Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Portoen til udlandet er alt for dyr. Jeg skulle sende en æske chokolade til Belgien og betalte 200 kr i porto for det. Troede Interptesent var mere international end det. Det trækker min oplevelse me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet hos Interpresent et par gange. Jeg kan kun anbefale deres produkter. Et rigtig godt udvalg, indpakket som man ikke lige ser det andre steder og leveringsdagen kan man regne med. Jeg br... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Har fået påskeæg fra InterPresent via mit arbejde, det var fot lavet, pakket ind osv. Indeni var der forskellige påskeæg. Der var ikke meget indhold taget det store påskeæg i betragtning. Et stort æg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en gave, og er bare super glad og tilfreds med købet, pisse god service! Webside den er nem at overskue + nem at bestille. Og overraskende hurtig levering, gaven blev leveret næste dag :) F... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Hos InterPresent har vi siden 2001 hjulpet virksomheder med at give gennemtænkte gaver, der skaber relationer, værdi og synlighed. Vi leverer firmagaver i høj kvalitet – med fokus på fleksibilitet, æstetik og effektiv logistik. Derfor vælger virksomheder InterPresent: • ✔️ Etableret samarbejdspartner siden 2001 • ✔️ Eksklusive firmagaver tilpasset anledning, budget og branding • ✔️ Unik indpakning med mulighed for logo og personlig hilsen • ✔️ Effektiv håndtering af logistik og forsendelse – også internationalt • ✔️ Udvalg målrettet virksomheders behov hele året • ✔️ Fokus på kvalitet, design og gaveoplevelse • ✔️ Kunder i bl.a. Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og Holland

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Meget tilfreds

Rigtig fin gave kurv som ankom til tiden. Vil helt sikkert bestille herfra igen

8 décembre 2012
Noté 1 sur 5 étoiles

Uacceptabel behandling !

Jeg har aldrig i mit liv været ude for noget lignende ! Jeg bestiller 6 øl igennem Interpresent, og modtager dem godt nok på datoen, men da jeg ikke får nogen gaveæske med, ringer jeg til dem for at høre, hvordan at det kan være ? Jeg er som udgangspunkt altid høflig og taler pænt til folk, men allerede fra starten af, er kvinden jeg har i røret uimødekommende og ubehagelig. Hun påstår hårdnakket, at øllene er leveret som de skal, nemlig i en papkasse. Jeg forsøger på at forklare hende, at det jo nærmest ligner en flyttekasse, og at jeg umuligt kan aflevere dem på den her måde til modtageren. Ja, jeg er sågar parat til at betale for at få en gaveæske sendt til mig, selvom jeg kan se inde på deres hjemmeside, at der burde følge en gaveæske med (det er nr. 502200), men hun nægter at høre på mig og kyler røret på !!! Jeg prøver så at ringe op, men får pludselig telefonsvaren, som siger, at jeg har ringet udenfor telefontiden, lidt mærkeligt når jeg lige 2 minutter forinden havde snakket med dem, og klokken var 16.20 ! Det var tydeligt, at hun ikke gad at snakke med mig !!! Jeg er dybt forarget, og jeg kan kun på det kraftigste FRARÅDE folk at bruge Interpresent.... Èn ting er sikkert, jeg lægger ALDRIG nogensinde penge ved dem mere, mage til utidig behandling skal man godt nok lede længe efter. Føj, for pokker, siger jeg bare !!!

7 décembre 2012
Noté 2 sur 5 étoiles

Fødselaren fik desværre ikke gaven på dagen

Det undrer mig, at I trækker beløbet, før pakken er afsent og så synes jeg, at det er ærgerligt, at pakken ikke kom frem på dagen. Postdanmark har prøvet at aflevere pakken, men kl. 12.09 var det desværre ingen hjemme. Men det kan I selvfølgelig ikke gøre for, men hvis de var kommet om formiddagen, så var der større sandsynlighed for at folk er hjemme.

7 décembre 2012

Rigtig godt køb.

Hej.

Jeg kan kun sige at købet samt forsendelse forløb som jeg havde håbet.
Vil også gøre det næste gang.
Hilsen
Jørgen Svendsen.

5 décembre 2012

Super

Professionel håndtering af ordren

3 décembre 2012
Noté 4 sur 5 étoiles

Godt Gået

Vi brugte Interpresent til at fremsende en gave til en god ven i danmark, og det hele er forløbet vældig fint. Den eneste undtagelse var at da vi er bosiddende i australien var det ikke, til trods for at alt er foregået elektronisk, muligt at vælge vores addresse i australien som faktureringsadresse, så vi var tvunget til at bruge et familiemedlems addresse i danmark. Bortset fra det har vi ikke andet end roser.

3 décembre 2012
Noté 1 sur 5 étoiles

Sløv tilbagemelding

Jeg havde i god tid bestildt, og betalt, men dagen før varen skulle være leveret bliver jeg ringet op, at dette vil ikke ske, da der udsolgt, og da det var julekalender til levering 30-11 det drejede sig om, var det for sent.
Jeg ved godt, at jeg ikke er jeres største kunde, men men men.

1 décembre 2012
Logo de Interpresent

Réponse de Interpresent

Hej Allan. Du har ret, det er ikke godt nok. Vores konditor brændte os desværre af i sidste øjeblik. Efter at alt var gået fint med levering meldte han pludselig tilbage, at han ikke ville lave flere. Vi er ærgerlige over situationen men kan ikke gøre noget med så kort varsel. Vi har derfor besluttet at vi ikke sælger produktet fremover.

SUPER DUPER

InterPresent leverede super god service :) Jeg bestilte en gave til en sengeliggende ven. Gaven blev sendt samme dag, og modtaget den næste. God hjemmeside, god hurtig service og levering :) Klart anbefalelsesværdigt firma :)

21 novembre 2012

Det handler om tillid !

Tillid er en fantastisk ting, som vi ofte mangler i hverdagen.
Men, når alt fungerer perfekt gang på gang, opnåes en dejlig følelse af tillid.
Det er, hvad jeg bl.a. har oplevet ved, nu en del gange, at have handlet hos Interpresent. Tak for det !!!

21 novembre 2012
Noté 5 sur 5 étoiles

God service, til tiden, får hvad man bestiller

Vi har brugt Interpressent ved flere lejligheder.
Det går hurtigt, og der er nem bestilling over nettet.
Man kan altid få kvalificeret hjælp og rådgivning pr. telefon.
Produkterne er gode og vi har altid fået, hvad vi har bestilt.

16 novembre 2012

Alt foregik perfekt

Nemt at bestille den ønskede varer. Godt at man kunne følge pakken hele vejen, således man kunne være hjemm, når den kom

15 novembre 2012

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus