Huurwoningenland

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ergens in 2020 mezelf aangemeld op deze site en ik betaalde 20 euro per maand. Uiteindelijk wou ik het opzeggen maar ik kreeg er maar geen reactie op. Na uitgebreid googlen tot de conclusie gekom... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een incasso teruggeboekt omdat ik niet wist dat er een opzegtermijn van een maand was. Uiteindelijk heb ik de deurwaarder hoge kosten moeten betalen. Uiteraard mijn eigen fout omdat ik niet goe... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn account netjes opgezegd na een paar weken een account te hebben gehad. Mijn account werd gedeactiveerd hierna. Maar ze blijven proberen geld van mijn rekening af te schrijven. Meerdere malen het... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de location immobilière
  2. Agence de location d'appartements
  3. Agence immobilière
  4. Agents immobiliers

Informations provenant de diverses sources externes

Huurwoningenland, de grootste huurwoningensite van NL! Meld je snel aan en vind je ideale huurwoning in een handomdraai.

Coordonnées de contact

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters. Niet mee in zee gaan!

Na uitgebreid googlen tot de conclusie gekomen dat het gewoon oplichters zijn. Opzeggen kon alleen op de website en het was dus lastig om bewijs voor je opzegging te hebben. Na meerdere keren de opzegmail te hebben gestuurd nooit bericht terug gehad dus heb ik de laatste afschrijving terug geboekt. Binnen 2 dagen kreeg ik een mail over een deurwaarder dus ze kunnen je wel bang maken.
Vervolgens heb ik een screen recorder app geinstalleerd en heb ik mijn scherm gefilmd terwijl ik het bericht om op te zeggen typte. Ik heb ook bij het opzeggen aangegeven dat ik mijn opzegging filmde en dat als ze nog steeds zouden dreigen ik ermee naar de politie zou gaan.
Binnen een dag een mail terug gehad waarin mijn opzegging werd bevestigd. Heb gelijk een screenshot van de mail gemaakt voor de zekerheid. Nooit meer iets van ze gehoord en er werd niks meer afgeschreven! Maar dit zijn echt duidelijke oplichters dus. Niet aan beginnen.
Ik dacht er ineens aan en vond dat het hier eigenlijk toch wel thuishoort.

12 octobre 2023

Reasonable price
Great offers

7 août 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Ik had mij met het verkeerde emailadres…

Ik had mij met het verkeerde emailadres uitgeschreven waardoor de opzegging niet goed is gegaan. Via de chat een bericht gestuurd en netjes mijn geld teruggestort gekregen. Goede geregeld! Was natuurlijk mijn eigen fout.

23 juillet 2022

Super website

Super website. Mega veel aanbod, na drie maanden zoeken eindelijk een huis. Zeker die paar tientjes waard!

19 juillet 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb mij hier ook aangemeld

Ik heb mij hier ook aangemeld. Snel geholpen veel aanbod, maar het kost wel geld dat vind ik wel jammer. Al die sites zijn betaald tegenwoordig. Verder wel veel huizen en goed zoekfilter. Dus positief feedback.

11 juillet 2022

OPLICHTING

OPLICHTING, MALAFIDE PRAKTIJKEN.
Meld je niet aan: ik raad iedereen die dat wel heeft gedaan en zijn abonnement heeft opgezegd aan om ze gewoon te blokkeren en online aangifte te doen bij meld fraude online....
Ze varen op angst en proberen te intimideren. Maar als je je abonnement hebt opgezegd heb je je abonnement opgezegd. Blokkeer wel de automatische incasso. Ik heb ze gewoon geblokkeerd, gekker moet het toch niet worden. Welk bedrijf heeft geen telefoonnummer, geen e-mailadres, geen adres, is onbereikbaar en stuurt na 1 dag al smsjes en dreigmails?????
Precies, oplichters. Doe aangifte zou ik zeggen en als ik een bedrijf geenszins kan bereiken dan hoeven ze mij ook niet te stalken dus lekker blokkeren die hap.....

23 mai 2022

Slechte ervaring

Slechte ervaring. Geen normaal contact formulier of iets. Al een jaar lang alleen maar afschrijvingen. Terwijl ik al was uitgeschreven en kan met niemand contact krijgen hoe ze dit gaan oplossen. Nooit voor inschrijven

12 mai 2022

MELD JE NIET AAN!!!!

MELD JE NIET AAN!!!!! Ze blijven maar incasseren, herinneringen sturen en incassokosten bijboeken nadat je je hebt afgemeld... Heb al eens met ze gebeld maar heeft allemaal geen zin!

3 mars 2022

Oplichters

Oplichters, ga hier niet mee in zee, je komt er nooit meer vanaf 28,- per maand. Opzeggen lukt op geen enkel manier. Hier ook al maanden aan het storneren, en maar dreigen met incassokosten.

31 janvier 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen antwoord en ze blijven afschrijven

Meerdere malen het contactformulier ingevuld en elk ander email adress wat ik kon vinden. Maar nu doen ze alsof mijn email adress nooit heeft gewerkt en krijg ik alleen geautomatiseerde berichten terug waar ik niet op kan reageren of helemaal geen antwoord. Wat kan ik doen?

1 décembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Na mij aangemeld te hebben en een paar…

Na mij aangemeld te hebben en een paar weken actief te hebben gereageerd op woningen 5 uitnodigingen ontvangen, super! Uiteindelijk tweede geworden, maar toch via die makelaar nog iets anders gevonden.

16 septembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Echt ik word zo boos van jullie!!

Echt ik word zo boos van jullie!!! De 3e keer schrijven jullie nu wat van mijn rekening af! En nu dreigen jullie met incasso's en niet reageren op berichten !! JULLIE MOETEN NU ECHT STOPPEN voor dat ik verder juridische stappen zet !! Mafkezen

13 septembre 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus