India Piercing & Smycken Avis

2 312
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Man möts av en varm o glad Simon som tar bort rädslan för nålen på nån sekund, otroligt lätt att bemöta och väldigt kunnig på sin sak, hjälpte till o välja vilka smycken som passa på just mig, noggra... Voir plus

Simon på India Piercing var verkligen toppen! Han var så himla duktig och snäll och hade en riktigt härlig attityd som fick mig att känna mig superbekväm. Han gav mig grymma tips och hjälp, och man mä... Voir plus

10 av 10! Härligt bemötande, trevlig personal, kunniga piercare och man känner sig trygg i deras händer.. Hsr även beställt från deras hemsida, det är snabb leverans, fina smycken och fint inpacka... Voir plus

1. Bijouterie

Indiapiercing - Störst i Norden på piercing Vilka är vi på India piercing och smycken? India är en av Sveriges äldsta smyckes och studioverksamheter. Företaget grundades 1974 och idag jobbar endast med allergivänliga smycken i mycket hög kvalitet. Du hittar Sveriges största sortiment av örhängen i äkta silver i våra butiker. Dessutom ett utbud av piercingsmycken som är svårt att matcha. Om du söker vardagssmycket, smycket till Nobelmiddagen eller ett smycke som gör dig kung på stan då vänder du dig till vår erfarna butikspersonal som gärna hjälper dig! Vi är inte nöjda förrän du är nöjd! Självklart är våra piercingstudios godkända av miljönämnden. Du blir väl omhändertagen i en trygg klinisk miljö av våra erfarna bodypiercers. Butiker och studios har vunnit ett otal priser för både bästa studio och butik. Du är vår prio Nr 1. Vi är stolta att välkomna dig till oss!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 37 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 312)

102 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dåligt bemötande och okunnig personal

Ringde in till både malmö och helsingborgs butik vid frågor jag hade angående en vara/tjänst, fick tyvärr inte hjälp då butikspersonalen var otrevliga och okunniga, aldrig varit med om detta bemötande förut......Förstår om ni är stressade m.m i butik under helger men de ger ingen anledning och avbryta mig i telefon samt att inte veta svaren på uppenbara frågor.....okunniga helt enkelt

13 septembre 2025

शानदार कलेक्शन और क्वालिटी

India Piercing पर मुझे सिल्वर ईयररिंग्स और पियर्सिंग ज्वेलरी का सबसे बड़ा कलेक्शन मिला। सभी प्रोडक्ट्स की क्वालिटी बहुत उच्च स्तर की है।

3 août 2025

Besviken

Jag har beställt från India piercing vid ett fåtal tillfällen, specifikt deras clickers i guld. 2/4 som jag köpt har klickat ut av sig själva och försvunnit. Det har inte varit att jag pillat på piercingen utan den har suttit fast och senare under dagen klickat ur utan anledning. När jag skrev till kundtjänst om detta fick jag inget svar. Tråkigt när man annars tycker om produkten, man borde få kompensation då det är antagligen blivit något fel i produktionen.

13 août 2025
Logo de India Piercing & Smycken

Réponse de India Piercing & Smycken

Hej bästa Maya! Jag är jätteledsen att vi missat svara på ditt mail. Jag (som är ansvarig) hade semester då och min ersättare måste missat. Det är på inget sätt ok och jag svarar dig på ditt mail nu...så du vet. Givetvis hjälper vi dig så du får en clicker som fungerar. Ibland kan clickers bli lite slappa och då finns ett jätteenkelt trick som vi lagt en liten film på vår hemsida under kategorin CLICKER, hur man gör för att "laga" en clicker som blivit lite slapp i klickningen. Detta fungerar 9 av 10 gånger. Än en gång ledsen för vår miss. Vi hörs på mailen ♥ / Vänlig hälsning Ann e-handelsansvarig

Vicky va perfekt!

Vicky va jätte skön! Allt gick jätte smidigt, och tog hand om oss så jäkla bra! Kunde inte ha blivit varken snyggare eller tryggare! Kunde inte ha gått bättre! 100/10 ❤️/ Charlie

2 août 2025

GRYMT

GRYMT! Bra förpackat, bra utbud och super bra kvalité

25 mai 2025

Bra!

Jätte bra!!

25 mai 2025
Logo de India Piercing & Smycken

Réponse de India Piercing & Smycken

Hej Estelle! Eftersom du inte uppgett komplett adress så har inte postnord lyckats leverera din order. Vi har mailat dig och hjälper dig givetvis vidare. Mvh ann @indiapiercing

Proffsigt och lugnt bemötande

Både jag och dottern fick oerhört proffsigt bemötande. När dottern sedan fick blodtrycksfall och svimmade var personalen både lugn, kunnig och omhändertagande. Tveklöst den proffsigaste piercingstudion jag besökt

17 mai 2025