Jeanettewettersteinlarsen Avis

3. Institut de soins du visage
  4. Service d'aromathérapie
  5. Spa de jour

Écrit par l'entreprise

Som certificeret Coach & Stresscoach hjælper jeg dig, med afsæt i positiv psykologi, NLP & ved coachende samtaler, at nå dine ønsker & mål samt ændre vaner & mønstre. Jeg hjælper både enkeltpersoner og virksomheder med forebyggelse af stress og personer som er stressramte. At få kroppen med i spil, mener jeg er vigtigt, når man er stresset eller vil forbygge stress. Derfor laver jeg også ansigts/delvis kropsbehandling som er medvirkende til, at afspænde og afstresse både ansigt & krop & samtidig give et naturligt ansigtsløft. Jeg holder foredrag, workshops og laver events om og til forebyggelse af stress.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fantastisk oplevelse

Jeg fik den skønneste japanske ansigtsbehandling af Jeanette. Det var et fantastisk afbræk, som gav mig ekstremt meget ro og velvære i en ellers travl hverdag.

Behandlingen bestod af skønne dufte, afslappende ansigtsmassage og fokus på at skabe balance i kroppens punkter.

Jeg gik derfra og følte mig meget mere rolig og nærværende. Kan varmt anbefales!

8 février 2026

Det var en fantastisk oplevelse at være…

Det var en fantastisk oplevelse at være hos Jeanette.
Hun er dybt professionel, omsorgsfuld, har behagelig og afslappende musik, skønne cremer og dejlige omgivelser.
Jeg gik frisk og afslappet fra hende bagefter.
Jeg kan varmt anbefale Jeanette - det SKAL prøves.

14 août 2024

Gjort en stor forskel i min hverdag

Allerede ved første besøg hos Jeanette hvor jeg fik Japansk lifting, slap flere fysiske spændinger og større fysiske gener min krop, og jeg fik en hel anden hverdag, hvor jeg igen var mobil og uden kroniske smerter. Samtidig har Jeanette en omsorg og rolighed, der virker i timer efter man har forladt det skønne sted hun behandler i. Og Jeanette sørger altid for at følge en helt ud til døren. tak for dig Jeanette <3 og den forskel og omsorg man mærker du ønsker at gøre, når man er hos dig.

1 octobre 2024
Logo de Jeanettewettersteinlarsen

Réponse de Jeanettewettersteinlarsen

Det er jeg glad for at høre. Tusind tak🌸

En rigtig dejlig oplevelse...

Det var en rigtig dejlig oplevelse hos Jeanette som jeg kun kan anbefale. Hun er professionel, omsorgsfuld og giver en oplevelse man mærker i kroppen lang tid efter man har afsluttet behandlingen.

8 septembre 2024

Jeg havde fornøjelsen af at prøve en…

Jeg havde fornøjelsen af at prøve en Japansk Lifting Massage, og det var en fantastisk oplevelse. Jeanette bruger nogle skønne produkter, der virkelig bidrager til velvære. Jeg kan varmt anbefale alle at prøve denne behandling hos hende – du vil hurtigt blive afhængig!

3 septembre 2024