Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kære Jane, Pakken er leveret, ikke ventet længe, ​​pæn pakket og jeg har et dejligt smykke med. Virkelig meget smuk, størrelse er også korrekt med størrelsesoversigten. Super. Med venlig h... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg lagde min ordre for næsten en uge siden, men har endnu ikke modtaget nogen bekræftelse på forsendelsen. Jeg har fulgt op via e-mail for at få en status, men har ikke fået noget svar. Jeg har også... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg mottok en ørering som det var noe galt med, så jeg tok kontakt med kundeservice. De sendte meg umiddelbart en ny ørering uten at jeg måtte foreta meg noe. De som behandlet saken min, var også veld... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Gave

Det var hurtig og nemt at bestille og pakken kom hurtigt.

13 mai 2026

Udstrakt kundeservice

Bedste anbefalinger af Jane König!
Jeg har igennem årene fortrinsvist købt smykker til både mig selv og som gaver hos König. Er selvsagt meget glad for designet og kvaliteten.
Nu har jeg så lige haft et problem med én af øreringene og har bare haft en virkelig positiv oplevelse med kundeservice. Så jeg er kæmpe tilfreds kunde.

16 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De smukkeste smykker og så en virkelig…

De smukkeste smykker og så en virkelig god kundeservice - tak ✨🥰

23 avril 2026

Kære,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er glad for smykkerne, og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – det betyder rigtig meget for os.

Jane Kønig Kundeservice

Jeg giver Jane Kønig 5 stjerner

Jeg giver Jane Kønig 5 stjerner. Jeg modtog en fin ring i gave - som var alt for lille. Jeg har haft en meget ordentlig og fin kommunikation med kundeservice - og de sender mig en ring str. som passer. Inden jeg har sendt min ring retur. Det må man kalde tillid.

14 avril 2026

Kære Nina

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse – både med ringen og med vores kundeservice.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det er et flot smykke.

Det er et flot smykke.
Det er til en svigerdatter, som har ønsket det til fødselsdag

6 avril 2026

Kære Dorte

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du kan lide smykket. Vi håber, din svigerdatter bliver rigtig glad for gaven.

En klar anbefaling

Mega flotte smykker! Super sød og hjælpsom kundeservice, Esther, der hjalp mig mega hurtigt! Kan helt klart anbefales🤩

30 mars 2026

Kære Freja

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, at du var tilfreds med den hjælp, Esther gav dig.

God oplevelse

God oplevelse

27 mars 2026

Kære Bogen
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

halskæde til mit barnebarn

bestilling, betaling, levering, indpakning.
Det hele fungerede perfekt og hurtigt !
Fin oplevelse.

13 février 2026

Kære Lars
Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er så glade for at høre, at du har haft en fin oplevelse hos os. Det betyder virkelig meget for os. Vi håber, at dit barnebarn får stor glæde af sin halskæde.

Virkelig smukke og unikke smykker

Virkelig smukke og unikke smykker
Jeg er meget tilfreds med mine køb

6 février 2026

Kære Kristina

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med dine nye smykker.

Noté 4 sur 5 étoiles

God oplevelse og flotte smykker til fine priser

God oplevelse og flotte smykker til fine priser. Alt i alt tilfreds.

3 février 2026

Kære Andrea

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med din oplevelse og dine nye smykker fra Jane Kønig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en god beskrivelse af varen og…

Det var en god beskrivelse af varen og en virkelig hurtigt levering og ikke mindst super flotte øreringe 🤩

28 janvier 2026

Kære Helle
Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Vi håber, at du bliver glad for dine nye øreringe.

Eminent service

Eminent service. Jeg havde et problem med et produkt, som i princippet kunne kategoriseres som selektivt - men fra Jane Kønigs’ side var der ingen diskussion, de løste let og elegant mit problem. Bravo - og tilmed er deres produkter super fede!

14 janvier 2026

Kære Frederik
Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både din oplevelse og smykker fra os.

Smukke smykker

For det første, er det rigtig lækre smykker. Og så er deres kundeservice bare i top! Jeg manglede nogle ting fra min ordre efter Black Friday og fik svar prompte - og selvfølgelig tilsendt de manglende produkter.
Fantastisk service og fantastisk kvalitet!

15 décembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus