Jeg kan varmt anbefale Ibsens køreskole! Efter 48 år med alm. kørekort skulle jeg nu bruge trailerkort til kombinationen elbil/campingvogn. Tak til Frank, som på en både professionel og behagelige må... Voir plus

Som et H.C.Andersens Eventyr Den grimme Ælling. Man kommer som den grimme ælling men slutter som den smukke svane. Sådan er forløbet ved Ibsens køreskole lige fra man kommer ind i teori lokalet t... Voir plus

Jeg havde brug for et B/E kort (trailerkørerkort) til hobby brug, Frank kørerlærer gjorde dette til en behagelig og god oplevelse. På en professionel men behagelig måde fik Frank sat ens tanker igan... Voir plus

Super behagelig kørelærer, som er ekstrem dygtig til at skræddersy teori og køretimerne til det man har svære ved at lære, og hurtigt få en til at ligge dårlige vaner fra sig, som man har fra personbi... Voir plus

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

103 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,9

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg har haft fornøjelsen af at tage…

Jeg har haft fornøjelsen af at tage stort trailer kørekort hos Frank og kan kun rose ham til skyerne for hele forløbet. Frank er en meget ambitiøs, rar, udadvendt, tålmodig og dygtig kørelærer og prisen var også i top for det store kørekort. Hans køretimer er både hyggelige og meget lærerige. Jeg bestod første gang, da jeg var oppe til min køreprøve og det var fordi Frank var så dygtig til at lære fra sig. Kan varmt anbefale ham til alle som skal have et kørekort.

- Julie Fie Geisle

6 juillet 2023

Super god oplevelse

Super god oplevelse.
Nervøsiteten tog Frank i opløbet og fik på en god måde formidlet budskabet, når der skulle rettes fejl.
Kan varmt anbefales.

14 novembre 2022

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Jeg har i en alder af 70 år taget et B E trailerkørekort hos Frank fra Ibsens køreskole. Frank er et meget tålmodigt og venligt menneske, der får rettet alle ens fejl og mangler. Det tog en uge at få kortet. Jeg kan på det varmeste anbefale Frank som kørelærer, han er bare rigtig god, og har noget super godt udstyr. Preben Bendt

6 octobre 2022

Ibsens Køreskole er fantastisk!

Det var en yderst god og behagelig oplevelse at tage trailerkørekort ved Ibsens Køreskole. Først og fremmest var det hurtigt og effektivt, og dernæst er Frank en utrolig god formidler, både når det gælder det teoretiske og det praktiske. Frank får mine varmeste anbefalinger.

23 septembre 2022

Tog forleden trailerkørekort.

Tog forleden trailerkørekort.
Genialt koncept - Teori på 1 aften og køretimerne lagt sammen til 3 x kørsel.
Frank er en meget behagelig person, som var god til at forklare sig og tålmodig med mine gamle vaner.
Kan varmt anbefales.

27 septembre 2022

Erhvervede trailerkort hos Frank og…

Erhvervede trailerkort hos Frank og køreskolen kan varmt anbefales.
God kemi og let forståelig formidling af stoffet.
Frank er altid god for en ny måde at forklare både kørsel og færdselsregler hvis ikke man lige forstår den første gang.

27 septembre 2022

Frank er en super god og tålmodig…

Frank er en super god og tålmodig kørelærer. Det har været en god oplevelse og jeg kan varmt anbefale ham!

Der er altid godt humør og det har været en fornøjelse at tage trailerkørekort hos Frank.

25 juillet 2022

Frank er en super behagelige og…

Frank er en super behagelige og humoristisk person! Han er professionel og hjælper en rigtigt godt på vejen og i trafikken, han er rar og behagelig at have med at gøre.
Man får et varm og behageligt førstegangsindtryk og det fortsætter kun derfra.

Mit næste kørekort til andre typer køretøjer vil bestemt være her. Jeg kan varmt anbefale Ibsens Køreskole.

7 juillet 2022

Ibsens køreskole

Ibsens køreskole
Har i dag taget trailerkort hos Ibsens køreskole
Super hurtig og kompetent undervisning både teori og praksis
Frank er en dygtig kørelære, og der er plads til lidt jokes undervejs 😀
De bedste anbefalinger herfra👍👍Carsten Nielsen

7 juillet 2022

MC Gamle Pølsevogn

Kære Frank
Du fik den gamle her til at bøje nakken i respekt. Du er så fandens faglig dygtig, ja selv den motorsagkyndige roste dig.
Tak skal lyde herfra og tak for jeg fik lov til at lære dig at kende Frank.
Ca. en måned og jeg har mit B/E total i orden.
Mvh
MC’ Gamle Pølsevogn
Michael

9 juin 2022

Som et H.C.Andersens Eventyr Den grimme…

Som et H.C.Andersens Eventyr Den grimme Ælling.
Man kommer som den grimme ælling men slutter som den smukke svane.
Sådan er forløbet ved Ibsens køreskole lige fra man kommer ind i teori lokalet til kørekortet er i hus følger man sig som den smukke svane
God service - dialog - meget lærerigt og god humor
Den sikre vej til at blive oplyst om sine gamle dumme vaner i trafikken på en meget professionel måde.
Kun de bedste anbefalinger herfra.

30 mars 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit