Hyttefadet, Nyhavn 25 ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

En sublim oplevelse! Dansktalende personale, fantastisk menukort og tjenere der er der fordi de elsker det! Kommer absolut igen. Carsten J

Hyttefadet - Perlen i Nyhavn. En fantastisk oplevelse, hver gang. Den gastronomiske oplevelse, af det danske køkkens retter. Tarteletter, smørrebrød, rødgrød, er her højnet både visuelt og sm... Voir plus

Jeg har haft min kone og begge min forældre på 80 år med til kbh, for at give de vestjyske rødder smagen af københavn. Vi var forbi hyttefadet og fik deres frokost platte som virkelig var en smagsople... Voir plus

We had a wonderful lunch of Danish ope. Sandwiches on rye bread. Each was meticulously prepared with fresh produce. Very tasty. Beer and wine excellent. Enjoyed a chat with the owner who is super prou... Voir plus

1. Restaurant danois
  2. Restaurant brunch
  3. Gastropub
  4. Bar avec musique live
  5. Restaurant de déjeuner

Écrit par l'entreprise

I hjertet af det farverige og livelige Nyhavn ligger gastropubben, Hyttefadet. Her sættes den hyggelige stemning fra et traditionelt værtshus sammen med lækker og veltilberedt mad. Baseret på Danske traditioner servere Hyttefadet vores version af klassikere. Morgenmad: Vælg selv brunch med dansk aftryk Frokost: Smørrebrød, enkelt stykker og platter Aften: Danske klassikere med et moderne touch Live Musik: Fredag og Lørdag 22:30 - 01:30 - Kendte sange man kan synge med på. I Hyttefadet ønsker vi at alle gæster har en god oplevelse og vi gør en dyd ud af at gå den ekstra meter for at alle går herfra med et smil på læben.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hyggeligste oplevelse

Jeg var ude og spise med min klasse på hyttefadet, og det var simpelthen så hyggeligt. Maden var rigtig god og medarbejderne var virkelig søde.
Hyttefadet kan klart anbefales herfra!

17 décembre 2024

Virkelig god mad

Virkelig god mad!
Tjenerne var virkelig søde og maden kom hurtigt.
Ville helt klart anbefale vis man var i nærheden😁

17 décembre 2024

Den bedste gløgg jeg har fået!

Den bedste gløgg jeg har fået!
Har fundet mit favoritsted i Nyhavn!
Var på jule hyggetur med min søster , mor og far og, og vi fik den bedste service og en super lækker gløgg.
To fyre der virkelig forstår sig på sit fag og som også havde overskud til at forkæle vores lille hund.
Tak for at gøre vores københavnertur speciel ⭐️

22 novembre 2024

Kvalitet og pris hænger ikke sammen☹️

Var ude og hygge med kæresten og valgte Hyttefadet. Det startede med at den unge servitrice ikke vidste hvad der var i maden.
Da vi var færdige var der en anden ung mand der påduttede min kæreste at betale imens jeg var på toilet og ovenikøbet tog hendes halvfærdige cola med. Men kæresten stoppede ham i hans agt.
Meget kedelige og intet smagende smørbrød til en høj pris. BUM😉

25 octobre 2024
Logo de Hyttefadet, Nyhavn 25 ApS

Réponse de Hyttefadet, Nyhavn 25 ApS

Hej Rene.

Det lyder da som en masse som der kan rettes op på. Det ville være en kæmpe hjælp for os hvis du ville uddybe din anmeldelse så jeg kan se ind i de smørrebrød du har fået og at jeg kan guide mine kollegaer til at give en bedre oplevelse.

Skriv gerne på info@hyttefadet.dk

Mvh Kasper

Fantastisk mad og betjening

Var inviteret af søn og svigerdatter. Vi fik den mest udsøgte og velsmagende 3 retters menu. Alt smagte virkeligt fantastisk, samt en betjening helt ud over det sædvanlige. Tak for en overdådig aften

18 septembre 2024

Wow-oplevelse

Vi havde bestilt bord til 7 personer (2 personaler og 5 udviklingshæmmede borgere)
Da vi ankommer, bliver vi taget imod af den sødeste og venligste forpagter (fandt vi senere ud af) der byder indenfor.
Aldrig har jeg mødt så rummelig og nærværende person som ham, borgerne og os personale fik virkelig en oplevelse der snakkes meget om længe🙏
Maden var lige til 5 stjerner, det hele var frisk, der var masser af smag og det smagte fantastisk.
Vi bestilte smørrebrød

Virkelig en topoplevelse for alle her fra Silkeborg, vi kommer helt sikkert igen næste sommer🙏☀️

Tak for jer, i kan være stolte af jeres sted 🥳

10 septembre 2024