Pamhule Jagt og Buegrej Avis

2 068
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kundeservice. De hjalp mig med en manglede en del til mit luftgevær, som ikke engang var købt hos dem. Anden jagtbutik forsøgte at sælge mig et nyt gevær, istedet for dele til at reparere det... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min oplevelse med Pamhule Jagt & Buegrej var helt fantastisk, alt fra bestilling, levering, opfølgende support, håndtering af hele min ordrer forløb uden nogen form for problemer. Stor tak til medarbe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid kompetent vejledning og lynhurtig levering af grej. Ikke altid til at fange telefonisk, men det tager jeg som et godt tegn for en travl og velrenommeret bue butik. Handler alle mine stumper ti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kom fra Fyn for at købe min første bue. Fra vi kom ind var betjeningen super. Vi havde ingen tid ift. at få tilpasset buen, men selvom han var alene i butikken fandt han tiden til at hjælpe... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chasse

Informations provenant de diverses sources externes

Vi har vores jagtforretning Pamhule jagt og buegrej lige i kanten af Pamhule skov vest for Haderslev. Her finder du alt til jagt og buegrej. Luftgeværer, kikkerter, våbenskabe, jagtudstyr, o.s.v..

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 20 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(2 068)

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Elendig kundeservice

I starten af oktober 2023, bestilte jeg 1 produkt og 2 andre dele til en fane påsætter.
Få dage efter modtog jeg det 1 produkt som også var på lager.
De 2 andre dele blev på fakturaen markeret med to stjerner, efterfulgt med bemærkning - eftersendes snarest.
Jeg havde lagt fakturaen til side, og efter noget tid også lagt det lidt bag mig.

September 2024, jeg sender email vedrørende de 2 dele om hvornår jeg kan modtager dem = intet svar.
November 2024, jeg sender opfølgelses email og spørger efter status på delene = intet svar.

Et år efter bestillingen (HAR JEG STADIG INTET HØRT) i oktober 2024 finder jeg fakturaen frem igen, ringer Pamhule vedrørende de 2 andre dele. Medarbejder fortæller, at det er en distributør de ikke hørt fra. Han tilbyder dog at jeg kan få en kredit-note eller at han vil tage kontakt til distributøren igen, og jeg beder ham om at rykke efter delene..

I starten af februar 2025, henvender jeg mig til butikken. Møder en to medarbejder og ejeren.
Virker til de havde glemt den forrige email´s og tlf samtale.
Viser dem fakturaen frem, de kunne se sjovt nok se order dato okt. 2023. Og som ejeren sagde ´´den var vist gået i glemme bogen´´
Jeg fik det resterende beløb tilbage betalt. Og på vej ud af butikker bilver jeg bag talt af medarbejderen..

I december 2024 ringede og spurgte efter nogle pile skafter, hjemmesiden viste ingenting om lagerstatus.
De vil tage kontakt til leverandør med svar om 1 til 2 uger, jeg har endnu intet hørt..

Den ene stjerne er for tilbagebetalingen. Og forresten har jeg været på nettet og bestille 2 dele (som før nævnt ikke kunne skaffes hos Pamhule) fra et andet sted leveringen tog kun 6 dage.
Anbefaler ikke Pamhule!

6 février 2025
Logo de Pamhule Jagt og Buegrej

Réponse de Pamhule Jagt og Buegrej

Hej Paul,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at du ikke har haft en tilfredsstillende oplevelse hos os, og vi vil gerne adressere de punkter, du nævner.

Først og fremmest vil vi gerne understrege, at vi lever af at sælge varer – og vi ønsker derfor altid at kunne levere de produkter, vores kunder efterspørger. Desværre er vi afhængige af vores europæiske importører, og vi har ikke kontrol over, hvornår de vælger at tage specifikke varer hjem. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at vente længe, men det er ikke en situation, vi har haft mulighed for at ændre på.

Da du kontaktede os i oktober 2024 angående de manglende dele, tilbød vi dig en kreditnota som en løsning. Du valgte i stedet at vente på varerne, og vi forsøgte fortsat at skaffe dem hjem. Da det viste sig, at vi stadig ikke havde modtaget dem fra vores distributør, valgte vi at tilbagebetale det fulde beløb til dig i februar 2025. Vi mener derfor, at vi har gjort, hvad vi kunne for at håndtere situationen på en fair måde.

Du fortalte i butikken, at du efterfølgende har fundet delene i USA, men vi handler ikke direkte med USA. Der kan være andre distributionsaftaler, der gør, at visse varer er hurtigere tilgængelige på det amerikanske marked end på det europæiske. Vi forstår, at det må have været frustrerende for dig at vente, men vi kan desværre ikke påvirke, hvordan vores leverandører vælger at fordele deres lager.

Angående din bemærkning om, at du skulle være blevet bagtalt i butikken, vil vi gerne slå fast, at det på ingen måde er noget, vi praktiserer. Vi sætter stor pris på vores kunder og behandler alle med respekt. Hvis du har opfattet noget anderledes, må der være sket en misforståelse, og det beklager vi naturligvis.

Vi beklager, at vi ikke kunne leve op til dine forventninger denne gang, men vi håber, at du trods alt kan se, at vi har gjort, hvad vi kunne for at finde en løsning. Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Med venlig hilsen,
Pamhule jagt

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid kompetent vejledning og lynhurtig…

Altid kompetent vejledning og lynhurtig levering af grej.
Ikke altid til at fange telefonisk, men det tager jeg som et godt tegn for en travl og velrenommeret bue butik. Handler alle mine stumper til pilebygning, 3D target og gadget hos pamhule, og havde jeg ikke en stor kærlighed til buer fra Border Archery Scotland, havde jeg med garanti også købt mine buer hos Lars…
Jeg kan desværre kun give 5 stjerner, men I fortjener en pil opad.

9 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende! Kvalitetsprodukter til rigtig gode priser. Hurtig levering og god information. Kan helt klart anbefales.

14 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ekstrem dårlig kundeservice

Min kone har købt en bue til mig i julegave, en bue hun har været nød til at bestille over to gange, da den første bestilling ikke blev trukket for. Anden gang hun bestiller buen for at kunne nå det til juleaften, bliver der trukket dobbelt for buen.
Jeg får buen i gave og buen er ikke den der er på billedet, så vi vil naturligvis have pengene tilbage.
Der er blevet skrevet 3 mails og ringet rigtig mange gange til dem, helt tilbage fra d.7 december hvor der var ballade med ordren. Og stadig intet svar.
Buen er blevet sendt tilbage til deres retur adresse, efter en mail hvor der bliver tydelig gjort, at vi ønsker pengene tilbage.
Meget useriøst sted, ikke noget jeg kan anbefale.

27 décembre 2024
Logo de Pamhule Jagt og Buegrej

Réponse de Pamhule Jagt og Buegrej

Hej,

Vi beklager meget denne hændelse og forstår fuldt ud din frustration over forløbet. Det er korrekt, at vi har begået en fejl i håndteringen af din ordre, og vi ønsker at sige undskyld for den oplevelse, du og din kone har haft.

Vi kan bekræfte, at buen er blevet modtaget retur, og at vi har tilbageført beløbet for begge ordrer. Det var bestemt ikke vores hensigt at skabe problemer, og vi tager dette som en vigtig læring for at forbedre vores processer fremadrettet.

Vi håber, at du vil give os en chance for at rette op på din oplevelse af os i fremtiden. Hvis der er yderligere spørgsmål eller noget, vi kan hjælpe med, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Med venlig hilsen,
Lars Iversen
Pamhule jagt og buegrej

Godt udvalg af buegrej

Godt udvalg af buegrej. Bestilte pile og en masse mindre ting. Der var problemer med hjemmesiden, som ikke ville lægge et produkt i min kurv. Skrev i kommentarfeltet og så blev det hurtigt sendt med uden beregning. Meget fin service. Hurtig levering.

28 décembre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus