HvepseEksperten.dk ApSAvis

TrustScore 2 sur 5

1,9

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet - og vist nok hans svigersøn - løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo "indrettet" gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-ta... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Service d'extermination des nuisibles

À propos de HvepseEksperten.dk ApS

Écrit par l'entreprise

Hvepse sæson er i fuld gang

Så det er nu, at du kan bestille en hvepse bekæmpelse på

( 95% af brugerne kalder det for hvepse, men det rigtige navn er faktisk gedehamse men da alle kalder det for hvepse, så vi bruger vi også betegnelsen her )

Det koster:

• 880 + moms (1.100,-) for 1 stk standard bekæmpelse.
  • 300 + moms (375) pr. ekstra hvepsebo.
  • Betaling med mobilePay eller VISA / Dankort.
  • Spring køen over og bestil via SMS, skriv navn, adresse, by, tag evt et billede af omgivelserne og send som SMS / iMessage, så ringer vi dig op.
  • SMS: +45 60 53 00 27
  • Eller endnu bedre send email, og du får lynhurtigt svar.
  • Email: T2019@hvepseeksperten.dk

Vi har over 23 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og bekæmper primært hvepseboer, men også andre skadedyr som myrer, humlebier, murbier, jordbier, mus, gedehamse, skægkræ og lignende. Læs mere på:

Vi har faste lave priser, og er blandt de billigste i vores markedsområde. Vi garanterer fuld tilfredshed ved bekæmpelser, så hvis boet ikke er dødt kommer vi igen uden beregning.

Som en ekstra service yder vi gratis rådgivning pr. telefon alle dage mellem 7:00 og 23:00, også i weekenden. Så hvis du er i tvivl om noget, så ring på:

• +45 48 24 60 30

Alle vores bekæmpelsesmidler er godkendte, og ufarlige for mennesker, undtagen svigermor :-)).

Med venlig hilsen, Skadedyrservice

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

De var ellers flinke

De var ellers flinke, og sprøjtede noget på et hvepsebo, han havde ikke beskyttelsestøj på, hvilket undrede mig.. fortalte at efter et par dage, ville hvepsene dø. Efter et par dage, var der ingen forskel, nærmest flere hvepse, så jeg ringede og de svarede i flink tone at der nogle gange godt kunne gå længere. Efter en lille uge ringede jeg igen, og i den sædvanlige flinke tone kunne de komme igen, jeg spurgte om det ville koste noget, og fik at vide at det var halv pris, jeg spurgte hvad vi så gjorde hvis det ikke virkede, og han sagde så ville de løse det, men da vi havde betalt kr. 1.500 for første behandling, der overhovedet ikke havde virket, sagde vi fra - jeg har det lidt som om de ligeså godt havde sprøjtet vand på, og så bare inkasseret kroner …

29 juin 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Super dårlig kundeservice…

Da jeg ringede mandag fordi jeg havde et hvepsebo var de super søde aftalte tirsdag så aflyste de og kom fredag og sagde jeg skulle ringe igen hvis de blev ved så jeg ringede mandag igen da der stadig var aktivitet de ville komme tirsdag og igen aflyste de jeg fortalte dem at jeg ikke ville have at de kom onsdag og alligevel troppede de op jeg prøvede at lave en anden aftale med dem og blev kontaktet af kontoret og fik jeg en super ubehagelig mand i røret som bl.a. andet sagde at nu var de der og enten kunne de gøre det nu ellers ville de ikke fjerne hvepsene men jeg havde jo også betalt
Medarbejderne er supersøde men kundeservice er det intet af

10 juillet 2024

2 hvepseboer

Ringede kl 13.24 og han var her kl 14.45, sympatisk mand, hurtig ekspedition til fair pris.

7 juillet 2024

Fjernelse af hvepsebo

Det kan godt være det ikke er den billigste service, men det er godt nok god service.
Finn er meget behaglig og har god tid til at inspicere, gifte og god tid til gode råd og en fortælling eller to.
Finn ankom under en time efter første henvendelse på deres hjemmeside da han var i nærområdet.

17 juin 2022

God service!

Kontaktede Finn, der med råd og vejledning hjalp os og efterfølgende kom ud og fik det sidste af hvepseboet fjernet.
Stor ros herfra!

11 juin 2022

Hurtig og effektiv

Ringede til HvepseEksperten om morgenen. Finn kom ved middagstid samme dag - 1/2 time senere var vores gedehamsebo fjernet.
Hurtigt og effektiv og med god rådgivning og forklaring. - bruger gerne HvepseEksperten igen.

31 août 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Super god Service sendt en mail om…

Super god Service sendt en mail om morgen og fik svare Inden for kort tid
bestilte dem og de kom sammen dag. Sprøjte hvepsene og bod er uddøde bruge dem igen på et senere tidspunkt skulle det være nødvendigt

28 juillet 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus