Ik ben blij dat ik de test gedaan heb. Ik zie veel vermoedens die na inzien van ruwe data kloppen. Hier kan ik gelukkig wat mee. Na enige onrust van uitslag heeft klantenservice het netjes opgelost.... Voir plus

Igene geeft een goed beeld over de medicijngevoeligheid. Ook het farmaco profiel is uiterst waardevol. Inzicht in je persoonlijke gezondheid maakt de DNA- test van Igene inzichtelijk en compleet z... Voir plus

App werkt prima en de uitslag was er binnen de gestelde termijn. Fijn ook dat mijn data bij jullie veilig zijn, en alleen toegankelijk voor mij en wie ik daar toegang toe geef. Wel zou ik zelf graag... Voir plus

Ich habe durch IGene neues über meinen Körper gelernt. Dadurch habe ich meine Lebensweise verändert. Einiges mache ich bewusster, anderes lasse ich weg.

1. Beauté & bien-être

Informations provenant de diverses sources externes

iGene gives you practical information to help you live a healthier and happier life, based on your own DNA profile. Find out more about DNA analysis and the iGene App.

4,6

Demande des avis aux clients

Igene geeft een goed beeld over de…

Inzicht in je persoonlijke gezondheid maakt de DNA- test van Igene inzichtelijk en compleet zowel voor leefstijl prioriteiten als persoonlijke kenmerken.

14 février 2026

Goed, alleen ruwe data heb ik wat aan gehad

Wat ik wel minnetje vind is de uitslag paspoort, aandoeningen, leefstijl en persoonlijke kenmerken. Daar kan ik gewoon niets mee en is veel te vaag. Gelukkig kan ik alles uit ruwe data zelf halen. Het zou fijn zijn als er een zeer uitgebreide versie zou komen of dat je kan kiezen welke genen je graag wilt weten.

4 mai 2026

Goed van A tot Z.

Elke stap was van tevoren heel duidelijk uitgelegd, en zo verliep het ook.
De uitslag heeft mij bijzonder veel duidelijkheid en bevestiging gegeven. Kortom, ik ben blij dat ik deze stap heb genomen

27 décembre 2025

App werkt prima en de uitslag was er…

Wel zou ik zelf graag ook toegang hebben in de aanvullende informatie over metabole paden en enzymactiviteit (Igenius?), die mijn coach wel kon inzien maar ik niet. Het zijn tenslotte mijn data, en ik heb ervoor betaald.

11 novembre 2025

Ken Uzelve

Of iets nuttig is, hangt natuurlijk samen met de waarde die je er zelf aan toekent. Ziektes zijn lastig te voorspellen, maar zodra je jouw kwetsbaarheden kent, wordt het wel eenvoudiger om hiermee rekening te houden. De genentest van iGene is eenvoudig uit te voeren, de resultaten zijn relatief snel beschikbaar en worden overzichtelijk in de app weergegeven.

19 octobre 2025

Totaal niet interactief

+ goed overzicht van genexpressie ivm medicijnen
- helemaal geen enkele interactie mogelijk. Geen zoekfunctie. Geen sorteerfunctie. Niets van dat alles. Het is als een papieren boekje wat je digitaal kunt lezen. Dat is vreselijk jammer.

9 octobre 2025