À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Marché automobile

Informations provenant de diverses sources externes

NEW THINKING. NEW POSSIBILITIES.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

​⚠️ WAARSCHUWING ioniq 5

​⚠️ WAARSCHUWING: De Ioniq 5, de ADAC "Pechkoning" en de schandalige service van Hyundai Belux.
​Denk twee keer na voordat u een Hyundai Ioniq 5 aanschaft. Na slechts 2,5 jaar liet de 12V-batterij het volledig afweten.
​Dit is geen eenmalig incident: volgens de officiële cijfers van de ADAC is de Ioniq 5 momenteel de meest getakelde elektrische wagen in Duitsland. De hoofdoorzaak? De 12V-batterij en de ICCU. Een gekend structureel probleem waar Hyundai wereldwijd mee kampt, maar waarvoor ze in België liever de kop in het zand steken.
​De reactie van de "Customer Care" van Hyundai Belux?
❌ Geen garantie (want "verbruiksonderdeel").
❌ Geen commerciële tussenkomst.
❌ Communicatie via laconieke, anonieme mailtjes van een zekere "Jan".
​Het is een merk als Hyundai onwaardig om een trouwe klant (mijn tweede Ioniq 5!) zo te behandelen voor een aantoonbare constructiefout. Mijn rechtsbijstand bij Ethias heeft het dossier inmiddels officieel geopend (sa1022965126lp001) om via juridische weg af te dwingen wat Hyundai vrijwillig weigert: een eerlijke, menselijke oplossing.
​Een diepe onvoldoende voor de arrogantie van de constructeur.
​Deel dit bericht om andere EV-rijders te waarschuwen voor deze praktijken! 👎
​#Hyundai #Ioniq5 #HyundaiBelux #ADAC #EV #CustomerServiceFail #Ethias #Schandaal

5 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met de naservice.

Zeer slechte ervaring met de naservice.
In oktober heb ik bij deze garage een nieuwe wagen gekocht. Tijdens de verkoop werd ik zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Helaas blijkt de service na de aankoop een totaal ander verhaal.
In januari is mijn buitenspiegel beschadigd geraakt. Ik heb meteen contact opgenomen met de garage en mijn verzekering om dit in orde te brengen. Volgens mijn verzekering waren er twee mogelijkheden: ofwel dient de garage het dossier rechtstreeks in via een on-line systeem, ofwel maken ze een bestek op en mailen dit naar mij zodat ik het kan doorsturen.
Mijn verzekering gaf duidelijk aan dat beide opties mogelijk zijn. Het rechtstreeks doorsturen lukte niet, toch bleef de garage weigeren om het bestek naar mij te mailen en hield men vast aan één procedure, waardoor mijn dossier maandenlang volledig vast zat.
Ondertussen zijn we meerdere maanden verder en is er via deze garage nog steeds niets opgelost. Uiteindelijk heb ik in overleg met mijn verzekering beslist om de herstelling bij een ander carrosserie bedrijf te laten uitvoeren.
Het is bijzonder teleurstellend dat alles zeer vlot en vriendelijk verloopt wanneer je een auto koopt, maar dat je bij een probleem achteraf blijkbaar veel minder prioriteit krijgt.
Van een officiële garage verwacht je toch een correcte opvolging en klantgerichte service, zeker wanneer het gaat om een wagen die nog maar enkele maanden geleden werd aangekocht

16 mars 2026

Fantastische wagen

Fantastische wagen, slechte leasing.
Na een moeilijke levering en een kaping door de groep Van Mossel van de bestelling bij een andere garage, was er vandaag een nieuw dieptepunt.
Na een getouwtrek rond mijn winterbanden waar ik de winterbanden uiteindelijk zelf betaalde kunnen ze nu niet meer gemonteerd worden bij de garage waar er wel rekening wordt gehouden met de klanten.
Garage Wuyts werd verkocht en is geen Hyundai garage meer. Nog even wachten tot December : einde contract en dan geen Hyundai meer, ondanks dat het fantastische auto's zijn.

12 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Een Hyundai gekocht bij een grote…

Een Hyundai gekocht bij een grote verdeler uit de Rupelstreek. Eerlijk... Ik ga nog liever met mijn grootmoeder wandelen dan met deze auto te rijden... Panne na panne,

NOOIT of te nimmer nog Hyundai.

6 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nieuwe tucson mult hybride gekocht bij…

Nieuwe tucson mult hybride gekocht bij de schaetzen lommel. Verkoop ging niet zoals geplant. Belofte van een uitlaat onder de bumper gedaan die niet bij de levering aanwezig was. De beschermplaat voor de koffer was niet aanwezig. 2 verschillende verkopers gehad om de wagen te verkopen. Uitleg over de verschillende type tucsons was bij hun niet aanwezig waarbij ik mij zelf grondig heb moeten voorbereiden.nu bijna 2 jaar later heb ik meerdere problemen met de wagen . Hoog verbruik dat in het begin niet was. De boordcomputer heeft problemen doordat de wagen niet meer zeilt en automatisch stopt en start aan een rood licht. Oorzaken is blijkbaar de batterij die slecht word geladen. Nieuwe batterij vervangen na goedkeuring te moeten krijgen van hyundai. En ja 4 maanden later weer een hoog verbruik en hetzelfde probleem. De garage geeft geen duidelijke oplossing en je moet telkens terug naar de garage zodat ze dit probleem verder kunnen onderzoeken.
Niet tevreden over het hele traject van aankoop tot service.

7 juillet 2025

Hyundai België

Hoe kan je als erkende dealer van België ‘niet’ reageren op een verkoopsignaal?? Ik heb meer dan 2 weken gewoon niks te horen gekregen van Hyundai België, waarin ik duidelijk om het kopen van een auto vroeg. Echt bijzonder, zeker als je de ervaring bij andere merken hebt die je dezelfde dag nog bellen en binnen 3 dagen alles aanreiken waar je om vroeg. Gemiste kans

15 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Top service ga er langs als je van die omgeving bent.

Garage Crets (Hyundai)
Beleeft heel vriendelijk,er wordt contact gehouden over de situatie van de wagen,beleefd over de werking van de wagen,snelle levering,mooie prijs overname oude tucson.
Ondertussen al 3de tucson nog nooit zo een goede wagen gehad.
Bedankt Luc en Valérie
Mvg Caers Stefan

29 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Hyundai Tucson 2024 met waterinsijpeling, een verborgen gebrek.

Hyundai Tucson 2024 met waterinsijpeling in de deuren, een goed verzwegen verborgen gebrek. Er zijn verschillende Tucsons die hier mee te maken hebben, de eigenaar wordt er dan mee opgezadeld. Na 3 maanden onderhandelen is het duidelijk dat Hyundai geen echte verantwoordelijkheid hierin wenst op te nemen en gewoon de getroffen klant naar de dealer doorverwijst die dan maar moet proberen dit op te lossen, natuurlijk zonder enige garantie op succes en met in ons geval alvast bijkomende schade en frustaties tot gevolg. Hyundai is een firma die werkt met onafhankelijke dealers die ze niet echt aansturen, kwaliteitscontrole is geen punt. Klantenservice is er totaal niet, klachten worden weggewuifd!

3 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Unprofessional garage, failure for warranty obligations

Despite the ongoing warranty, the ZUNE, Hyundai garage in Arlon, Belgium refuses to take responsibility for a recurring defect in the exhaust system of a diesel vehicle. This vehicle, which is not used in urban conditions nor in heavy traffic, has experienced three defects related to this system over the past year. Only one of the three interventions (the replacement of the particulate filter, DPF) was covered under the warranty.

Additionally, the garage staff exhibits unprofessional behavior, offering no constructive solutions and clearly displaying a desire to evade their legal obligations while pursuing a purely financial interest.

19 septembre 2024

software update Tucson

Na een software-update werkt de multimedia van mijn Tucson (2022) plug in hybride shine n-line niet meer.
Ondertussen kan ik dus niks gebruiken: geen navigatie of kaarten, geen radio, geen toegang tot setup …
De voorgestelde oplossing van Hyundai: minstens 2 maanden wachten op de volgende update.
Dit vind ik onaanvaardbaar en totaal niet klantvriendelijk!!

2 mai 2024

Hyundai IONIQ 5 gekocht in juli 2022

Hyundai IONIQ 5 gekocht in juli 2022, levering voorzien in april / mei 2023, met als uiterste datum juni 2023.
Klant wordt niet verwittigt over vertragingen bij de levering.
Levering is momenteel voorzien voor 21 oktober 2023, maar is niet gegarandeerd! België is geen prio markt voor Hyundai. Andere landen krijgen voorrang op België. Met andere woorden: Geen nieuwe of zeer beperkte leveringen voor België.
Ondertussen hebben wij een zwaar auto ongeval gehad (eind april 2023).
Hyundai Belgium heeft geen oplossing voor ons, terwijl onze wagen op voorraad staat in Nederland.
PS. De Hyundai IONIQ 5 is al van begin 2023 niet meer te configureren (bestellen) in België. In het buitenland is er geen probleem.

19 mai 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Hyundai verbruikt te veel olie.

Beste,
Tucson verbruik nu nog veel meer olie.
Bij het nieuwe onderhoud heeft de garage en moterspoeling gedaan .
Maar nu is het nog de olie nog sneller op al na 6975km !.
Is dit normaal .
Wagen heeft onder tussen 138142km gereden .
Het probleem stelde zich reeds in de periode toen er nog garantie op de wagen was .
En er is steeds naar een oplossing gezocht dikkere olie moterspoeling maar probleem is nog steeds niet opgelost .
Had het gevoel dat dit opzettelijk gedaan wordt zodat de garantie periode om zou zijn als het probleem nog erger zou worden .
En ondertussen is natuurlijk de garantie periode verstreken .
Antwoord van de garage was ja dat is jammer meer om te kijken wat er juist mis is moet de motor uiteen gehaald worden en we weten niet wat dit zal kosten .
Dat is met de overgang van 98-naar 95 de motor heeft hier moeilijk mee .
Maar onze nieuwe model hebben deze problemen niet meer ?
Het kan toch niet dat een wagen van 2016 al afschreven is .
Als ik deze wagen nu zou moeten verkopen maakt ik verlies .
Wagen voldoet niet aan de eisen die ik verwachte .
Had deze gekocht omdat ik vertrouwen had in jullie merk en dacht hier veel jaren te kunnen van genieten
Met vriendelijke groeten Davy Sterckx

20 février 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Nieuwe Tucson gekocht in Garage Maro…

Nieuwe Tucson gekocht in Garage Maro…
Nieuwe Tucson gekocht in Garage Maro Sint-Niklaas. Een catastrofale en sluwe benadering van een klant, eerst verraderlijk dwingen een auto te kopen, dan geld voor een maand houden - met als resultaat geen auto, terugbetaald krediet en veel stress. Vermijd deze plek!!!

7 février 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Oliestop niet vastgedraaid na onderhoud met panne tot gevolg.

's Vrijdags groot onderhoud laten doen bij Mullens Herent op mijn Tucson, 's zondags in panne op de snelweg. Probleem? Ze hadden bij de garage de oliestop vergeten vast te draaien. Reactie: sorry. Moeite om dit goed te maken? Helemaal niet. Was 's maandag al in orde gemaakt, het was enkel een nieuwe stop indraaien + olie bijvoegen, dat was het. Ik was snel aan de kant gaan staan nadat het lampje aanging. De achterkant van de wagen zat volledig onder de olie. Dus dinsdag bel ik voor de wagen, neen, nog niet klaar, we moeten hem nog kuisen... geen tijd gehad. Als je zo'n fout maakt, dan is toch het minste wat je kan doen ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk opgelost is, niet? Dit service met een zeer kleine "s" hoor.

26 octobre 2021

Tucson probleemwagen !!

in 2019 een nieuwe tucson H-track gekocht...en al 2 jaar problemen er mee. stilvallen, schokken en niet willen versnellen als je gas geeft....toevallig in contact gekomen met mensen die ook zo'n auto hebben en zij hebben hetzelfde probleem, waar ze ook al 2 jaar mee sukkelen. na 2 jaar en verschillende nieuwe software updates en nieuwe injectoren, hebben we dus nog steeds een onbetrouwbare en gevaarlijke auto. blijkbaar zijn er al 15 zo'n probleemwagens, alle 15 gekocht bij 1 van de 4 filialen van garage Devisch in West-vlaanderen. na 2 jaar problemen met een onbetrouwbare en gevaarlijke auto, mag er stilaan toch een oplossing uit de bus komen...

28 février 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Dan ga je met een occasie Hyundai naar…

Dan ga je met een occasie Hyundai naar een officiële Garage en dan krijg je in de garage te horen dat ze hem niet meer willen maken en ze zegen dan ga maar naar daar want wij beginnen niet meer aan een16 jaar oude wagen

11 janvier 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Hyundai Assistance is totaal waardeloos in het buitenland

Ik heb het ongeluk gehad een dure Santa Fé te kopen. Dan verwacht je een bedrijfszekere wagen, wat in ons geval totaal niet zo is.
Eén van de verkooptactieken dat je zogezegd 5 jaar bijstand krijgt bij pech. Over het onderdeel van de pechverhelping dat uitbesteed wordt via VAB, hebben we geen klachten: men is er vriendelijk en geduldig aan de telefoon en het dossier wordt vlug opgestart. De takeldiensten zijn ook in het buitenland vlug ter plaatse en leveren goed werk. Maar dan begint de miserie pas : je word naar een Hyundaigarage gesleept. We hebben nu reeds 3 keer de ervaring dat de herstelling van een wagen hen totaal niet interesseert. In Italië zei de eerste garage botweg dat ze de herstelling niet wilden doen. Dan werd onze wagen (zonder dat we het wisten) 100km verder getakeld. Daar zou men het na een week eens bekijken. Het was er immers "heel druk". Ondertussen verstrek de termijn voor het gebruik van een vervangwagen en kregen we geen verlenging voor dit gebruik. Ik heb me serieus kwaad moeten maken om toch een bijkomende huurperiode te verkrijgen. Het was toch immers de schuld van Hyundai dat ze wagen niet op een normale termijn wilden herstellen.
Nu weer een voorval : de auto wordt gesleept naar een Hyundaigarage voor de herstelling die zo'n anderhalf uur duurt. Maar aangezien het vrijdagmiddag is, zal hij dit herstellen tegen maandagavond. Wij argumenteren dat we onze kinderen van het vliegveld moeten halen, zo'n 800 km verder. Het antwoord bleef : "je moet hier maar een slaapplaats zoeken. Wij hebben geen tijd". Gelukkig was de man van het takelbedrijf veel begripvoller en heeft hij ons getakeld naar een niet merk gebonden garage, waar we een veel betere service kregen en dan nog aan een goedkopere prijs.
Conclusie : onze ervaring mat Hyundai Assistance zijn beperkt tot het buitenland. In die gevallen kunnen we in elk geval zeggen dat die Assistance waardeloos is en zeker geen argument mag zijn om dergelijke wagen te kopen. Hyundai moet dringend werk maken van een systeem om gestrande reizigers vlugger en correcter bij te staan !

3 juin 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus