À propos de Ink Factory
Here at the InkFactory.com we strive to offer one of the largest ranges of ink cartridges, photo paper & printers all at highly competitive prices. Something we have been doing now since 1999, which makes InkFactory.com one of the oldest companies of our kind online today!
We are a family run business employing local staff in our warehouse, customer service and marketing departments.
With hundreds of products available, competitive pricing, special deals and over a decade of knowledge & experience. It’s no wonder our customers come back to us time and again for their printing supplies.
What We Offer
- LIFETIME WARRANTY - all of our ink cartridges come with a LIFETIME WARRANTY
- No risk - everything we sell is covered by our 100% Money-back Guarantee
- Inkjet printer ink cartridge refill kits and special printing papers
- Knowledgeable staff for when you need a question answered
- Your own account area, managed online with complete order history
- Safe & secure high grade website encryption (RC4 128bit) verified by VeriSign Inc
- Credit Card details are NOT stored by us after your order takes place
- Place your order over the phone if needed, Monday to Friday
- No quibble free and easy returns procedure
- Our web site is open 24 hours a day 365 days a year to place an order
Why we are UK's preferred choice for Printer Ink Cartridges
- 100% No Quibble Money Back Guarantee
- All of our products are back by a "100% no quibble money back guarantee" which means if you are not happy with your purchase we will issue a full refund
- Letterbox Friendly
- 95% of our ink cartridges are packaged in a way that will fit a standard UK letterbox. No more having to queue at a Royal Mail sorting office to collect your parcels or re-arrange delivery!
- Same Day Despatch
- All order placed before 3pm are shipped the same working day
- Talk to Real People
- We have a friendly customer service team based in our offices in Lincoln, drop in, email us or call us anytime within our working hours
10 Newporte Business Park, Bishops Road , LN2 4SY, Lincoln, Royaume-Uni
- 0333 344 6843