Interhome Avis 1 538

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Oplichting door Jcinmobilaria. Via deze weg wil ik iedereen die in Spanje iets wil huren verwittigen doe dit niet via Think-Spain, ik werd via deze site opgelicht door een bedrijf Jcinmobilaria. Ik... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De boeking ging makkelijk en er stond een foutje in. Die kon ik via een linkje meteen doorgeven en hij werd keurig even later gerectificeerd. Kreeg daar ook direct een bevestiging voor. De betaling gi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij waren in Denia op het kantoor van Interhome met de vraag hebben jullie iets voor ons in september. Onze wens is overal een beetje dichtbij, in verband met de mobiliteit van mijn man. We kregen all... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Voor het boeken link doorgegeven aan de personen die mee gaan, helaas na dat zij dit hadden bekeken en akkoord hadden gegeven moest ik de boekingspagina vernieuwen en is de prijs met 35 euro omhoog g... Voir plus

L'entreprise a répondu

4. Appartement de vacances
  5. Agence de location de maisons de vacances

À propos de Interhome

Écrit par l'entreprise

Wij verhuren sinds 1965 vakantiehuizen en appartementen in heel Europa. Wij zijn een Zwitsers bedrijf dat opereert als Interhome Group, wat voor 100% eigendom is van Hotelplan Holding AG. Alle bedrijfsaandelen van Hotelplan Holding AG zijn weer in bezit van Migros, het grootste retailbedrijf van Zwitserland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Glattbrugg in Zwitserland en mede door deze Zwitserse mentaliteit die wordt weerspiegeld in de kwaliteit van onze service garandaren wij al onze klanten een unieke vakantie in een van onze vakantiehuizen of appartementen.

Waarom moet u uw volgende vakantie bij Interhome boeken?

• Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 50 jaar ervaring in de branche
  • Wij zijn de grootste Europese aanbieder van vakantiewoningen met lokale kantoren op de populairste toeristische bestemmingen
  • Wij hebben vakantiehuizen en appartementen in Europa, de VS en Zuid-Afrika. Ongeacht uw wensen, u zult altijd bij ons een perfect vakantieverblijf vinden.
  • Ons ervaren klantenservice-team is 24/7 telefonisch bereikbaar voor het geven van hulp en advies.
  • Wij hebben een netwerk van lokale kantoren op de populairste bestemmingen. Dit zorgt ervoor dat we een professionele service op uw vakantiebestemming kunnen garanderen.
  • Dankzij onze intuïtieve zoekmachine is het vinden van het perfecte vakantieverblijf erg makkelijk.
  • Snelle en veilige online boeking wordt gegarandeerd.
  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij selecteren en controleren al onze vakantiewoningen zorgvuldig om ervoor te zorgen dat u als gasten een onvergetelijk verblijf zult hebben.
  • Interhome Group staat op de 2e plaats van de werelwijde ranglijst voor 's werelds beste vakantieverhuurbedrijven, onderzocht door Rentals United in 2021

Voor wie zijn de vakantiehuizen van Interhome geschikt?

Een vakantie in een vakantiehuis of appartement is de perfecte oplossing voor mensen die privacy, vrijheid en onafhankelijkheid waarderen tijdens het ontdekken van nieuwe gebieden.

De mogelijkheid om met uw eigen vervoer naar de bestemming te reizen en de mogelijkheid om uw eigen dagen in te plannen en indivudele activiteiten te organiseren is iets wat zeer gewaardeerd wordt door onze gasten.

Door de aanwezigheid van een eigen keuken kunnen kookliefhebbers nieuwe gerechten met lokale ingrediënten uitproberen. Voor de mensen die van wintersport in de beste bergstreken houden en die het liefste bij het openen van hun voordeur direct al op de piste staan is een gezellig bergchalet de perfecte oplossing.

Voor iedereen die de wijde wereld wilt verkennen én onafhankelijk wilt reizen is een verblijf in een vakantiehuis ideaal

Populairste vakantiebestemmingen

Interhome als uw bedrijfspartner

Bij Interhome Group zijn er verschillende mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat de individuele diensten die we aanbieden perfect gecombineerd worden met de het verlenen van de beste service. Ons doel is ervoor zorgen dat onze klanten kunnen genieten van een ideale invulling van de genoemde combinatie die wordt aangereikt door onze verschillende bedrijfsafdelingen.

Aangezien ons reserveringssysteem wereldwijd wordt gebruikt kunnen we een maximale bezettingsgraad garanderen.

Daarnaast werken we samen met verschillende partners met wie we tientallen jaren ervaring delen en een een sterke relatie hebben.

Ons aanbod voor partners bestaat een aantal partnermodellen, communicatieoplossingen en salestools die garant staan voor een eenvoudige distributie van onze vakantiehuizen, ongeacht het type bedrijf, de vereisten en de technische kennis. Meer informatie voor partners.

Meer informatie voor partners

Interhome voor huiseigenaren

Wij nodigen eigenaren van vakantiehuizen en appartementen uit om met ons samen te werken.

Of het nu gaat om een vakantiewoning, chalet of appartement met een ligging aan zee, in de bergen of in de stad, als u een vakantiewoning heeft in een toeristische regio, dan helpen wij u graag met de marketing en verhuur van uw accommodatie.

Wij garanderen een betrouwbare beheer en effectieve marketing van uw eigendom. Tegelijkertijd kunnen we snel en efficiënt aan de behoeften en wensen van uw gasten voldoen. Door te vertrouwen op de Interhome Group kunt u met een minimum aan zorgen genieten van wereldwijde zichtbaarheid. Dankzij onze effectieve marketing en een wereldwijd distributienetwerk kunnen wij u van een optimale bezetting voorzien.

Voor meer informatie kunt u onze verschillende samenwerkingsmodellen raadplegen.

Meer informatie voor huiseigenaren

De vakantiewoningen specialist sinds 1965

Écrit par l'entreprise

Jaarlijks 9 miljoen overnachtingen
Boek ongeveer 40.000 vakantiewoningen en appartementen online
Persoonlijke service
Persoonlijke service ter plaatse op meer dan 200 bestemmingen
Wij staan 24/7 voor u klaar
Wij adviseren u graag over uw volgende vakantie. Onze klantendienst is 24/7 beschikbaar

Zwitserse Sterrenclassificatie

Zwitserse kwaliteit door heel Europa

Bij Interhome werken we met een duidelijk sterrenclassificatiesysteem, wat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat de accommodatie die u boekt aan de verwachte standaard voldoet. Onze service teams controleren iedere accommodatie en eventuele wijzigingen worden bijgewerkt. Door onze eenduidige sterrenclassificatiesysteem kunt u onze accommodaties boeken met vertrouwen, ongeacht wat voor soort vakantie accommodatie of welke vakantiebestemming u ook kiest.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit meer interhome zeer slechte service

Last minute een chalet gehuurd inOostenrijk, € 3000 voor een week.
Ik had nog een vraag over de infrastructuur en stuur hen een mail.—> nooit reactie op gekregen.
Onvoorziene omstandigheden, een begrafenis op zaterdag. Ik neem contact op via mail 5 dagen voor aankomst met de vraag of we de boeking een dag kunnen opschuiven. (I.p.v. za-za naar zo-zo) het huis was toch nog vrij de dagen nadien.—> geen reactie
Ik boekte via Holidu. Dus zoek contact met hen. Zij geven me een telefoonnummer van interhome.
Ik bel (kon alleen in het Engels).
Ik leg de situatie uit en stel beide vragen op nieuw. Op vraag 1 of er skibotten verwarmer aanwezig is, weer geen antwoord, vraag 2 was onmogelijk om een dag te verschuiven wegens te laat.
Het kon echter wel als ik €347 extra betaalde???
Waar is de menselijkheid eigenlijk gebleven?
In de eerste boeking betaalde we verzekering ed. En toch kan het niet tenzij je wederom betaald. Ik voelde me zo beroofd.
Ik liet er er. Paar dagen over gaan.
Op geen enkele mail is er ooit reactie gekomen, ik heb er een 4 tal verstuurd.
Ter plaatse aangekomen. Het huis was prachtig. Niets op aan te merken.
We bellen om toch die laatste zondag bij te boeken echter kost het nu 354€!!
Nog eens 7€ meer. De vrouw aan de lijn is niet vriendelijk. En zegt dat ik geïrriteerd klink. Wees maar zeker ik ben ook geïrriteerd door jullie!!!!
Ik moest terug 200€ waarborg betalen, weer nutteloze verzekeringen betalen terwijl we er al waren!! Dit is weg gegooid geld en diefstal.
Weer gemaild uiteraard weer geen antwoord.
Jullie service is echt niks waard. Wij zijn dan ook zeer ontevreden. Nooit meer interhome!

21 février 2026

Réponse : Interhome

Thank you for your detailed feedback, Lara. We are sorry to hear about the difficulties you experienced. To clarify your booking and review the situation in detail, please contact our customer care team directly at customercare.nl@interhome.group. We will gladly look into your case and assist you further.
Kind regards,

Boeken gaat heel gemakkelijk

Boeken gaat heel gemakkelijk. Alles is heel duidelijk en overzichtelijk. De klantenservice is heel goed bereikbaar en erg servicegericht.

15 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Onze vakantie die al betaald was zomaar geannuleerd

Onze vakantie die al betaald was, en maanden geboekt, werd 10 dagen voor vertrek geannuleerd wegens een foutieve boeking, en dat net voor de krokusvakantie, geen compensatie, geen alternatieven, geen verblijven meer vrij zo kort voor de vakantie, zodat we niet kunnen gaan skiën. Nooit meer via Interhome!

5 février 2026

Dear Mrs van Overwaelle,
We appreciate your time to express your displeasure regarding your recently cancelled booking. As we are sure you were in touch with our customer service regarding the outcomes, we regret that we could not assist you with alternatives. In line with this, we are committed to learning from this incident to prevent a recurrence to ensure our customer's confidence in our services.
Sincerely,

Noté 3 sur 5 étoiles

Voor het boeken link doorgegeven

Voor het boeken link doorgegeven aan de personen die mee gaan, helaas na dat zij dit hadden bekeken en akkoord hadden gegeven moest ik de boekingspagina vernieuwen en is de prijs met 35 euro omhoog gegaan.
slechte zaak. Heb een dag gewacht hopende dat de prijs weer zou zijn als 1e keer en het huisje nog niet door iemand anders geboekt was. Was gelukkig niet het geval.

9 janvier 2026

Dear Jan,
We are sorry to hear about the change in price after you renewed the booking page. Such adjustments can occur as part of our dynamic pricing system or when availability is updated. In such cases, you are always welcome to contact our office where a representative speaking your language can look into the situation and support you.
Sincerely Interhome

Voordelige en leuke locaties

Voordelige en leuke locaties
Melding in zoekmachine dat er geen beschikbare locaties zijn klopt niet met de lijst
Moeilijk om aanvullende info te krijgen over locaties.
Betaling wijzigen is moeilijk

7 janvier 2026

Hello Mr De Waal,
We appreciate you taking the time to let us know about your recent experience. Feedback like yours helps us improve how we display location information and simplify payment procedures. If you continue to experience difficulties with paying or finding updated location details, our customer service team will be glad to assist you personally over the phone using +3170 414 10 00. We look forward to hearing from you.
Sincerely,

Noté 1 sur 5 étoiles

Wij zaten in Port Camarque in een…

Wij zaten in Port Camarque in een appartement Les Rivages d Ulysses. Deze was erg verouderd en de elektriciteit helemaal niet conform. Hier zullen we niet meer terugkeren

19 décembre 2025

Hello John Ann,
Thank you for your review of Les Rivages d'Ulysses in Port Camargue. The apartment reflects its photos and standard specifications, with compliant electricity; we encourage reporting any concerns immediately to the keyholder for a prompt and appropriate action.
Kind regards,
Interhome.

Noté 1 sur 5 étoiles

Afgelopen mei juni in Italië…

Afgelopen mei juni in Italië vakantiehuis Decameron house geboekt. Er zijn wat dingen mis gegaan buiten onze schuld om,waardoor wij onze borg niet terug krijgen. Brief geschreven maar helaas neemt Interhome het op voor de verhuurder (die slecht communiceerde). Geen bericht meer ontvangen op nog een brief van ons. Voor ons geen Interhome meer en zeker vakantiehuis Decameron meer.

24 mai 2025

Beste Marian,
Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Wij vinden het vervelend te horen dat u problemen heeft met de borg. Wij nodigen u graag uit om een mail te sturen naar info.nl@interhome.group zodat we uw klacht kunnen uitzoeken.
Uw Interhome Team Benelux

Noté 1 sur 5 étoiles

Villa Los Pinos te Calpe 10 persoons…

Villa Los Pinos te Calpe 10 persoons villa
Zwembad rand overal tegels eraf, doorgezakte banken voor max 4-personen, eetkamertafel voor max 6 personen, buitenterras allegaartje aan stoelen, geen kussen voor in de stoelen, airco lamellen kapot , bedden liggen voor geen meter, evenals de kussens,sfeerverlichting is allemaal ijswit licht, wifi werkt niet.
Voor de prijs (ruim €2800,00 ) voor 11 dagen vind ik echt €1500 te duur , er is veel kapot, niet verzorgt .
Bij het aankomst pakket zitten vaatwasser pillen , dus op zoek naar de vaatwasser…….die is er niet!!!! Kookplaat slaat vaak op storing.
Nee niet voor herhaling……afrader voor iedereen.

10 octobre 2025

Beste Marcel de Kok,

Wij betreuren het dat uw vakantiewoning niet aan uw verwachting heeft voldaan. We nodigen u graag uit om een klacht te sturen naar onze afdeling Customer Care via info.nl@interhome.group zodat zij deze in behandeling kunnen nemen.

Customer Care Team
Interhome Group

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus