Fantastiskt jobb som låter dig se mer av Sverige, samtidigt som du får åka runt med sköna kollegor. Att få betalt för att hälsa på och prata med människor har aldrig känts bättre. Sista stj... Voir plus
Detta företag är helt fantastiskt blev uppringd av en säljare som var helt underbar och gav mig en riktigt bra erbjudande trodde först att det var för bra för att vara sant men sedan kikade jag igenom... Voir plus
Fullständig scam
Fullständig scam, ringer med felaktig information. Att de kan vara återförsäljare till mobiltelefonföretag är obegripligt.
Sleazy business no credible company should associate with.
Misleading sales agent, and manager. Sleazy business no credible company should associate with.
Går inte att återkoppla
Går inte att återkoppla. Ingen svarar i telefon. Man ser inte sitt avtal!!
Obehaglig upplevelse
Sanning är inte något de har att göra med i alla fall. Varken som emot anställda eller kunder. Fly!
Vilseledande försäljning
Säljaren "Robin" ringer och säger att han ringer från Telia och på grund av de precis har lanserat 5G i mitt område (!) så kan de nu ge mig en prissänkning på samma abonnemang jag har idag, utan att ens veta hos vilken operatör jag är kund hos idag eller vilket abonnemang jag har. Börjar ställa frågor för att luska ut detta och jag ifrågasätter hans retorik, som är direkt vilseledande.
Lärt mig mer med Innovative än vad jag…
Lärt mig mer med Innovative än vad jag lärt mig i skolan. En härlig arbetsplats med duktiga ledare som bryr sig och hjälper personalen att nå deras bästa nivå. Rekommenderas starkt!
Ledarskapet använder skrämseltekniker…
Ledarskapet använder skrämseltekniker för att nedvärdera anställda. Om du inte lever upp till deras orimliga krav blir du uthängd och nertryckt inför hela teamet. Du utpekas i pitchrundor och får personliga påhopp som sänker din självkänsla. Stämningen är extremt toxisk, där ingen vågar säga något för att inte bli nästa offer. Hotfull och nedlåtande ledning, jag avråder starkt från att jobba här.
Riktigt dåligt
Riktigt dåligt, förutom kollegorna, man får bara utskällningar och samtal 24/7
Hemskt arbetsplats
Hemskt arbetsplats. Vem som helst blir chef på detta stället och missbrukar sin position. Har favoriter och väljer ut folk att picka på. Säljer du inte tillräckligt första veckan blir du inkallad på möte och får en rejäl utskällning och personangrepp sedan får du avsluta din anställning. Rekommenderar ingen att jobba här.
Otroligt företag att jobba för
Otroligt företag att jobba för, man lär sig mycket och utvecklas något enormt här. En underbar atmosfär där kollegorna gör jobbet till en av dom roligaste jobben jag haft. Rekommenderar Innovative sales starkt.
Lyssna inte på dem
Jobbade här i 1 vecka då man gick bredvid och kollade just hur dem sålde, Det jag märkte var att de aldrig tog ett nej och försökte alltid ”tvinga” kunder att köpa. Och efter kampanjen är slut så får ju då kunder fakturor på mycket högre än vad de igentligen ska betala.
Om du är en ny anställd som inte är en kille så kommer du få sparken inom 2 veckor om du inte säljer något. Och tjejer jag rekommenderar inte att söka dit eftersom dina ”ledare” kommer inte släppa din svans, Dem söker ”Attention” av andra tjejer när dem själv har tjej!
Om du som ska bli anställd läster kontraktet noggrant står det om du blir av med anställningen inom 20 dagar av tiden du jobbar så får du varken provisionen eller någon ”garantilön” och det dem gör är att se till att ni säljer mycket sen slänger ut er killar innan de 20 dagar
Riktiga lurendrejare!
Riktiga lurendrejare!
Fick besök av "Telia" som knackade på dörren mitt i fredagsmyset men det var Innovativesales Wiliam och Valter. De fick tyvärr efter en stund förtroendet att teckna mig på både internet och streaming tjänster.
Mycket tacksam för att jag bor i Sverige och har ångerrätt då de slamkryparna sålde ett helt annat paket än vad de sa till mig (ingen streaming bara vanliga tv-kanaler) och det de erbjöd och skrev på handskrivet papper till mig finns inte ens i telias utbud.
När jag frågade innan jag skrev på om ångerrätt så sa de dessutom självklart inga problem det är lag. men då tar du ju min lön ifrån mig.. jag känner inget dåligt samvete för att sumpa deras lön men tyvärr gör nog mina äldre grannar det. Fy för er hoppas att ni sover dåligt om nätterna!
Så nu får väl jag gå en vända i kvarteret o varna mina grannar som möjligen har blivit lurade.
Var försiktiga i kontakten med detta företag
Var försiktiga i kontakten med detta företag. De utgav sig för att ringa från Telenor. När jag skulle göra en "överenskommen" ändring hos Telenor så går det inte eftersom avtalet är gjort via Innovative Sales.
Varning oseriöst lurendrejeri
Har pratat med många telefonförsäljare genom åren. Det här var dock med råge den sämste. Oseriöst försök till lurendrejeri. Utger sig för att representera telenor och tre. Lyssnar inte på vad man säger. Jag kommer gå vidare till telenor för tror inte de vill förknippas med ett företag som har säljare som beter sig så här.
Tecknat mobilabonnemang felaktigt utan avtal
De har tecknat ett mobilabonnemang för halebops räkning felaktigt utan att avtal har ingåtts eller har signerats eller bekräftats. De har felaktigt uppgett till halebop att avtal var tecknat. Halebop har därefter skickat ut felaktiga fakturor baserat på ett felaktigt avtal vilket skapat oerhört mycket frustration och arbete i en utdragen process (det går i sig inte att ringa till halebop)
Försöker lura på mig andra dyrare mobilabonnemang
En tjej ringer upp mig och utger sig…
En tjej ringer upp mig och utger sig för att vara från Telia. Eftersom jag har Telia bredband tror jag på det hon säger. Hon säljer på mig ett TV-paket som hon kallar för Mellan. På avtalet (som jag skall signera vid samtalet) står rätt namn på paketet, men inget specificerat utbud. När abonnemanget 1 månad senare skall tas i bruk finns inte alls de kanaler försäljaren sagt till mig i telefon (min man satt bredvid och hörde). Eftersom vi redan hade Netflix när hon ringde, bad hon mig att säga upp Netflix abonnemanget, eftersom det skulle ingå i paketet. Men något Neflix, eller någon av de övriga kanalerna hon uppgav, finns inte med i paketet hon sålt, mest bara TV-kanaler. Har kontaktat Telia som bekräftar att jag bundet mig 1 år till ett paket som uppenbarligen är något helt annat än försäljaren sagt, men de menar att ångerrätten har gått ut efter 14 dagar. Trots att jag inte kunde börja använda paketet förrän efter en månad (och då se felet). Värsta lurendrejeri jag varit med om! Telia beklagar, men påstår att de inte kan hjälpa mig och att jag inte är ensam om att ha fått felaktig information från Innovativesales. De har därför beslutat att avbryta sitt samarbete med företaget framöver. Men det hjälper ju inte oss som redan blivit lurade. Fruktansvärt.
Bluff
De ringde upp och hävdade representera Telia. Skulle sänka mina kostnader genom ett partnerskap med Tre. Jag skulle bara bekräfta alla mina uppgifter. Då bad jag att de skulle återkomma men de sa att de ringde bara upp folk idag. De hade ringt mig 3ggr dagen innan då jag inte svarat. Jag la på och ringde på Telia och Tre och de varnade för oseriösa säljare.
Internetabonnemang. Ringde 3 ggr till mor (85 år) .
Försäjaren ringde min mamma (85 år). Hon tackade nej 2 gånger. 3:e gången han ringde accepterade hon att byta från Telia till Telenor, ett 3 ggr så dyrt abonnemang. Han påstod att det var billigare. Riktigt lurendrejeri.