À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,3

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fantastisk arbejde 👍💪💪

Fantastisk arbejde 👍💪💪
Vi har fået ryddet vores grund foran vores hus. Der blev revet buske op/fjernet, gravet ud, lagt stabilgrus, lagt fliser og sat hegn op. Arbejdet blev påbegyndt d. 22/4/25 og stod flot og funklende d. 6/5/25.
Det er blevet så flot,vi fik endda lavet lidt ekstra, som ikke var aftalt fra start, så det blev som vi gerne ville have det 😄vi er meget glade for resultatet. Vi vil varmt anbefale
firmaet .
Jytte Kronborg

6 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Det mest prof arbejde jeg nogle sinde…

Det mest prof arbejde jeg nogle sinde har set og fået lavet 💥💥💥💥💥 100% 5 stjerner herfra.
Har fået lavet ny indkørsel og det er så flot og veludført og der bliver ikke sprunget over nogle steder 💪. Tusinde tak for så fint arbejde 💥

20 juin 2023

Overholder ikke aftaler

Overholder ikke aftaler, overfakturere og er ualmindelig svær at få fat i når man har spørgsmål til det udførte arbejde.

28 septembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

amatør firma som man skal holde sig langt fra

Jeg havde hyret jesper til at stå for alt i forbindelse med en større anlægsopgave i haven. Dette inkluderede nye terrasser med fliser, støttemur samt afretning af haven.
Han gav mig en fastpris med en lovning på 7-8 ugers arbejde.
6 mdr senere var de ikke engang halvvejs og han kommer med ekstra regninger på opgaver som han ikke mente han havde inkluderet i tilbudet såsom fundament til støttemur etc. Det løb op i mere end en fordobling af det tilbud jeg havde accepteret, og han ønskede samtidig ikke at gøre opgave færdig så han trak sig.
Jeg har været vant til at skulle arbejde med håndværkere, men har aldrig oplevet så dårlig behandling, og anbefaler derfor alle at holde sig væk.

5 mai 2022

Godt veludført arbejde

Godt veludført arbejde. Hurtigt til at respondere på henvendelsen. Bestilte JC Anleag til at ligge fliser i indkørsel inkl Linjedræn, med gamle eksisterende fliser. Der var ingen ekstra regninger, og god dialog omkring projektet, og udført til aftalt tid. Og udover det så afleverede brolæggeren området efterfølgende rigtig flot, da han udover de fliser han selv havde skåret til, medtog de fliser der var kasseret af anden årsag.

17 décembre 2020

Det er under lavmålet.

I sensommeren 2015 modtog jeg fra JC Anlæg følgende tilbud på opretning af 375 m2 græsplæne:
Nedsprøjtning,
Levering og udlægning af harpet muld til opretning af huller/ujævnheder,
Levering og såning af græsfrø (langsomt voksende).
Pris: kr 7.500,-
Arbejdet blev udført til den aftalte tid, primært af en venlig medarbejder, og i perioder også af chefen.
Resultatet er desværre uacceptabelt ringe. Plænens overflade er så hullet og ujævn, at en nogenlunde samvittighedsfuld kvægavler ikke ville turde slippe sine køer fri på arealet af frygt for benbrud m.v.
Det er mange år siden, jeg har følt mig så grundig snydt, og for at føje spot til skade ønsker John ikke at lade sig konfrontere med resultatet.

11 juin 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Veludført arbejde til god pris

JC Anlæg fik til opgave at lave terrasse og stier fra indkørsel, langs udhuse, op til den nye terrasse. Der er stort set ikke andet end skæve vinkler, forskellige niveauer og hård lerjord - men slutresultatet er virkelig lækkert.
JC Anlæg var også god til at komme med kreative forslag til de ting vi ikke lige havde overvejet inden vi gik igang.

Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, og JC Anlæg kan jeg godt anbefale hvis du står og skal have lagt nogle fliser.

18 juin 2012
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus