2,1

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,1

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Scam scam scam!

Scam scam scam!! Placed an order, received confirmation email. 4 weeks later still no updates on delivery. Emailed to chase to which they replied and said its ready to be shipped and once it is I'll receive tracking info. A week later still no email so chased again and email bounced back saying domain no longer exists. Do not purchase from this website!!!

6 décembre 2023

Scam

Scam. Do not buy from these people. Ordered back in September and sent 3 emails asking when the package would ship, and they eventually blocked my email. 😡😡😡😡😡😡

4 décembre 2023

TOTAL SCAM!!!

Placed order on 11/24/23. Received email with tracking information but no way to follow up on the tracking. Links to their website do not work, Email gets returned as undeliverable and phone # is not an active#.
I have already contacted my credit card company to dispute the charge.

22 novembre 2023

Scam

Scam. Same as other reviews, placed an order and received tracking number but has been in pre-shipment for weeks. Customer service email address they provide is fake, website no longer accessible.

15 novembre 2023

Scam

scam ordered and got order confirmation even got shipping confirmation of label created, 2 weeks later no updates and emails do not go through and website comes up as down.

1 décembre 2023

Placed order

Placed order. Received confirmation with tracking number. Tracking showed shipping facility waiting on order. Four weeks later, no order but same status. Emails said order on way. Tracked order, showed delivered somewhere in Kentucky but I'm in Texas. Emailed again, now emails not delivered with message stating undeliverable and website is now down. It's a scam.

1 décembre 2023

Scam

I ordered and paid baby clothes from insportchic on September 11. I got a confirmation e-mail, but nothing else.
I wrote them 3 e-mail as well, but no answer. There’s no phone number neither.
I guess that site is a scam…

11 septembre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit