À propos de l'entreprise

1. Service de rencontres
  2. aussi dans
  3. Club de divertissement pour adultes
  4. Service de rencontre pour adultes

Informations provenant de diverses sources externes

Leder du efter en sex-date? Her vil du finde kvinder og mænd i nærheden af dig. Tilmeld dig nu!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,1

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er et fup firma der bruger…

Det er et fup firma der bruger statister til samtaler og de kan ikke engang huske hvad de tidligere har skreve.
Innorere deres henvendelser de er kun ude og høste penge. SVINDEL OG TYVERI-

26 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

god side

god side, betalte 300 euro for at tale med ida møgsten. god side. (net-sex var inkluderet). Med de fineste hilsner. Anker knede petersen

14 juin 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer langt væk herfra

Det er med at holde sig langt væk herfra, er ikke til t få stoppet igen. Jeg har indbetalt opkrævning fra advokat, hvilket ikke har fået dem til at stoppe. De blive ved at sende nye opkrævninger via advokater. Hvad har I andre gjordt for at stoppe dette

16 avril 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer væk fra det fup firma det er fup om svindel og humbug burde forbydes

Hold jer væk fra det fup firma det er kun unge piger og så vil de have mail så de kan skrive til en og viser nogle fup foto.de bliver nok svære at slippe af med,hvis det er vil jeg kontakte en advokat så må vi se hvad der sker de har vel ikke tænkt at man vil være medlem for evigt.det er det værste fup jeg har været ude for man burde politiandmelde dem det er et firma der holder til i sweitz kan jeg forstå

10 janvier 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

fup og svindel.de bruger robotter og…

fup og svindel.de bruger robotter og gamle källinger der står
bag en töjmodel og tager selfies uden at vise ansigt selvom
der er ansigt på deres fakeprofil.og henviser konstant til andre
datingsider der også er ejet af samme fupfirma.HOLD JER LANGT
VÄK.det er umuligt af slippe af med dem selvom du bruger din
fortrydelsesret og mailer og skriver til dem.

19 janvier 2020

Hold jer væk

Hold jer væk. Det er en fælde!!!!
Jeg købte medlemskab og i løbet af få uger modtog jeg en masse mails fra interesserede som hver og en ønskede min mail adresse. Efter ganske få udvekslinger viser det sig at være robotter som snakker sort. Jeg skrev en mail til administrator og gjorde opmærksom på dette. Intet svar. Jeg slettede profilen og blokerede mit kort da jeg blev mistænksom. Jeg havde kun købt en måneds abonnement. Og nu er der gået inkasso i sagen da det er stort set umuligt og uigennemskueligt at foretage opsigelse. Der står et sted i deres kontrakt at man kun kan opsige abonnement ved at udfylde formular som man skal faxe til et nummer i Schweitz. Og selv det er uden effekt. Jeg har gjort forbrugerklagenævnet opmærksom på dette

25 juillet 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg vil tilslutte mig de øvrige…

Jeg vil tilslutte mig de øvrige anmeldelser - noget mere plat har jeg aldrig oplevet.
Anmeldelsen der giver 5 stjerner stemmer ikke overens med teksten.
Jeg ville blot ind og finde et sted at skrive til og oplyste mit nickname, en forkert alder og mailadresse og intet andet - da jeg fandt frem til en mailadresse - slettede jeg profilen. På trods af det vælter det ind med tilbud fra alverdens falske profiler med tilbud - hvad er deres grundlag - intet!!!!!!
Hold jer langt væk fra dette site - der er penge i folks hang til sex, men her er man gået milevidt over stregen og man kan sige at det heldigvis er så åbenlyst, at de lukker sig selv!
Bjarne

12 mai 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus