Pamhule Jagt og Buegrej Avis

2 068
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Super kundeservice. De hjalp mig med en manglede en del til mit luftgevær, som ikke engang var købt hos dem. Anden jagtbutik forsøgte at sælge mig et nyt gevær, istedet for dele til at reparere det... Voir plus

Altid kompetent vejledning og lynhurtig levering af grej. Ikke altid til at fange telefonisk, men det tager jeg som et godt tegn for en travl og velrenommeret bue butik. Handler alle mine stumper ti... Voir plus

Vi kom fra Fyn for at købe min første bue. Fra vi kom ind var betjeningen super. Vi havde ingen tid ift. at få tilpasset buen, men selvom han var alene i butikken fandt han tiden til at hjælpe... Voir plus

1. Magasin de chasse

Informations provenant de diverses sources externes

Vi har vores jagtforretning Pamhule jagt og buegrej lige i kanten af Pamhule skov vest for Haderslev. Her finder du alt til jagt og buegrej. Luftgeværer, kikkerter, våbenskabe, jagtudstyr, o.s.v..

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 20 % de ses avis négatifs

Écrire un avis

Logo de Pamhule Jagt og Buegrej

Réponse de Pamhule Jagt og Buegrej

Hej Martin

Tak for din anmeldelse – og fordi du gør os opmærksomme på det.

Vi svarer altid på mails, så hvis du ikke har hørt fra os, er der desværre gået noget galt undervejs. Det kan være, at din mail er havnet i vores spam-/uønsket-filter, eller omvendt så prøv meget gerne at tjekke der.

Du er også altid velkommen til at ringe til os 26124547 i butikkens åbningstid, så hjælper vi dig med det samme og får løst din sag hurtigst muligt.

Hvis du har lyst, må du meget gerne sende dit ordrenummer eller din mailadresse til os igen, så følger vi personligt op.

Venlig hilsen
Lars Iversen
Pamhule Jagt & Buegrej

Super service

Super service, ringede og spurgte til min order, der var en fejl. Det blev korrigeret.

31 octobre 2025

Fantastisk personale og lækker lokal butik

Det er bare en fornøjelse at komme i butikken.
Altid bliver man mødt med et smil fra personalet, en god betjening og fantastisk service.
Dejligt med en lokal butik der er fleksibel.
Handel lokalt eller det kan gå galt!!

24 octobre 2025

Købte en compound bue

Købte en compound bue. Egentlig var jeg godt tilfreds til at starte med, trods lidt lang ventetid.
Buen knækkede pga. dårlig fabrikation og/eller materiale. Det kan ske og efter lidt skriveri frem og tilbage så blev den byttet til en ny magen til. Ingen klage over det. Men! Det samme skete med den næste bue også. Og har så prøvet at få det løst med uforholdsvis mange henvendelser, men uden respons. Dvs. penge ud af vinduet og dårlig service.
Vil gå udenom denne virksomhed i fremtiden og vil anbefale andre det samme.

9 décembre 2024

Anden gang lykkens gang

Min oplevelse med Pamhule Jagt & Buegrej var helt fantastisk, alt fra bestilling, levering, opfølgende support, håndtering af hele min ordrer forløb uden nogen form for problemer. Stor tak til medarbejder "J." du fik bragt min brugeroplevelse helt i top. Stor tak

1 septembre 2025

Godt firma og godt aflevering

Jeg har brugt den firma mange gange. De salg gode tingene og jeg blev ikke skuffet hver gang når jeg må tage tingerne. Det var lidt dyre ting jeg har købt den gang. Så må jeg at laver balance næste gang.

29 juillet 2025

Køb af første bue

Vi kom fra Fyn for at købe min første bue.

Fra vi kom ind var betjeningen super. Vi havde ingen tid ift. at få tilpasset buen, men selvom han var alene i butikken fandt han tiden til at hjælpe med det hele, ærlig omkring udstyr og hvad man kunne spare på og ikke burde spare på.

Super dejlig oplevelse og kan helt klart anbefales hvis man leder efter sin første bue og skal have hjælp til tilpasning. 🤗

28 juillet 2025

Købte 3D vildsvin i web shop

Købte 3D vildsvin i web shop , stod de var på lager , men det var de ikke , det gik næsten en månede inden den kom og så må nevøen vente til næste besøg , med at skyde til måls øv mvh Michael

1 juillet 2025
Logo de Pamhule Jagt og Buegrej

Réponse de Pamhule Jagt og Buegrej

Hej Michael,

Tak for din bestilling hos os – og fordi du tog dig tid til at skrive.

Vi er kede af den lange leveringstid på 3D-vildsvinet og forstår fuldt ud din frustration, især når det var en gave til din nevø. Vi sendte dig en mail den 14. juni 2025, hvor vi informerede om, at grisen desværre var i restordre hos vores leverandør, og at vi ikke kendte den præcise leveringsdato. Vi fik dog aldrig svar fra dig på den henvendelse, og derfor blev ordren holdt åben, indtil vi modtog varen og kunne sende den til dig.

Vi er glade for, at du har modtaget din 3D-gris nu, men vi beklager selvfølgelig, at det tog næsten en måned. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med noget andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Lars
Pamhule Jagt & Buegrej

Jun 14, 2025 1:21:07 PM Pending Customer Notified
Hej Grisen er desværre i restordre hos vores leverandør, vi ved ikke hvornår den kommer på lager endnu, vil vente eller kan du bruge en anden gris. hilsen Lars