2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

3 avis

Aucune trace de demande d’avis

2,8

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

KAN IKKE ANBEFALES

Jeg er bestem ikke tilfreds med den behandling jeg fik hos Niels Gersel Pedersen i Roskilde. Jeg kom for at få en vurdering om min kindtand kunne reddes, (og ville gerne have et overslag over implantater, som kostede 50.000 kr). Jeg kunne ikke overskue situationen. Men mener at han, som fagperson, skulle have vurderet og hjulpet akut, med den tandsmerte jeg havde
Jeg var meget smerteplaget da jeg kom og fortalte dette til klinikassistenten. Da jeg efter lang ventetid i stolen, (jeg ventede også inden jeg kom ind og jeg kom til tiden), hvor Niels Gersel gik frem og tilbage ude på gangen og jeg havde det indtryk at han ikke havde travlt, han ledte efter ansøgninger :-/. Da han endelig kom ind ind til mig, gik han igang med sin enetale og jeg tabte nærmest mælet. Han var så selvglad. jeg gik derfra og måtte betale for et røntgen billede og en konsultation og kunne få en tid om en måned.
Jeg ringede til en anden tandlæge efter en uge, som tog mig akut og min tand var flækket, hele vejen ned i roden.
Efterfølgende har jeg skrevet til Niels Gersel om min utilfredhed med ham og hans manglende indsats og forlangt mine penge tilbage. Det eneste jeg fik for de 707 kr. jeg betalte var et røntgen billede, et oversalg over implantater og en enetale fra ham. Jeg har siden undesøgt andre implantatcentre, de giver gratis overslag. Så ham kan jeg ikke anbefale

14 mars 2018

Utryg behandling

Jeg havde gennemgående en dårlig oplevelse med min operation for tandrodsspidsbetændelse.
Jeg oplevede mangelfuld forberedelse på hvad der skulle ske, og under operationen var der inviteret "praktikant" og der blev talt fagsprog og small talk hen over hovedet på mig. Jeg oplevede mig ikke set som patient.
Efter operationen var der også mangelfuld og forhastet information om forløbet.

1 février 2017

Super service!

Jeg fik i går (15-06-2011) flækket og trukket en visdomstand, der har generet mig i mange år.
Trods min store nervøsitet, klarede kliniken det super godt.
De var rare og imødekommende, og forklarede igennem hele processen.

Dog var pris lidt et stød i nyrerne...

16 juin 2011

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit