À propos de l'entreprise

4. Livraison de repas à domicile
  5. Service de commande de repas en ligne
  6. Sandwicherie

Écrit par l'entreprise

Wie zijn wij? Hungry Heroes is gestart met het idee om de dagelijkse lunch op het werk naar een nieuw niveau te brengen in Assen, helemaal in een tijd waarin thuiswerken de nieuwe norm lijkt en het contact met je collega’s afneemt. Er wordt minder samen geluncht, dus laten we de keren dat het gebeurt zo goed mogelijk maken! Een heerlijke lunch zonder rompslomp is wat wij voor alle helden op de werkvloer neerzetten, zodat jullie de focus op de dagelijkse werkzaamheden kunnen houden. Ook voor volledig verzorgde zakenlunches en andere cateringopties, denk aan party’s, vrijmibo’s, lunchboxen, verrassingsboxen etc., horen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen. Wat doen we? Bij Hungry Heroes staan we voor hoogwaardige producten, nieuwe variaties op welbekende klassiekers en natuurlijk een verrassend assortiment die elke held in het bedrijf zal doen watertanden! Denk hierbij aan rijkelijk belegde broodjes, verse maaltijdsalades, pokebowls en smoothies bomvol heerlijk fruit. Zo kun je met een gerust hart je lunch laten bezorgen! Liever op vaste dagen een lunch die je zelf kunt samenstellen? Wij helpen je graag! Met een lunch box abonnement kun je genieten van een ontzorgde lunch waarbij je zelf bepaalt wat je ontvangt binnen je pakket. Voor één of meerdere dagen per week zorgen wij ervoor dat jullie een heerlijke lunch op tafel kunnen zetten, zonder dat je hiervoor zelf naar de buurtsuper hoeft. Vraag naar de mogelijkheden. Om een schot voor de boeg te geven hierbij een overzicht van wat wij van Hungry Heroes ook voor u kunnen betekenen  Vergaderlunches  Overwerkmaaltijden  Borrelpakketten voor personeel  Lunchboxen voor digitale Teams meetings  Recepties  Hapjes en bittergarnituren  Organisatie voor een personeelsfeest  Lunchabonnementen  Automaten/cateringvoorziening  Werkfruit Hoe bestel je? Via de webshop (bereikbaar via www.hungry-heroes.nl) is bestellen gemakkelijk en kan er met iDeal snel worden afgerekend. Wanneer je besluit om vaker een heerlijke lunch bij ons te bestellen, kunnen we voor jullie een account aanmaken zodat facturering ook na bestelling mogelijk is. Voor andere wensen kun je ons bereiken op info@hungry-heroes.nl. We bespreken je wensen graag! Kies bij het bestelling voor een dag en tijd en wij bezorgen je bestelling. Houd wel rekening met een bereidingstijd. Wil je meer informatie over de mogelijkheden binnen Hungry-Heroes over neem contact op met Simon Smidt via onderstaande mogelijkheden

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aanbeveling voor bedrijven in Emmen

Vandaag heerlijke verse rijkgevulde broodjes mogen ontvangen van Hungry Heroes Emmen.
Er is een nette gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website met het aanbod .
De service is TOP!

Wij bestellen als bedrijf zeker weer bij Hungry Heroes Emmen.

Fysiotherapie praktijk Heldr Emmen .

12 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Det sgu fint at De har fået cykel bud…

Det sgu fint at De har fået cykel bud Til at komme rundt med alle take away stedernes mad i Viborg. Men når man betaler i dyre domme For at få maden leveret, skal det dæleme også være varmt når Det kommer Frem.. nu har jeg 2 gange fået koldt 😡 første gang fair nok Det kan jo ske, men anden gang går grænsen... Enten få nogle hurtigere bud, eller nogle tasker der kan holde varmt!!!

19 novembre 2021
Logo de Hungry Heroes

Réponse de Hungry Heroes

Hi, we're afraid this review is not about us. We're a Dutch sandwich delivery business and we don't have any operations in Denmark. We kindly ask you to delete this review. Thanks in advance!

Team Hungry Heroes

verjaardagslunch

Een heerlijke verjaardagslunch besteld bij Hungry Heroes. Alles was heerlijk vers, smaakte lekker en bezorgd op het tijdstip wat we wensten. Kortom, dikke prima en zeker voor herhaling vatbaar.

27 janvier 2021

Aanrader!

Verzorgde, heerlijke en gevarieerde borrelpakketten hebben wij ontvangen van Hungry-Heroes, echt een aanrader!
Goede prijs/kwaliteit verhouding en een super service.

23 décembre 2020

Heerlijk

Goede service, heerlijke hapjes en zeer vriendelijke bezorger. Wij zijn erg tevreden

21 décembre 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus