet da vi havde læst nogle knapt så gode anmeldelser. Men vi blev glædeligt overrasket og er tilfredse hele vejen igennem. Venlig modtagelse ved ankomst... Voir plus

.Vi besøgte Hundested Kro og Hotel den 20.10.2019. Havde 2 overnatninger med morgen/aftensmad. Ved ankomst blev vi godt modtaget, tilmed blev vi opgraderet til en suite med en fantastisk udsigt til H... Voir plus

Den ene stjerne går til det søde personale og den gode mad. Vi fik værelse i kursuslokaler på den anden side af vejen. Slidt, ildelugtende, snavsede vinduer, døde og levende edderkopper og masser af... Voir plus

Netop hjemvendt fra et weekendophold på Hundested Kro & Hotel vil jeg udtrykke stor tilfredshed. Vi var en gruppe på godt 40 bridgespillere og fik fantastisk meget for prisen. Dejligt værelse, fin... Voir plus

1. Restaurant
  2. Hôtel

Informations provenant de diverses sources externes

Hundested Kro & Hotel har en fantatisk beliggenhed ved en hyggelig hovn og en dejlig badestrand. Tag på Krooferie, Miniferie, Weekendophold eller afhold Selskab på Hundested Kro.

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

Slidt med dårlig lugt

Ved telefonisk bestilling bliver oplyst at gæsterne er midt i 80'erne. Receptionisten mener ikke det er relevant at informere om, at vi booker værelse i annekset.
Dette faktum udløser nervøsitet for de ældre gæster som ikke er kendt i byen.
Annekset er slidt, gammelt og lugter kraftigt af støvet hengemthed. Værelset er rent nok, men der er brændemærker i møblerne og græsset på den lille terrasse er højt og uplejet. Der er et væltet havebord men ingen stole og udsigten er en bilforhandler, hvilket ikke lever op til de fine billeder på hjemmesiden. I Atriumgården sidder en flok unge mænd og drikker medbragte øl, selv om der er gjort opmærksomt på, at det ikke er tilladt.
Vores gæster skal ALDRIG mere indlogeres på Hundested kro, og værelset var slet ikke de 800 kr værd som vi måtte betale for opholdet.

24 septembre 2016

Super dejligt sted og super service.

Kan se nogle grimme anmeldelser... det kan vi slet ikke få øje på. Vi landede fredag 12/2-16 ved 17-tiden, nøglerne lå klar i receptionen og vi fik et rigtig godt værelse på 2. sal med udsigt over havnen. Det er et gammelt hotel, indersiden af toiletdøren er lidt præget af hvad den nu er, der er lidt kalk ved afløbet i brusekabinen, men det gør bare stedet mere hjemligt i vores øjne, det behøver ikke være så perfekt alt sammen. Værelset var med skråvægge, det synes vi er charmerende. Fjernsynet var lille, men med fuld YouSee pakke, modsat mange andre steder, vi har været. Morgenbuffet'en er ganske overdådig, og den rødspætte, vi fik lørdag aften var mindst lige så lækker som 'vor mor' lavede den og helt frisk fra de lokale fiskere. Der var dejligt ro på vores værelse, vi kom jo så lidt udenfor højsæsonen, men vi kan ikke klage over noget, vi ikke har oplevet, selv om andre har svinet stedet i deres anmeldelser. Vi vender garanteret tilbage henad påske, vi følte os så velkomne og godt tilpas, på trods af - eller måske netop fordi - stedet har en rustik charme, hvor man ikke føler af man er nødt til at gå på tåspidser for at leve op til noget strømlinet snob-fis...

14 février 2016

DRUK hotel - bliv væk

Værste hotel jeg nogensinde har set. Elendigt gammelt værelse. Jeg oplyste at vi var en familie med 2 små børn. Der var højt musik i baren til kl. 01.30 om natten. Næste morgen mødte vi en af aftens deltagere på trappeopgangen godt beruset og kun iført underbukser. Han var helt væk. Nede ved morgenbordet blev der drukket morgen bajer og bandet og svovlet så grimt så det ikke kan beskrives. Hele hotellet er noget gammelt LO . T
Jeg har kun et råd. BLIV VÆK - KAN IKKE ANBEFALES

10 août 2015

Worst place ever! Hold jer væk!!

Værelser, betjening og mad er under lavmålet.
Værelserne ligner noget der aldrig har fået en kærlig hånd, eneste "lyspunkt" var pletterne i loftet og på gulvene... Gammelt, brunt og elendigt. Som taget ud af et flyttesalg fra et gammelt sommerhus - gammelt!
Betjeningen var ikke tilstede, måtte lede efter dem, ubehøvlet, sur, og uden styr på tingene! De levede vist i deres egen lille verden.
Aftensmaden var vulgær og uappetitlig, men man blev da mæt.
Morgenmaden var kedelig og stort set ikke tilstede.
Hold jer væk!!
Find noget andet udenfor hundested, sov evt. på havnen eller i bilen istedet, det er man bedre tjent med.

19 mars 2015

Bliver smid ud

Ingen problemer ved ankomst, frokosten var okay, aftenmaden var fin, gode kartofler, ikke alt kød var lige godt lavet, skinken var dog god. Morgenmaden ikke noget at råbe hurra for, men der var da mad.

Men kro'en havde lavet en fejl i vores ordrebekræftelse/regning og forlangede ligepludselig 2600 kr mere, hvilket vi absolut ikke ville betale, vi var 12 mennesker afsted. De havde så lavet en fejl, med et 3 mandsværelse, og kun trukket for opredningen til et barn, så regningen stod som 1 tremandsværelse til 1 barn. Desuden passer de 2600 kr, som der blev krævet ikke til det der var blevet bestil og det der faktisk var udleveret. Vi havde desuden fået rabat, hvilket vi så absolut så ikke havde fået, siden de krævede flere penge. Dog blev de 2600 kr ikke betalt.

Alt i alt ikke en speciel god oplevelse, da vi i sidste ender bliver bedt om at forlade kroen med det samme.

3 ud af de 12 nåede ikke engang at få morgenmad, egentlig bare heldigt for dem, da morgenmaden som sagt ikke ligefrem var noget at råbe hurra for.

En ting er sikkert, jeg vil ikke anbefalde denne kro til nogen.

24 août 2014

Usselt, elendigt og MEGET småt

Jeg har før boet på små hotelværelser, man aldrig har jeg oplevet et dobbeltværelse så lille. Med en dobbeltseng der er 140 cm bred. Med et badeværelse der er 80 cm bredt. Hvor døren til badeværelse/toilet ikke kan lukkes. Hvor døren ikke kan åbnes helt, fordi sengen er i vejen. Hvor gulvet er så ulækkert. Hvor der er askebæger og tydeligt røget på værelset. Hvor man skal reservere bord for at spise den morgenbuffet, der skulle være inkluderet i prisen. Hvor alt ser ud som for 40 år siden, bare med 40 års slid. Og så koster det endda 900 dkk for en overnatning!

Hundested Kro og Hotel, det er kun på grund af udsigten, at jeg runder op til en stjerne.

27 août 2013

virkeligt et godt sted

jeg kunne ikke beskrive det mere præcist end indlægget nedeunder ;) et helt fantastisk sted.

super god mad. og MASSER af det. :) super søde tjener god behandling.
Intet negativt herfra..
vil klart anbefale det til andre. :)

tjek deres hjemmeside..
super billigt.. overnatning med aftensmad, morgenmad og frokost til ca 1100 kr :) pr, person :)

7 octobre 2012

Virkelig godt sted med skøn mad

Vi er lille gruppe som lige har været på en mini weekend til Hundested Kro , skønt vi ikke var helt appelsinfrie :o) blev vi meget behandlet flot og professionelt ……….
Værelserne:
Værelserne er ok uden at være pralende, vi skule bare overnatte der og der var hvad der skulle være ..
Kroen:
De har en lille lokal krostue med lokale gæster (selvfølgelig) , man føler sig velkommen i og der kan man sidde og nyde en genstand med de lokale inden man skal til middag på selve Hundested kro med musik og dans, på selve kroen er der virkelig hyggeligt og selv om der er andre selskaber fungerer tingene fint og alle skåler med når man råber hurra for Tante olgas fødselsdag ved nabobordet :o) det var virkelig hyggeligt og alle damerne der serverede var dygtige og hurtige og som tidliger beskrevet var mig og vennerne ikke helt appelsinfrie, men det taklede de flot og med et smil her gang og man føler sig virkelig velkommen og vi manglede bestemt ikke noget og fik dejlig mad om aftenen!!
Men lille advarsel :o) Deres morgenmåltid er flot og der mangler bestemt intet, men skulle i også have bestilt deres frokost så spring morgenmaden over ! tro mig frokosten indeholder alt hvad hjertet begærger !! 5-6 slags sild, alt i varme retter, kager, ost og hvad man ellers kan nævne og jeg kunne blive ved!! , vi kravlede ud efter at have spist der :o) Så er i advaret ! :o)
Hundested kro - vi vender tilbage !!

7 mai 2012

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit