2,0

Bas

Pettus!

Väidavad ilusa jutuga, et teevad pika nimekirja töid. Kui kysida, mida konkreetselt, siis veelgi ilusam vastus tehtud töödest. Kokkulepitud kuutasu, iga hetk võimalik teenus lõpetada, aga kui seda soovisin, siis solvuti ja saadeti mulle lisa aastane arve ja kustutati ettevõtted nende lehelt.
Ka varem sarnane käitumine üle 10 aasta tagasi, kus reklaamiti taevani oma teenust, aga reaalne tegevus on 0. Mõtlesin, et ehk on muster muutunud, aga ei. Sama.
Ärge tehke tegemist nendega.

27 février 2026

Extortion business model

They scrape public company data, add a fabricated "rating," then charge €67+VAT to remove it. No actual reviews exist for my company, yet they display stars. This shows up on Google search results. Other users report that when challenged, they cite the Commercial Register Act, which is irrelevant since registry data isn't the issue. The fabricated scores are.

15 janvier 2026

Publish personal data without consent

They publish personal data without consent.
And are very aggressive when we try to contact them about it.
Thei FAQ mention that they can bill you 150€/hour if you asked them to delete data !

12 décembre 2025

Scamming company

Scamming company
They don’t give you any name you don’t know who is their ceo who writes you says user sipport
It’s a scam operation they need to be shut down
Selling abusive false data

13 mai 2025

Seosetu info ettevõtte kohta ja prognoosid on ka täiesti puusse

Kirjutab ettevõtte kohta mingit hülgemöla lihtsalt nagu näiteks et ettevõtte kvartalikäive on esitamata ja hoiduda koostööst, kuigi see oli lihtsalt üks kvartal 0 ei olnudki mingit käivet, maeitea tehke tõsiseltvõetavam ettevõtte register mitte ärge laske genereerida automaatseid muinasjutte mingite ettevõtete ja ettevõtjate kohta, häiriv lugeda lihtsalt.

24 mars 2025

Rating only once problems/solutions…

Rating only once problems/solutions found meaning a company can be green but in very serious troubles, or red when a company already found the solutions.

Not transparent at all and publish sensitive information without the agreement of the owners

9 juin 2023

You call that a marketing tool ?

These people create pages about other companies on their website (to boost their SEO maybe ?), with personnal informations and a weird automatic rating that doesn't appear to be based on anything.

Don't lose your time asking them gently to delete you're company's page if you have the same problem, I had to threaten them to call a lawyer before they do it. Also, keep in mind that it's illegal for them to keep the page about your company on their site if you ask them to delete it.

29 juillet 2022

Misleading and unprofessional company

A surprisingly misleading and unprofessional company that blackmails you into becoming a client by giving a random rating to your company and trying to convince you to upload your data and designs in order to raise that rating. Hard to believe that such a business model is legal...

15 décembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit