3,6

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

slechte naservice!

slechte naservice!
bij fouten aan de gordijnen, proberen ze hun
eruit te praten met allerlei smoesjes.
BRAVO aan de nieuwe generatie zaakvoerders!

12 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Komen afgesproken leveringstermijn niet…

Komen afgesproken leveringstermijn niet na. Al meerdere malen gebeld wanneer deze klaar zouden zijn. Kreeg verschillende antwoorden, ofwel teveel werk ofwel was de persoon in kwestie ziek. Wel alles al betaald, wat hebben ze te verliezen.
Als je zo zaken moet doen. Mij zien ze daar niet mee.

12 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn American stores waren kapot .

Mijn American stores waren kapot . Wij dezelfde laten maken . Ze werden opgemeten in de winkel . Bij afhalen bleek dat de balijn ogen kleiner waren en er waren meer balijnen gemaakt dan bij de originele stores .

10 mars 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Service naverkoop laat te wensen over.

Levering voorzien zoals aangegeven tijdens telefonisch contact. Bleek er een probleem te zijn met oa. de rolgordijnen. Vier maand later nog steeds geen oplossing. Na telefonisch contact meldde men ons dat de vorige interventie niet was doorgegaan wegens 'klant niet thuis'. Jammer dat de firma de dag van afspraak in de voormiddag afgebeld had omdat de plaatser ziek was!

11 décembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Oneerlijke handelspraktijken bij Intrento lokeren…

Ik vroeg een offerte aan bij Intrento voor gordijnen in de keuken en eetkamer.

Ik gaf alle maten door in de winkel en men belde mij een week later een berekende offerteprijs door van ongeveer 3.200 euro. Op basis daarvan besloot ik de bestelling te plaatsen, en betaalde ik een voorschot. Nadien kwam iemand bij mij thuis opmeten om zeker te zijn van de maten, maar daar was nauwelijks enig verschil in afmetingen.

Tot mijn grote verassing werd ik nadien opnieuw opgebeld, ditmaal met de mededeling dat de prijs nu 4.700 euro was geworden.

Ik ben meerdere keren ter plaatse gegaan om te vernemen waar dit prijsverschil plots vandaan kwam. 500 euro was te wijten aan plaatsingskosten die men blijkbaar was “vergeten” in de eerste offerte, maar het merendeel van de 1000 euro resterend verschil was te wijten aan een verschil in kostprijs van de bevestigingsbaren.

Men had deze in de oorspronkelijke offerte berekend met kleur ‘aluminium’ en in de latere offerte met kleur ‘titanium’.

Los van het feit dat het ongeloofwaardig is dat een kleurverschil zo’n prijsverschil kan geven, stond er in de oorspronkelijke documenten van in de winkel meermaals duidelijk vermeld ‘titanium’.

Op mijn vraag om de oorspronkelijk beloofde prijs te handhaven weigerde men dit, want volgens hen ‘mogen zij ook een fout maken’.

Meer nog dan de ergernis over de prijs was het voor mij schokerend te vernemen dat men al decennia in deze winkel weigert om offertes door te sturen en men er systematisch enkel erover telefoneert, om te vermijden dat de klant zich erover kan beklagen dat er een afwijking is.

Meer zelfs, toen ik gisteren nogmaals ter plaatse ging heeft de verantwoordelijke van de winkel de originele offerte (die al 3 maanden in hun dossier zat) door de schredder gehaald omdat ik vroeg of ik er kopie van kon krijgen.

Men werkt daar dus op een wijze waarmee men systematisch klanten ‘bedot’ en monddood houdt door hen nooit enig geschreven bewijs van offerte te overhandigen. En als men naar een kopie van dat bewijs vraagt, wordt dit vernietigd.

Men weze gewaarschuwd !

19 octobre 2018
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus