Har deltaget og gennemført Itucation's 6 uger kursus i "Anvendelse af kunstig intelligens". Det har værert et super kursus fra øverste hylde. Vildt hvad vi alle kan nu sammenlignet med første d... Voir plus

L'entreprise a répondu
Jeg har netop været på et 6-ugers jobrettet kursus hos Itucation i "Anvendelse af kunstig intelligens" Det har været et både spændende og udbytterigt kursus med engagerede lærere (Michael og Jak... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kommunikation i Praksis inkl. ChatGPT & Kunstig intelligens (AI) er et virkelig godt kursus. Man kommer omkring forskellige kommunikationsformer. Derudover får man god øvelse i at bruge Word, Excel og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kurset er godt struktureret, og man får mulighed for at øve sig på de forskellige værktøjer gennem cases. Jeg vil helt klart anbefale at deltage fysisk, hvis det er muligt, fordi der ofte opstår tekni... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vi ved, at det kan være hårdt at stå uden job. Ansøgninger, afslag og tvivl kan tage energien fra selv den mest motiverede. Derfor tilbyder vi gratis 6-ugers kurser for ledige, mens du er på dagpenge – målrettet den retning, du gerne vil arbejde i.
Hos os får du praksisnær undervisning af erfarne undervisere, konkrete kompetencer til dit CV og sparring fra karrierecoaches, der hjælper dig hele vejen. Du bliver en del af et trygt fællesskab, hvor faglig udvikling og personlig fremdrift går hånd i hånd.
Det handler ikke bare om et kursus.
Det handler om at komme godt videre.💛
Svanevej 22, 2400, København NV, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Var på 6 ugers online kursus.
Lærerne var uforberedte.
Teamsproblemer, kostede flere dages ventetid (samlet over de seks uger).
Nogle medkursister havde mere viden end lærerne.
Vi hastede over betalingssider, nogle sider måtte vi opgive, på grund af dårlige instruktioner.
Skulle du ikke til eksamen, blev det et 4 ugers kursus.
Generelt havde du lært mere ved at tage YouTube videoer og bruge kursusudgiften til betaling for AI sider?
Jeg var langt fra begejstret over organiseringen og fremlæggelsen af kurset, men det er muligvis risikoen ved at være først?
Til en beskrivelse af det nøjagtige kursus, kan "Dato for oplevelse bruges" Et felt som er obligatorisk at udfylde, til en anmeldelse på Trustpilot.

suverænt kursussted.
især Anette lind der er en fantastisk underviser..

Réponse de Itucation
Jeg var på kursus i Grafisk Design og UI/UX, og jeg har en baggrund indenfor markedsføring. Det var et godt kursus, hvor vi arbejdede i praksis med virkelighedsnære opgaver og cases. Anette er som underviser enormt energisk, dygtig og også både seriøs og halv-pjattet, når der er brug for det.
Kurset hedder egentlig 9-15, men der er indlagt meget selvstudie til egen projektopgave, så det er nemt at passe ind med livet og jobsøgningen.
Stor anbefaling herfra :)

Réponse de Itucation
Et spændende kursus med gode undervisere. Kan varmt anbefales

Réponse de Itucation
professionelt. og inden for den givende tid var det rigtig godt

Réponse de Itucation
Interessant og lærerigt stof.
Knaldende dygtig underviser.

Réponse de Itucation
Fantastiske undervisere! De formår at gøre selv komplekst stof let at forstå – og det på utrolig kort tid. Jeg har virkelig fået styr på faget, og det har været en super lærerig og motiverende oplevelse hele vejen igennem!

Godt og meget info på kort tid - Kræver dedikation

Réponse de Itucation
Overordnet set fungerede UI/UX-delen af kurset fint, og indholdet var relevant.
Desværre var oplevelsen med workshoppen om jobsøgning mindre positiv. Underviseren fremstod desværre arrogant og lukkede hurtigt ned for deltagernes input. Derudover lagde hun meget vægt på at beskrive, hvad man har lavet tidligere, fremfor at fokusere på, hvad man kan tilbyde en kommende arbejdsgiver – en tilgang jeg selv tidligere benyttede, indtil jeg lærte at skrive mere målrettede og effektive ansøgninger.
Jeg har desværre ikke haft held med at finde job via kurset, og det har fået mig til at tvivle på, om det bør være på positivlisten. Det virker som et forløb, der i højere grad gavner dem, der i forvejen har en vis baggrund eller erfaring inden for området.
Jeg tog kurset tilbage i Sept ´23
Underviseren lød, som han kedede sig hele tiden. Engang imellem sagde han noget, som simpelthen var forkert, og da han blev opfordrede til at rette det, så han "doubled down" og holdte fast på det, der var ukorrekt.
Karriererådgiveren lød i det mindst mere engageret, men hun kom ikke frem med noget hjælp, som kunne bruges til noget, i min opfattelse.

Réponse de Itucation
Professionelt kursus sted, med super dygtige undervisere.
Jeg tog kurset Regnskab og Økonomi i Excel, E-conomic og Dyn 365 og oplevede en meget høj faglighed og kompetence fra underviseren. Holdets niveau var lige fra nye til erfarne, men det var ikke en hindring for, at dem der kom med allerede opbyggede kompetencer ikke kunne bygged videre og udvikle flere. Men der var bestemt også rummelighed, for de kursister der ønskede et karriereskift og derfor var enten nye i emnerne eller skulle lære at arbejde digitalt efter ny lovgivning.
Jeg kan kun give Itucation mine bedste anbefalinger med herfra.

Réponse de Itucation
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Itucations kursus i regnskab og bogføring. Undervisningen er velstruktureret, og materialet er relevant og anvendeligt i praksis. Vores underviser formidler stoffet på en forståelig måde og sørger for, at alle får den nødvendige støtte. Det har været en lærerig oplevelse, hvor jeg har fået styrket mine kompetencer inden for e-conomic, Dynamics 365 og Danløn. Jeg kan varmt anbefale kurset til andre, der ønsker at opkvalificere sig inden for regnskab!

Réponse de Itucation
Jeg tog et 6 ugers kursus i Python Programmering hos Itucation. Det har været svært, men utrolig lærerigt og indsigtsfuldt. Udover Python, så var der også karrierecoaching inkluderet i kurset. Det har jeg fået utrolig meget ud af. Med de nye redskaber og værktøjer har jeg har jeg virkelig kunne sætte skub i min jobsøgning. Jeg kan på det varmeste anbefale Itucation.

Réponse de Itucation
Et fantastisk godt og grundigt kursus. Har fået rigtig mange værktøjer med i baggagen omkring UI og UX. Lært om brugervenligt design og grundig indsigt i målgrupper, kundetyper, analyse modeller samt tests.
Det er helt sikkert noget jeg vil tage med mig videre i arbejdsmæssige sammenhænge som grafisk designer.

Réponse de Itucation
Et struktureret kursusforløb der har givet mig god indsigt i UX og UI universet. Kurset bidrager både med relevant teori og praksis, der kan tages med ud i virkeligheden. Ikke mindst har kurset en fantastisk underviser!

Réponse de Itucation
Et godt kursus, med gode og kompetente undervisere, der virkelig kan finde motivationen frem i folk. Selve forløbet har været godt, hvor alle kommer med videre til næste step, så der er ingen der kommer bag ud i undervisningen.

Réponse de Itucation
Jeg har haft Anette Lind på kurset grafisk design og UI i 6 uger, og blev kompetent ført ind i en verden af UI og UX-design. Vi arbejdede systematisk med Usability testmetoderne og jeg jeg føler mig tryg ved efterfølgende at skulle ud og arbejde med dem. Anette er pædagogisk, empatisk og entusiastisk i sin undervisning. Foruden tilegnelsen af en bunke nye kompetencer, var det også en positiv oplevelse at møde op hos Itucation hver dag. Et sted med venlige og imødekommende mennesker, der gjorde sig umage for at vi som kursister fik en god oplevelse. Dertil har jeg mødt en masse dejlige medkursister som er blevet en del af mit professionelle netværk.

Réponse de Itucation
En savoir plus sur les différents types d'avis.