Vi ville gerne se et stort udvalg og kontaktede dem pr telefon. Vi aftalte at komme forbi deres firmaadresse, og min datter have en enormt god og kærlig oplevelse med at vælge skoletaske, som betød me... Voir plus
Flot taske, hurtig levering. Hjemmesiden drillede lidt, når man skulle vælge klassetrin. Når man var inde og kigge på en specifik taske og skulle tilbage igen. Hoppede hjemmesiden helt tilbage fra s... Voir plus
Det er den flotteste skoletaske vi fik hjem, og den er super rummelig på trods af at jeg frygtede at den ikke var stor nok, efter at have set videoen. Vi bestilte en spuare skoletaske, og den er... Voir plus
Fik allerede mail dagen efter mit køb om at mine varer var blevet sendt afsted og dagen efter det kunne jeg allerede hente mine varer. Jeg havde købt et skoletaske sæt, samt et matchende penalhus til... Voir plus
Écrit par l'entreprise
JEVA er et dansk familieejet firma, der producerer og sælger skoletasker og rygsække, med fokus på ergonomi, lav vægt og høj kvalitet. Find din næste skoletaske eller rygsæk på www.jeva.dk
Langgade 2, 8350, Hundslund, Danemark
- + 45 8655 0100
- jeva@jeva.dk
- www.jeva.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 42 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
En rigtig god taske som min søn er…
En rigtig god taske som min søn er blevet rigtig glad for. Forholdsvis hurtig levering. Kan kun anbefales.
Det er den flotteste skoletaske vi fik…
Vi bestilte en spuare skoletaske, og den er passer perfekt(han er lige startet i 4 kl.)
Det er anden gang vi bestiller noget fra JEVA, og det er nogle rigtig flotte og gode produkter, men jeg undre mig stadig over at de ikke pakker tingene ind i beskyttelse, men blot en plastikpose.
Jeg har så ikke oplevet modstand hvis man skriver at noget har være i stykker under fragten.
Alt i alt fantastiske produkter der holder i flere år❤️
Godt køb!
En simpel og velfungerende webshop.
Lidt lang leveringstid. Tilgengæld var det et virkelig fint produkt!
Jeg bestilte en teen skoletaske. Der har mange rigtige gode deltaljer i de forskellige rum. Massere af plads i tasken. Og en af de få jeg har kunne finde med god ergonomi, på trods af det er en teen taske!
Vi er så glade for købet😀
Glad og tilfreds
Nem og hurtig service.
Bestiller altid skoletasker til børnene hos jer. Super kvalitet og komfort.
Hurtig levering og god kvalitet
Levering var super kvaliteten er…
Levering var super kvaliteten er perfekt og vil absolut anbefale skoletaskerne fra Jeva😍
En god kvalitet og rumlig skoletaske…
En god kvalitet og rumlig skoletaske til god pris.
Hurtig levering og top service
Hurtig levering og top service. Havde en forkert varer og det blev der hurtigst rettet op på og fik en nye levering.
Super sej og funktionel JEVA skoletaske…
Super sej og funktionel JEVA skoletaske hurtig levering og et stolt barnebarn var klar til skolestart
Hurtig ekspedition.
Jeg måtte bytte den første taske jeg…
Jeg måtte bytte den første taske jeg bestilte, da den desværre var for stor.
Fik rigtig god hjælp og vejledning over telefonen.
🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Hurtig levering 👍🏼